Vivus

Vivus.fi
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Vivus

Lainasta lyhyesti:

 • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Pikavipin määrä: 10 – 2010 euroa, uudet asiakkaat 10 – 400 euroa
 • Pikavipin takaisinmaksuaika: 3 – 30 päivää
 • Saat rahat tilille aina 15 minuutissa

[bigbutton-blu text=”Hae lainaa Vivukselta tästä” title=”Hae pikavippi Vivuksen palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=vivus”]  

Vipin saamisen ehdot:

 • Hakija vähintään 20-vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot
 • Osoite ja pankkitili Suomessa

Paljonko pikavippiä voi saada?

Vipin minimisumma on 10 euroa ja maksimisumma 2010 euroa. (Uudet asiakkaat maksimisumma on 400 euroa.)

Mikä on pikalainan takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on vähintään 3 vuorokautta ja pisimmillään 30 vuorokautta.

Milloin Vivuksen asiakaspalvelu on auki?

Vivuksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 7 -23 välisenä aikana, lauantaisin klo 10 – 18 välisenä aikana ja sunnuntaisin klo 10 -14 välisenä aikana.

Esimerkki pikavipistä:

 • Lainasumma: 1000 euroa
 • Maksuaika: 30 vuorokautta
 • Kokonaiskulut: 150 Euroa

Vivukselta täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa

Vivus tarjoaa uusille asiakkaille todella loistavan lainatarjouksen: voit nostaa lainantarjoajan kautta nyt ensimmäisen lainasi täysin ilmaiseksi, kun maksat sen takaisin moitteettomasti 30 päivän sisällä. Voit saada täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa jopa 400 euroa, joten voit rahoittaa sillä vaikkapa pienen projektin, maksaa asuntosi takuuvuokran tai korjata äkillisesti hajonneen kodinkoneen nopeasti ja edullisesti. Saat lainan todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, joten saat rahat tilillesi nopeasti äkillisen rahantarpeen yllättäessä.   Vivuksen ilmaisen lainan nostaminen on turvallista ja riskitöntä, sillä et sitoudu sitä nostaessasi muuhun kuin maksamaan nostamasi summan takaisin. Yhtiö ei velvoita sinua nostamaan uutta lainaa ilmaisen lainan maksettuasi, mutta toivoo toki, että olisit tyytyväinen lainapalveluun ja nostaisit sitä kautta pikavippiä myöhemminkin rahantarpeen yllättäessä. Ensimmäisen lainan nostettuasi voit nostaa Vivukselta helposti jopa 2010 euroa kerralla, joten pieni ilmainen ensilaina on kätevä tapa tutustua lainantarjoajan palveluihin.  

  Rahapalvelu Kokemuksia

Ensimmäisen lainan jälkeen jopa 2010 euroa luottoa

Vivukselta voit pienen pikavipin lisäksi nostaa jopa 2010 euroa luottoa, jota saat edullisesti kohtuullisella korolla. Vivuksen lainojen todellinen vuosikorko on melko korkea, mutta sinun tulee maksaa lainasi takaisin 30 päivän sisällä, jolloin kulut eivät todellisuudessa nouse lainkaan korkeiksi. Esimerkiksi 1000 euron lainasta maksat takaisin 150 euroa korkoa kuukauden kuluttua lainasi nostosta, jolloin lainamaksut jäävät lopulta varsin kohtuullisiksi. Vivuksen laina ei toki sovi sinulle, jos haluat maksaa lainaasi takaisin vähitellen useiden kuukausien aikana, mutta jos haluat nostaa nopeasti lainaa ja maksaa sen edullisesti takaisin kertasummana, Vivus on hyvä vaihtoehto tavalliselle lainalle.   Vivuksen lainan saat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa, joten sen nostaminen on todella vaivatonta silloinkin, kun äkillinen rahantarve iskee. Suosittelemme kuitenkin, että teet ensin huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi ennen kuin nostat lainaa, erityisesti jos tarvitset hieman suuremman summan, sillä sinun on maksettava koko summa kerralla takaisin seuraavan kuun tilistäsi. Vivus on siten erinomainen ratkaisu erityisesti silloin, kun etsit nopeaa ja pientä muutaman sadan euron ilmaista ensilainaa tai hieman pienempää jatkuvaa pikalainaa, jonka olet valmis maksamaan takaisin nopeasti.  

Vivuksen blogista vinkkejä lainanhakuun

Vivuksella on pitkä kokemus lainantarjonnasta, joten yhtiö tarjoaa bloginsa kautta vinkkejä pikalainaa etsiville. Blogista voit lukea esimerkiksi vinkkejä siitä, kuinka voit säästää hääkuluissa ja rahoittaa unelmiesi projektin edullisesti pikalainan avulla. Blogi tarjoaa myös apua rahan käyttöön ja vastuulliseen lainanottoon, jolloin voit varmistua siitä, että vältyt maksuvaikeuksilta samalla, kun saat apua äkillisiin arjen menoihin. Erityisesti ensilainaajan kannattaa tutustua blogiin ennen ilmaisen ensilainan ottamista, jotta lainan nostaminen sujuu mahdollisimman joustavasti.  

Yhteystiedot:

4Finance Oy Mikonkatu 15B 00100 Helsinki Puh. 09 – 3157 7577 (pvm/mpm) asiakaspalvelu@vivus.fi   Päivitetty 3.kesäkuuta 2016. Artikkelia päivitetty 26. Syyskutta – Yleispäivitys