Rahalaitos

Rahalaitos
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

RahalaitosRahalaitos tarjoaa luottoa 500-30000 euroa ilman vakuuksia

Lainasta lyhyesti:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias (Isommissa luotoissa 22-vuotias)
  • Luoton määrä: 500 – 30000 euroa
  • Luoton takaisinmaksuaika: pääsääntöisesti 1-12 vuotta

   

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 20/22-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot

Paljonko luottoa voin saada?

Luottoa voit hakea 500 30 000 euron väliltä.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on yleensä vähintään 1 vuosi ja pisimmillään 12 vuotta. Näin voit kätevästi säädellä kuukausierän suuruutta kulloisen taloustilanteen mukaan.

Milloin Rahalaitoksen asiakaspalvelu on auki?

Rahalaitoksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 10 -15 välisenä aikana.

Rahalaitos

Rahalaitos ei itse myönnä vippejä tai luottoja. Se toimii netissä välittäjäpalveluna. Eli hakija saa yhdellä hakemuksella tarjouksia useilta eri yrityksiltä. Se helpottaa lainaajaa huomattavasti, koska aikaisemmin oli mahdollista saada vain yksi tarjous yhdellä hakemuksella. Eli mikäli halusi useita tarjouksia, niin piti lähettää hakemus erikseen jokaiseen yritykseen. Uusi vertailupalvelu säästää siis todella paljon aikaa ja vaivaa. Palvelu on myös täysin ilmaista. Siitä ei veloiteta mitään kuluja tai maksuja.

Yleistä pikavipeistä

Pikalainat tai pikavipit ovat vakuudettomia lainoja ja niihin ei myöskään vaadita takaajia. Lainaa haetaan kätevästi netin kautta. Pikavippejä on ollut mahdollista saada Suomessa vuodesta 2005 lähtien. Aikaisemmin saattoi vippien korot olla todella korkeita, mutta eduskunnan määrämän asetuksen mukaan nykyään niille on asetettu korkokatto.

Yleistä luotoista

Luotto on usein jatkuva sopimus, ja luotolta voi nostaa aina tarvittaessa rahaa tililleen. Eli jos on hakenut luottoa vaikka 5000 euroa, mutta tarvitseekin vain 2000 euroa, niin silloin kulut ja korot määräytyvät avoinna olevan lainan perusteella. Eli tässä tapauksessa 2000 euron mukaan. Luotto on usein todella joustava ja avoinna olevaa pääomaa voi lyhentää pienissäkin erissä. Avoinna olevaa luottopääomaa aina siis lyhennetään kuukausittain, mutta mikäli sen haluaa maksaa vaikka kerralla pois kokonaan, niin se ei aiheuta asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

  Pikavippi 500 euroa heti tilille

Paljonko voin saada lainaa Rahalaitokselta?

Rahalaitoksen kautta voi saada lainaa aina 40 000 euroon saakka. Tosin suureen lainaan toki vaaditaan todella hyvät tulot, jotta voidaan varmistua, että lainan maksun kanssa ei tule ongelmia.

Voinko hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa?

Kyllä voit. Se on jopa suositeltavaa, koska yhteishakijan kanssa hakeminen pienentää lainaajan riskiä huomattavasti. Voit siis saada lainaa pienemmällä korolla ja muutenkin paremmilla eduilla. Yhteishakijana voi toimia kuka tahansa henkilö, joka täyttää alkuperäiselle lainaajalle asetetut ehdot.

Yhteystiedot:

Eone Oy / Rahalaitos Kalevantie 7C 33100 Tampere Puh. 09 – 2311  3670 Fax: 03 – 3392 6261 asiakaspalvelu@rahalaitos.fi   Artikkelia päivitetty: 07.08.2014 -Tietojen korjaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *