Vippi.org Kokemuksia

Vakuudettomat pikalainat Vippi.org palvelusta
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Pikavippikone.fi sivuston esittelyssä seuraavaksi Suomen paras pikavippi, Vippi.org. Vippi tuo markkinoille erittäin edullista pikavippiä 100€ – 4000€ lainasummille. Pikavipit myönnetään joustavilla lainaehdoilla, joten takaisinmaksun voi hoitaa parhaaksi katsomallaan tavalla! Tervetuloa löytämään uusi pikavippi heti tilille!

Vippi.org esittely

 • Vippi.org on 2019 avattu uusi sivusto joka tarjoaa todella edullisesti nopeaa lainaa
 • Kaikki luotot palvelussa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia
 • Tarjoaa asiakkailleen päivitettyjä moderneja joustavia pikavippejä
 • Nopea lainahakemuksen käsittely ja rahat tilille alle 30 minuutissa
 • Tarvitset lainapäätökseen vain nettipankkitunnukset tunnistautumista varten

Pikavipit Vippi.org palvelussa

Ilman nostokuluja lainaa myöntää Vippi.org
Vippi.org joustavat lainat mahdollistaa 100 – 4000 euron nopean lainan
Vippi.org tarjoaa moderneja versioita pikavipeistä, jotka tunnetaan myös nimellä joustava laina. Lainatuotteen avulla voi nostaa lainaa 100 – 4000 euroa, mille myönnetään 1 – 36 kuukauden takaisinmaksuaika. Pitkä maksuaika vipille antaa paljon mahdollisuuksia! Vippi.org palvelun lainat on suunniteltu joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Joustavien ehtojen ansioista voi jokainen itse päättää, kuinka paljon luottotililtä siirretään rahaa omalle tilille Pikavippien tapaan myös Vippi.org palvelun lainat on mahdollista saada tilille todella nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie montaa minuuttia, ja mikäli hakemuksessa vaaditut tiedot on kaikki toimitettu oikein, voidaan lainapäätös antaa jopa 5 minuutin kuluessa. Loistava mahdollisuus hakea lainaa heti tilille.

Lainan myöntämisen ehdot

Pikalaina voidaan myöntää Vippi.org palvelusta asiakkaalle, kun kaikki vaaditut ehdot lainan myöntämiselle täytetään. Lainaehdot tulee täyttää kokonaisuudessaan, eikä luotonmyöntäjällä ole mahdollisuutta muuttaa sääntöjä, kuten esimerkiksi ikäraja. Yleiset lainaehdot Vippi.org palvelussa:

 • Ikäraja luottopäätöksen antamiselle on 19 – vuotta. Yläikärajaa ei ole asetettu palvelussa
 • Hakijalla tulee olla esittää vakituisia tuloja kuukausittain vähintään 1200 euroa, että myönteinen päätös pikavipistä voidaan antaa
 • Lainahakemuksessa tullaan tiedustelemaan hakijan vakituinen osoite. Osoite tarkistetaan Väestörekisteristä, ja mikäli se ei ole sama kuin ilmoitettu, niin lainaa ei voida antaa
 • Laki vaatii selvittämään kaikkien hakijoiden luottotiedot ja maksuhistorian, ja mikäli on aktiivisia merkintöjä luottorekisterissä, ei lainan myöntäminen ole mahdollista.
 • Tunnistautuminen palveluun sekä hakemuksen allekirjoittaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla
  Rahapalvelu Kokemuksia

Mikäli hakijalta vaaditaan liitteitä luottohakemuksen lisäksi, ne voidaan toimittaa helpoiten sähköpostin avulla. Tämä on myös nopein vaihtoehto saada lainapäätös ja heti rahaa tilille.

Vippi.org tarjoaa uudistettua lainaa joustavilla ehdoilla
100 – 4000€ lainaa Vippi.org palvelusta vaivattomasti 15 minuutissa

Korko lainalle

Vippi.org palvelun asettama korko lainalle on erittäin edullinen! Palvelusta saa lainaa verraten edullisella korolla, ja joustavan maksuajan ansioista voi kulut jäädä entistä pienemmäksi, mikäli lyhennyksiä maksetaan nopeammin. Palvelun korkoprosentit näyttävät seuraavalta:

 • Vuotuinen nimelliskorko määrittää minkä verran avoimelle lainasummalle muodostuu vuodessa lisää korkoa. Vuotuinen nimelliskorko on 40,56% – 95,40%
 • Todellinen vuosikorko lainalle muodostuvat kulut ja kustannukset vuositasolla. Todellinen vuosikorko Vippi.org palvelussa on 49,85% – 153,63%

Vuositasolla ilmoitettu korkoprosentti on haastava, mikäli lainaa haluaa arvioida huomattavasti lyhyemmällä maksuajalla, kuten esimerkiksi 3 kuukautta. Täydellä 36 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko antaa realistisen arvion lainalle muodostusvasta hinnasta. Ensilainaajan etuna saat pikalainaa ilman korkoa, joka yhdistettynä ilmaiseen nostoon lainatililtä mahdollistaa kuluttoman pikavipin hakemisen.

Kulut myönnetylle luotolle

Kuluja luotolle muodostuu koron lisäksi palveluehtojen mukaisen hinnaston perusteella. Vippi.org tarjoaa markkinoiden edullisemman palveluhinnaston poistamalla kaikki tutut kulut ja korvaukset, mitä hakijalta muissa palveluissa peritään. Vippi.org palveluhinnasto:

 • Avausmaksu 0,00 €
 • Tilinhoitomaksu/kk 0,00 €
 • Nostopalkkio: Nostot lainatililtä ilman kustannuksia kaikille asiakkaille

Lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen, ja löydät niistä lisätietoja seuraavassa kappaleessa.

Lisäpalvelut ja muu hinnoittelu

Lisäpalveluiden avulla voi luoton takaisinmaksun ehtoja muuttaa. Velan takaisinmaksussa voi syntyä yllättäviä tilanteita henkilökohtaisen talouden muutosten myötä, joten lisäpalveluiden tuomat mahdollisuudet voivat tulla tarpeeseen. Esimerkkejä lisäpalveluistaVippi.org sivustolla:

 • Turva mahdollistaa takaisinmaksun keskeyttämisen vaikeissa tilanteissa 4,95 €/kk
 • Uuden eräpäivän valinta lainanlyhennyksen maksamiselle 5 €
 • Luottotilin nostorajan laskeminen asiakkaan toimesta 20 €
 • Maksuvapaa kuukausi (ei tarvitse maksaa kuukausittaisia lyhennyksiä) 20 €

Muut maksut palvelussa:

 • Maksumuistutus myöhästyneestä lyhennyksestä 5 €
 • Ilman viitenumeroa suoritetun maksun kohdistaminen 3 €
 • Avoimesta lainasummasta toimitettu saldotodistus 5 €
  Eurolimiitti Kokemuksia

Lisäpalvelut voi kytkeä toimintaa joko lainaportaalin kautta, minne saat tunnukset luoton hakemisen yhteydessä, tai ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluun. Jos haluat etsiä muita vaihtoehtoja, löydät kaikki pikavipit tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *