Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä
(Last Updated On: 26 kesäkuun, 2023)

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on yhä mahdollista, katso alapuolella olevasta taulukosta, mistä löytyvät markkinoiden edullisimmat pikalainavaihtoehdot. Kun vippipaikka on avannu sinulle tilin, vippisi on hyväksytty voit siirtää sen tekstiviestillä tillille helposti ja nopeasti kellon ympäri. Tekstiviestiin kirjoitetaan vippipaikan päättämä lyhyt teksti ja haluttu vippisumma. Tämän jälkeen saat rahat tilille heti. Puhelinvarmistusta käyttävät yritykset yleensä eivät kelpuuta Prepaid-liittymiä, koska koko varmistuksen idea on pitää palvelu mahdollisimman turvallisena ja saada lainaajan identideetti varmistettua. Tekstiviesti varmistusta ei siis vaadita asiakkaan kiusaksi, vaan ainoastaan siitä syystä, että käyttäjä voidaan tunnistaa ja identiteetti varmistaa, ettei kukaan vaan voi hakea lainaa tai vippiä jonkun muun nimissä.

Credit24

Credit24 on netin ehdottomasti parhaita pikavippipaikkoja, josta voit saada luottotilin 250-3000 euron väliltä. Luottotililtä voit nostaa haluamasi summan pikavippiä, silloin kun sitä tarvitset. Nosto onnistuu kätevästi netissä, mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä. Korkoa maksat ainoastaan luottotililtä nostamasi summan mukaan.

 • Hae vippi tekstiviestillä tai mobiililaitteella luottotililtä 250-3000€
 • Todella hyvä ja suositeltava lainapaikka – lainakuluttajien suosikki 2015
 • Siirrä rahaa käyttöösi sen verran kuin tarvitset 24h vuorokaudessa mobiililla, netissä tai tekstiviestillä

[button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Todella laajassa lainatuotevalikoimassa on tarjolla pikavippiä jokaiselle, joka sitä etsii. Henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa sinua löytämään juuri sopivan pikavipin. Rahaa voit luottotililtäsi siirtää käyttöön kätevästi tekstiviestillä tai netissä.

 • Suuremmat lainat ja pikavipit ilman vakuuksia kautta 500-30000 euroa
 • Valitse luotolle joustava 1-12 vuoden maksuaika
 • Maksuton henkilökohtainen lainaneuvoja käytössäsi
 • Erinomainen palvelu – Freedom Rahoituksen vippivalikoima on suurin kaikista

[button-blu text=”Hae Freedom rahoitukselta” title=”Hae lainaa Freedom rahoitukselta” url=”https://pikavippikone.fi/freedom-rahoitus/”]

Vivus

Vivus

Vivus on yksi netin tunnetuimmista ja parhaista pikavipin myöntäjistä 2012-2015 vuosina. Ensilainaa saava voi saada jopa täysin ilmaista vippiä 400 euroon asti 3-30 päivän superjoustavalla maksuajalla. Hakemus on helppoa jättää netissä ilmaiseksi ja rahat siirtyvät nopeasti käyttöösi.

 • Ilmaista ensilainaa jopa 400 euroa
 • Vippiisi voit saada maksuaikaa 3-30 päivää
 • Siirrä eräpäivää halutessasi kuukaudella
 • Ikäraja Vivuksella on 20v.
 • Edullisia pikavippi- & lainatuotteita 10-2010 euron väliltä
Pikavippi tekstiviestillä

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”] Voit saada pikavippiyritykseltä esimerkiksi 2000 euron suuruisen luottotilin. Tämän jälkeen voit tekstiviestillä nostaa luottotililtäsi sen verran rahaa tilillesi kuin haluat, ympäsi vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Yleensä nostamasi raha on tililläsi muutamassa minuutissa. Huomaa kuitenkin että toisilla pikavippipaikoilla ensimmäinen tililtä nosto on määrätty, esimerkiksi ensimmäinen nostosi tulee olla 100 euroa. Sen jälkeen voit nostaa haluamasi summan 10 euron tarkkuudella. Yritykset jotka myöntävät pikavippiä tekstiviestillä ovat asettaneet erilaisia ehtoja lainaajilleen. Ikärajat alkavat 18-vuodesta ja jatkuvat aina vippeihin joita ei myönnetä alle 23-vuotiaille. Tekstiviestien kautta saadut lainat tai niin sanotut tililuotot myönnetään isommille summille, 1000- 2000 euroa. Voit kuitenki nostaa tuosta myönnetystä luotosta sinulle sopivan summan tilillesi ja maksat kulut aina vain käyttöön ottamastasi summsta. Jos et omista puhelinta niin kannattaa tutustua sivuumme pikavippi pankkitunnuksilla. Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on laskenut suosiotaan merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Toki vipin hakeminen tekstiviestillä on yhä mahdollista, alapuolella olevasta taulukosta löydät pikavipin tarjoajia, jotka tarjovat pikalainaa tekstiviestillä. Yleensä ensimmäisellä kerralla lainattaessa vaaditaan kuitenkin tilin avaamista, jossa tarvitaan verkkopankkitunnuksia ja mahdollisesti puhelinvarmennusta eli pankkitunnukset on nykyän lähes edellytys, mikäli mielii lainaa saada.

  Komplett Bank Mastercard

Koituuko tekstareista lisäkustannuksia?

Pikavippien korkokaton tulemisen myötä myös tekstiviestit muuttuivat maksuttomiksi, joten nykyään voit lainata myös tekstarilla ilman minkäänlaisia lisäkuluja. Hinnat ovat muutenkin menneet edullisempaan suuntaan ja lainaehdot ovat kuluttajaystävällisempiä, kiitos uusien lakiasetuksien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *