Pikavippi ilman kuluja

Pikavippi ilman kuluja
(Last Updated On: 22 kesäkuun, 2024)

Pikavippi ilman kuluja kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Se kuitenkin on mahdollista jos olet ensilainaaja eli et ole aikaisemmin hakenut vippiä. Tälläisiä yrityksiä on kaksi. Vivus ja Trustbuddy molemmat myöntävät ensilainaajalle täysin kuluttoman vipin.

  • Vivukselta voit saada kuluttoman lainan aina 400 euroon saakka kunhan maksat sen takaisin 30-päivässä.
  • Trustbuddy taas tarjoaa maksimissaan vipin 14 päivän maksuajalla ilman kuluja.

   

Vivus

VivusPikavippiä tästä todella hyvästä paikasta voi hakea 10-2010 euroa edulliseen hintaan ja ensilainaaja voi saada jopa 400 euroa ilmaista pikavippiä. Ehdottomasti netin paras tarjous johon kannattaa tarttua.

  • 400 euron suuruinen maksuton ensilaina
  • Pikavippiin maksuaikaa 3-30 päivää
  • Netin paras pikavippi tarjous

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]    

TrustBuddy

TrustbuddyTrustBuddy tarjoaa ilmaisen lainan aina kunhan maksat sen kahdessa viikossa. Pikavippiä on tarjolla maksimissaan 600 euroa ja maksuajaksi voit saada enintään yhden vuoden. Hyvä lainapaikka johon kannattaa tutustua.

  • Pikavippiä 100-600 euroa
  • Ilmainen pikavippi aina kun maksat sen pois kahdessa viikossa
  • Maksuaikaa maksimissaan yksi vuosi

[button-blu text=”Hae TrustBuddy palvelusta” title=”Hae lainaa TrustBuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]     Tämä on todella harvinainen käytäntö ja suosittelemmekin että otat tästä kaiken irti. Miksi maksaa korkoa jos pikavippi ilman kuluja on mahdollista.

Kuinka saan kulutonta pikavippiä

Mene joko Trustbuddyn tai Vivuksen sivustolle ja jos olet ensilainaaja saat ensimmäisen vippisi ilman kuluja. Täytä siis hakemus ja nauti ilmaisesta rahasta. Tälläistä tilaisuutta ei missään nimessä kannata jättää käyttämättä koska kuluttomia lainoja tai vippejä ei todellakaan ole helppoa löytää ja saada. Molemmat yritykset myöntävät kuluttoman lainan koska he haluavat lisätä asiakaskuntaansa todella kilpailussa pikavippi markkinassa. Pikavippi ilman kulujaKova kilpailu ajaa yritykset käyttämään innovatiivisia markkinointimenetelmiä jotka houkuttelevat mahdollisimman paljon asiakkaita. Kuluvapaa vippi on luonnollisesti erittäin tehokas tapa lisätä asiakkaita. Kuluton vippi tarjoaakin aivan mahtavan tavan ihmiselle kokeilla kuinka vippaaminen toimii konkreettisesti. Huomioithan kuitenkin että kuluton vippi on kuluton vain jos hoidat sopimuksen kaikki pykälät ja ajallaan. Esimerkiksi eräpäivien laiminlyönti muuttaa kuluttoman lainan nopeasti korkea kuluiseksi viivästyskoron myötä. Myöskin maksumuistutukset ja mahdollinen laskun perintään meno aiheuttaa todella korkeita lisäkustannuksia. Voikin käydä niin että kulutun vippi muuttuu todella kalliiksi. Ole siis aina todella huolellinen että hoidat oman puolesi sopimuksestasi. Voit olla varma että molemmat kuluttoman vipin tarjoajat ovat todella luotettavia ja pitävät sanoistaan ja sopimuksestaan kiinni. Vippisi on todellakin kuluton jos maksat sen ajallaan takaisin.

  Matkaluotto Kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *