Pikavippivertailu 2023

Alapuolella olevasta taulukosta löydät netin halvimmat ja kaikin puolin parhaimmat vippivaihtoehdot, tutustu ja hae omasi jo tänään!

Vertaa pikavipit 2021

Uusimmat pikavipit vertailussa ovat lähes poikkeuksetta joustavia luottoja, joita kaikki markkinoille tulevat lainapalvelut tuntuvat suosivan. Eikä suotta, joustavalla vipillä saat itsellesi jatkuvan luottotilin, mistä voit nostaa tarpeen tullen sopivan summan rahaa. Halvin pikavippi vertailussa on tietysti ilmainen laina, jonka voit hyödyntää silloin, kun olet ensimmäistä kertaa lainaamassa. Tämä ensilainaajan etu on siis koroton pikavippi 30 vuorokaudeksi.

Vertailemalla vippejä voi säästää rahaa huomattaviakin summia

50 euron pikavippiä voi hakea käytännössä kuka tahansa kunhan olet täysi-ikäinen. Näin pieniin pikavippeihin ei hakijalle juuri ehtoja aseteta ja kulutkin pysyvät pieninä vaikkakin prosentuaalisesti kulut ovat monesti korkeammatLuotettavin ja kattavin vippivertailu 24h netissäkuin suuremmissa pikavipeissä. Tosin myös täysin kuluttomasti voit 50 euroa saada Vivukselta jos olet ensilainaajana liikkeellä. Muita suositeltavia paikkoja tämän kokoiseen pikavippiin ovat Credit24 ja Everyday. Jos tarpeesi on hieman suurempi voit hakea esimerkiksi 200 euron pikavipin. Jälleen haluamme korostaa Vivuksen tai muutaman muun yhtiön (Limiitt.fi tai Suomilimiitti.fi) maksutonta ensilainaa nopeasti tilille, joihon kannattaa todellakin tutustua. Myös Credit24 ja Everyday luottotileiltä voit kätevästi nostaa pikavippiä tilillesi. 200 euron pikavipeissä ei ehdot tai kulut paljoa päätä huimaa ja tällainen vippi voikin olla hyvä ratkaisu jos hetkellisesti tarvitset talouteesi pientä helpotusta.

Voit saada melko suurtakin pienlainaa helposti

Hieman suurempia 500 euron pikavippejä on todella runsaasti tarjolla yleensä niin että sinulle myönnetään luottotili jonka kautta voit vippiä sitten nostaa silloin kun se sinulle parhaiten sopii, jopa yöllä. Erityisesti kannattaa tutkia Credit24 lainapalvelun todella edullisia hintoja. Myös Ostosraha ja Freedom Rahoitus on varteenotettavia vippipaikkoja 500 euron summalle. 1000 euron pikavipit voit myös saada luottotilin kautta todella nopeasti käyttöösi silloin kuin sitä tarvitset. Kannattaa kuitenkin aina suuremmissa pikavippi summissa miettiä etukäteen mihin rahat aiot käyttää koska kulut sekä maksuaika alkavat kasvaa. Tämän suuruista pikavippiä hakevan on suositeltavaa tutustua Credit24 edulliseen lainapalveluun sekä Ostosrahan ja Freedom Rahoituksen laajoihin valikoimiin. Hakiessa 2000 euron pikavippiä alkaa ehdot joita vippipaikka asiakkalleen asettaa lisääntymään. Esimerkiksi sinulta voidaan vaatia säännöllisiä riittävän suuria tuloja jotta voit pikavippisi maksut hoitaa. Näin suuret pikavipit tulee lähes poikkeuksetta hoitaa luottotilin kautta. Tämän suuruiseen pikavippiin suosittelemme sellaisia rahoitusyhtiöitä kuin Pikavippivertailu 18-vuotiaalleFreedom Rahoitus, Ostosraha ja Credit24. Jopa 3000 euron pikavippejä on saatavilla ja kannattaa todella tarkkaan vertailla millaisen vipin voit saada koska kulut ja ehdot vaihtelevat huomattavasti. Itse lähtisin tutustumaan ensin todella luotettaviin ja edullisiin pikavippipaikkoihin kuten Freedom Rahoitukseen ja Credit24 lainapalveluun. Molemmista näistä voit löytää todella kilpailukykyisin hinnoin isoakin pikavippiä.

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on todella helppoa ja pikavippivertailu on ylivoimaisesti paras työkalu tähän. Voit netissä käydä jättämässä lainahakemuksen ja sen jälkeen saat lainapäätöksen yleensä todella nopeasti, jopa vartissa. Lakimuutosten jälkeen moni pikavippipaikka muutti toimintatapaansa ja myöntää nykyään luottotilin asiakkaalleen josta voit pikavippiä sitten nostaa käyttöösi. Tämä on lopulta asiakkaalle todella kätevää koska hakuprosessia ei tarvitse käydä läpi kuin kerran ja voit saada suuremman luottotilin josta sitten nostat juuri sen verran pikavippiä kuin tarvitset juuri silloin kuin sitä tarvitset. Tämä ei myöskään nosta vippisi kuluja koska aina maksat korkoa ainoastaan käyttöön ottamastasi summasta. Luottotililtä voi monesti nostaa rahaa myös yöllä, mutta muistathan olla varovainen sen suhteen ettet pikavippiä ota liian suurta määrää tai käyttötarkoituksiin joihin sitä et varsinaisesti tarvitse. Älä myöskään koskaan nosta rahaa alkoholin vaikutuksenalaisena.

Hoida maksut ajallaan

Paras tapa pitää pikavippisi kulut alhaisina on maksaa lyhennykset aina eräpäivään mennessä pois. Välittömästi eräpäivän jälkeen alkaa pikavippisi kustannukset nousemaan maksumuistutuksen sekä viivästyskoKaikki lainat löytyy pikalainavertailu kauttaron vuoksi. Pidempään hoitamaton velka menee käräjäoikeuden kautta perintään jotka molemmat lisäävät kustannuksiasi, jopa satojen eurojen edestä. Yli 60 päivää myöhässä oleva pikavippi lopulta aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän joka hankaloittaa elämääsi usean vuoden ajan. Muista että pienikin pikavippi voi aiheuttaa luottotietojen menettämisen. Lue täältä miten voit omat luottotietosi tarkastaa. Jos asiat ovat päässeet todella pahaan pisteeseen niin oman kuntasi velkaneuvonta voi auttaa sinua maksutta joko lainan muodossa tai neuvomalla miten taloutesi tulisi suunnitella niin että velkakierteestä pääset pois.

Miten päättää kuinka paljon rahaa ottaa lainaksi?

Tässäkin asiassa helpottaa kun otat itsellesi luottotilin ja valikoit parhaan mahdollisen sellaisen vippivertailun avulla. Silloin voit päättää helposti milloin nostat pikavippiä käyttöösi ja miten paljon. Toki luottotilin kanssa tulee olla varovainen jottei pikavippiä nosta turhiin tarkoituksiin. Jos olet varma että pystyt pitämään vipin nostelun ja käytön hallinnassa on luottotili todella hyvä ratkaisu. Aina ennen pikavipin tilille nostoa kannattaa miettiä tarkkaan että miten paljon tulet lisärahoitusta tarvitsemaan ja mihin aiot rahasi käyttää. Pikavippi on todella hyvä tapa esimerkiksi hetkellisesti tasapainottaa taloudellista tilannettasi mutta ei oikea ratkaisu vaikka vanhojen velkojesi maksamiseen.

Mihin pikavippiä kannattaa hakea?

Lainayhtiö ei määrittele sitä, mihin voit hakea lainaa, eikä pyydä sinua kertomaan syytä lainallesi hakemuksessasi. Voit itse päättää, mihin tarkoitukseen haluat lainaa hakea oman tarpeesi mukaan. Useimmiten pientä, muutaman sadan euron pikavippiä haetaan arjen äkillisiin menoihin tai johonkin akuuttiin tarpeeseen silloin, kun rahat ovat tiukalla. Pikavippi voi auttaa nopeasti eteenpäin silloin, kun palkkapäivään on vielä aikaa, mutta rahat eivät riitä arjen menoihin, ruokaan tai äkillisesti hajonneen kodinkoneen korjaamiseen. Pikavipin voi toki hakea myös suunniteltuja menoja varten silloin, kun esimerkiksi säästöistä puuttuu muutama satanen käytettyä autoa varten tai äkkilähtöä varten tarvitsisi muutaman satasen. Useimmiten pikavippejä on tarjolla melko lyhyellä laina-ajalla, sillä mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä halvemmaksi se tulee sinulle lopulta. Jos kuitenkin etsit joustavia maksuehtoja, pikavippiä on mahdollista nostaa myös usean kuukauden tai joskus jopa vuosien takaisinmaksuajalla joidenkin lainayhtiöiden kautta. Vertailemalla löydät omaan tarpeeseesi sopivimman pikavippiratkaisun. Suurempaa lainaa kannattaa puolestaan hakea harkitusti hieman suurempaan rahantarpeeseen. Kertaluonteinen, muutaman tuhannen euron kulutusluotto tai jatkuvasti nostettava joustoluotto voivat auttaa jo hyvin eteenpäin esimerkiksi talon remonttia suunnitellessa tai uutta autoa ostaessa.

Lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Sopiva lainamuoto lähteekin aina rahoitustarpeesta. Ensin on hyvä kartoittaa omat lainatarpeet ja –kohteet ja sitten oma taloudellinen tilanne, jotta laina tulee otetuksi omaan budjettiin sopivilla kuluilla ja takaisinmaksuajalla. Netistä saatavaa lainaa on tarjolla todella erilaisia summia erilaisilla kuluilla, joten vertailemalla sopiva löytyy varmasti. Aiemmin tarjolla oli pääasiassa helppoa ja nopeaa pikavippiä, mutta pikavippilain kiristettyä lainasta pyydettävää korkoa on markkinoille tullut myös edullisempia ja joustavampia rahoitusratkaisuja, kuten jatkuvaa joustoluottoa. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin, sillä maksat vain nostamastasi lainasta korkoa, etkä muita piilomaksuja, kuten avaus- tai käyttömaksuja.

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla on turvallista

Sinun on tunnustauduttava lainapalveluun pankkitunnuksilla, kun haet lainaa ensimmäistä kertaa. Näin palvelu voi varmistua henkilöllisyydestäsi ja mahdollistaa lainan turvallisen hakemisen ilman, että kukaan voi ottaa lainaa nimissäsi tai väärinkäyttää tietojasi. Tietojesi salaamiseksi lainapalvelut käyttävät yleensä SSL-salausta, kun asioit palvelussa. Salaamisen ansiosta henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa, eikä kukaan ulkopuolinen pääse niihin käsiksi. Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään myös täysin luottamuksellisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne vuotaisivat vääriin käsiin. Markkinoilla on useita luotettavia ja turvallisia lainayhtiöitä, joilla on jo satoja tuhansia tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita, joten voit luottaa siihen, että asiat hoituvat mallikkaasti.

Yhdistelmälainan avulla pääset eroon ylimääräisistä lainakuluista

Jos olet nostanut pikavippiä useasta eri paikasta, sinun kannattaa yhdistää kaikki nostamasi lainat yhdeksi yhdistelmälainaksi, jonka avulla pääset eroon ylimääräisistä lainakuluista ja säästät rahaa arjen menoihin. Yhdistelmälainaa otat aiempia lainojasi vastaavan yhteenlasketun summan, jonka sitten käytät lainojen takaisinmaksuun. Sinulle jää jäljellä vain uuden lainasi maksaminen takaisin korkoineen, joten et joudu enää maksamaan useita korkoja eri yhtiöille. Sinun ei tarvitse kertoa yhdistelmälainasta aiemmille lainantarjoajille, vaan maksat vain lainasi takaisin nopeasti, jolloin korot eivät kerkeä kasvaa liian suuriksi. Yhdistelmälaina helpottaa myös oman taloutesi hoitamista, sillä sinun ei enää tarvitse pitää huolta eri pikavippien maksuajoista ja –summista, vaan riittää, että lyhennät yhtä lainaa kuukauden välein, yleensä tasaerissä. Sinun kannattaa vertailla pikavippiyhtiöiden ja vertaislainaa tarjoavien yhtiöiden palveluja, jotta näet, mistä saat lainaa kaikkein halvimmalla. Näin säästät nopeasti selvää rahaa, kun et enää maksa kalliita korkoja lainoistasi, vaan lyhennät vain edullista lainaa. Esimerkiksi Freedom Rahoitus tarjoaa yhdistelmälainaa todella kohtuullisilla koroilla.

Vertaislainan avulla voit nostaa lainaa pankin sijaan toisilta yksityishenkilöiltä

Jos etsit todella joustavaa ja edullista lainaratkaisua, sinun kannattaa tutustua vertaislainaa tarjoaviin lainayhtiöihin. Vertaislainaa saat toiselta yksityishenkilöltä, joka haluaa ryhtyä rahoittajaksesi. Lainapalvelu toimii siten vain alustana, joka tuo yhteen henkilöt, jotka etsivät lainaa ja henkilöt, jotka haluavat sitä tarjota. Vertaislaina on todella joustava lainaratkaisu, sillä voit hakea lainaa itsellesi sopivalla korolla ja takaisinmaksuajalla, jonka jälkeen lainapalvelu etsii sinulle sopivan sijoittajan. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi Fixuraa. Korkoon vaikuttavat omat tulosi, joten saat sitä halvempaa lainaa, mitä korkeampi luottoluokituksesi on. Voit hakea hyvin esimerkiksi 2000 euron pikavippiä nopeasti ja maksaa sen takaisin joustavasti jopa parin vuoden aikana.

Pikavippivertailu 2021 – Poimi alta parhaat lainaratkaisut

Olemme vertailleet alla useita tunnettuja ja luotettavia lainayhtiöitä, joiden kautta voit hakea nopeasti ja vaivattomasti niin kertaluonteista pikavippiä kuin jatkuvaa joustoluottoakin. Pikavippivertailu 2016 – Poimi alta parhaat lainaratkaisut  

Lainayhtiö Lainasumma Ikäraja Huomioita
 Credit24 Joustolimiittiä 50-3000 euroa 19 Lainaa mahdollista nostaa myös mobiilisovelluksen välityksellä
 Vivus Täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa jopa 400 euroa Kulutusluottoa 10-2010 euroa 20 Pikavippiä tarjolla uusille asiakkaille täysin ilmaiseksi 30 päivän takaisinmaksuajalla
 Ferratum Täysin kulutonta ja korotonta ensilainaa 300 euroa Joustoluottoa aina 2000 euroon asti 21 Uusille asiakkaille tarjolla täysin ilmaista pikavippiä 7-30 päivän takaisinmaksuajalla Lainaa myös mobiilisovelluksella
 Everyday Tililuottoa tarjolla 2000 euroon asti Pikavippi.fin kautta mahdollista nostaa myös 100-300 euron suuruista pikavippiä 18 Everydayn lasku- ja osamaksupalvelu toimii joustavana maksutapana verkko-ostoksissa
 Freedom Rahoitus Lainaa jopa 50 000 euroon saakka Tarjolla myös yhdistelmä- ja autolainaa 18 Kilpailuttaa ja vertailee lainan puolestasi ja etsii sinulle sopivimman ratkaisun kymmenen luotettavan lainayhtiön tarjouksista
 Ostoraha Lainaa 400-5000 euroa ilman vakuuksia 12-72 kuukauden maksuajalla 20 Voit itse päättää sopivan takaisinmaksuajan
 Fixura Lainaa 1000-10 000 euroa muilta yksityishenkilöiltä 21 Joustavat lainaehdot ja takaisinmaksuajat, palvelu etsii sinulle sopivimman yksityisen lainantarjoajan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *