Uusi pikavippi

Uusi pikavippi
(Last Updated On: 26 kesäkuun, 2023)

Uusia pikavippiyrityksiä ilmestyy silloin tällöin. Sivustollemme päivitämme kaikki luotettavat uudet vippipaikat. Näistä paikoista esimerkiksi kannattaa pikavipin etsintä aloittaa.  

Vippi.org

Uusi lainapalvelu, Vippi.org tarjoaa tämän hetken parhaan lainan niin nopeuden, edullisuuden kuin luotettavuuden kannalta.

Voit hakea vippiä jopa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia alkaen 4% korolla, joten edullista lainaa tämä uusi pikavippi tarjoaa myös.

Vivus

Vivus

Parhaita pikavippipaikkoja joista ensilainaaja saa jopa täysin kuluttoman vipin aina 400 euroon saakka. Tällaisia tarjouksia ei muut anna joten kannattaa ehdottomasti tutustua Vivuksen lainapalveluihin. Hinnoittelu on edullista myös muissa lainatuotteissa.

 • Ensilainaaja voi saada kuluttoman pikavipin 400 euroon
 • Pikavippiä 10-2010 euroa
 • Pikavipille voi saada maksuaikaa 3-30 päivää

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Credit24

Credit24

Yksi netin suosituimpia ja parhaita pikavippipaikkoja on Credit24. Todella edullisella hinnoittelulla ja ammattimaisella palvelullaan muista erottuva rahoitusyhtiö. Palvelu kokonaisuudessaan on todella nopea ja rahat voit siirtää käyttöösi siihen kehitellyllä mobiilisovelluksella, tekstiviestillä tai netissä.

 • Netin parhaita pikavippipaikkoja
 • Rahoitusta 250-3000 euroa
 • Maksuaikaa 1-24 kuukautta

[button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Halenslaina

Halenslaina

Todella yksinkertainen kulurakenne jossa maksat ainoastaan korkoa luottotililtäsi nostamasi pikavipistä. Mitään muita kuluja ei ole joten kustannuksien seuraaminen on todella helppoa. Lainapäätöksen saat heti ja rahat käyttöösi todella nopeasti.

 • Pikavippiä ilman takaajia 100-3000 euroa
 • Yhteishakijan kanssa voi rahoitusta saada jopa 6000 euroa
 • Pikavipille maksuaikaa 1-5 vuotta

Pikavippejä hakiessa on helppoa käyttää aina samaa paikkaa kun tilin varmistukset ja muut vastaavat tilin avaukseen liittyvät asiat on hoidettu. Tämä ei kuitenkaan aina ole se edullisin vaihtoehto. Monesti voit saada uudesta pikavippipaikasta ensimmäisen vippisi alennetuilla kuluilla, joskus jopa täysin ilmaiseksi. Kannattaa siis aktiivisesti tutkia etusivumme päivityksiä niin varmistat että lainaat aina kaikkein halvimmasta mahdollisesta paikasta. Uuden pikavipintarjoajiin joutuu myös turvautumaan jos jostain syystä joku ei suostu enää vippiä myöntämään. Syitä kieltäytymiseen voi olla monia kuten:

 • aiemmin laiminlyödyt lainat
 • ikä
 • luottokelpoisuus
 • vakituinen työpaikkaUusi pikavippi
 • säännölliset tulot
  Pikavippi Takuuvuokraan

Tutustu moniin eri pikavippipaikkoihin kun olet etsimässä itsellesi sopivaa lainapaikkaa.

Vertailemalla uusia pikavippipaikkoja voit myös säästää rahaa

Eri yritykset vippaavat eri summia eri laina-ajoilla joten kulutkin ovat hyvin erilaisisia. Kannattaakin siis suorittaa huolellinen pikavippivertailu ennen kuin päätät mistä rahaa haluat vipata. Sivustoltamme löydät kaikki parhaat vippifirmat ja osiossa Suosituimmat pikavipit olemme listanneet kaikki yleisesti ottaen parhaat paikat vipata rahaa. Tutustu myös mahdollisiin korottomiin ja kuluttomiin pikavippeihin jos olet ensimmäistä kertaa lainaamassa rahaa. Pyrimme lisäämään kaikki uudet, luotettavat ja edulliset uudet pikavippipaikat välittömästi.

Mistä uusi pikavippi?

Markkinoilla on tarjolla lukuisia yrityksiä, jotka myöntävät kulutusluotoja ja pikalainoja eli toiselta nimeltään pikavippejä. Mikäli on jo hakenut vippiä jostakin yrityksestä, niin usein sama yritys ei myönnä hakijalle enää uutta pikavippiä. Tosin muut markkinoilla toimivat yritykset saattavat myöntää uuden pikavipin. On kuitenkin tärkeää, että on aina hoitanut maksunsa ajallaan ja erääntyneitä maksuja ei luonnollisesti saa hakijan tiedoista löytyä. Maksukyvyllä on myös suuri merkitys, koska toki lainanhakijan pitää sitten selvitä kahdesta lyhennyksestä yhden asemesta. Osa yrityksistä tarjoaa myös mahdollisuutta korottaa alkuperäisen pikavipin määrää, mutta se ei usein muuta lainan muita ehtoja, joten korotettu summa tulee maksaa takaisin alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

Onko mahdollista yhdistää monta vippiä yhteen suurempaan vippiin tai lainaan?

Se on täysin mahdollista ja jopa suositeltavaa. On lähes aina parempi ratkaisu hakea yksi hieman suurempi laina ja maksaa sillä pienemmät kulut pois. Kun on vain yksi laina yhdestä paikasta, niin ei tarvitse maksaa useita tilinhoitomaksuja moneen eri paikkaan.  

Miten lasku maksetaan?

Usein lasku lähetetään asiakkaalle postissa, mutta halutessaan sen saa myös sähköpostiinsa. Hieman käytännöstä riippuen laskun saa yleensä noin 2 viikkoa ennen eräpäivää. Riippuu myöskin lainaajasta, että pitääkö vipattu summa maksaa takaisin kerralla kokonaan vai voiko sen maksaa osissa.Moni yritys nykyään tarjoaa myös e-laskua, jossa lasku lähetetään suoraan asiakkaan verkkopankkiin. Se on sieltä sitten helppo hoitaa ja lasku ei ainakaan pääse hukkumaan postissa tai joudu vahingossa sähköpostin roskapostikansioon ja joudu sitten automaattisesti poistetuksi.Onkin suositeltavaa ottaa aina e-lasku käyttöön, jos yritys josta on hakenut lainaa tarjoaa sitä vaihtoehtoa. Jos satut huomamaan että joku pikavippipaikka ei ole listassamme ilmoitathan siitä Ota yhteyttä sivun kautta jotta voimme lisätä sen.

  Credigo Kokemuksia

Voinko saada jatkuvasti uutta pikavippiä?

Jos tarvitset jatkuvaa pikalainaa, sinun ei kannata nostaa useita erillisiä lainoja eri yhtiöiltä sen jälkeen, kun olet hyödyntänyt ilmaiset ensilainatarjoukset. Kertaluonteisten pikavippien sijaan kannattaa sen sijaan avata joustoluotto, jonka kautta saat jatkuvasti myös pikavipiksi verrattavaa pientä pikalainaa luottorajasi puitteissa. Voit nostaa kerralla esimerkiksi vain muutaman sadan euron lainan ja maksaessasi edellistä pois, vapautat aina uutta lainaa käyttöösi, joten sinun ei tarvitse hakea lainaa useasti paikasta, vaan voit hoitaa laskut helposti yhdellä kertaa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun voit nostaa uutta lainaa aina yhdellä ja samalla alkuperäisellä hakemuksella. Parhaimmillaan saat uuden pikavipin jopa liikkeellä ollessasi, sillä useimmat lainayhtiöt tarjoavat joustoluottoa myös tekstiviestin tai mobiilisovelluksen välityksellä. Joustoluottoa on tarjolla pikavipistä poiketen myös öiseen aikaan klo 23-7 välillä, joten uutta pikavippiä voit nostaa tilillesi myös öisin ja saada siten rahat tarvittaessa nopeasti käyttöön. Joustavuuden lisäksi joustoluotto on myös yleisesti kertaluonteista pikavippiä edullisempaa, sillä saat sitä alemmilla koroilla ja paremmin omaan talouteesi sopivalla laina-ajalla.

Voiko maksuhäiriöinen saada uutta pikavippiä?

Yleensä lainayhtiöt eivät myönnä uutta lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissaan. Suomen laki kieltää lainan myöntämisen henkilöille, joilla ei ole puhtaat luottotiedot, joten lainan saanti voi olla velkakierteeseen jouduttua vaikeaa. Maksuhäiriömerkintä saattaa tulla melko nopeasti sen jälkeen, kun lainat jäävät maksamatta, joten lainan takaisin maksamisessa kannattaa olla todella tarkka. Jo ennen uuden pikavipin nostamista kannattaa myös laskea tarkasti, kuinka suureen uuteen lainaan sinulla on varaa ja minkälainen maksuaikataulu sopii parhaiten omaan talouteesi, jotta varmistut siitä, ettei maksuja ala kertyä. Maksuvaikeuksiin jouduttua kannattaakin heti ottaa yhteys lainantarjoajaan ja sopia henkilökohtaisesti maksusuunnitelmasta, jotta maksuhäiriöiltä vältyttäisiin. Maksuhäiriöttömille uutta pikavippiä on tarjolla runsaasti, joten talouden järkevä hallinta ja harkittu lainanotto kannattaa, jotta uuden lainan nostaminen ei vaikeudu. Lainaa on tarjolla kaikille, joilla on puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili, jonka kautta palveluun tunnustaudutaan ja jonne rahat tulevat. Parhaimmillaan uuden pikavipin saa jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, joten netistä haettu pikavippi on todella nopea ja vaivaton tapa saada hieman lisärahoitusta arkeen.

  Pikavippi Viikonloppuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *