Pikavippi ilman korkoa

Pikavippi ilman korkoa
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Trustbuddy ja Vivus myöntävät ensilainaajalle 30-päivän maksuajalla täysin korottomia vippejä. Tämä on sellainen tilaisuus johon kannattaa ehdottomasti tarttua jos se vain on mahdollista ja olet pikavippiä etsimässä.

  • Vivukselta voit saada korottoman vipin 400 euroon asti
  • Trustbuddy myöntää vippiä ilman korkoa 300 euroa.

Molemmat lainaajat ovat ehdottoman luotettavia ja seisovat tarjouksensa takana. Ota siis heti kaikki irti ilmaisesta vipistä!  

Vivus

VivusKorotonta pikavippiä etsivän kannattaa aina suunnata ensin Vivukselle. Täältä voi ensilainaaja hakea täysin ilmaista vippiä jopa 400 euroa todella hyvin ehdoin ja 30 päivän takaisinmaksuajalla. Vivuksella myös muissa lainatuotteissa todella edulliset hinnat.

  • Pikavippiä tarjolla 10-2010 euroa
  • Ensilainaa ilman korkoa 400 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa 3-30 päivää

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

TrustBuddy

TrustbuddyVippipaikka josta voi saada korottoman pikavipin aina kun vippi maksetaan takaisin 14 vuorokaudessa. Pikavippiä on saatavilla maksimissaan 600 euroa 1 vuoden maksuajalla.

  • kahden viikon ilmainen pikavippi
  • Vippiä 100-600 euroa
  • Vuosia markkinoilla ollut vippipaikka

[button-blu text=”Hae TrustBuddy palvelusta” title=”Hae lainaa TrustBuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Mistä ilmainen pikavippi

Netistä löytyy todella paljon eri vippejä mutta vain harva niistä on koroton eli toisinsanoen ilmainen. Vivus ja Trusbuddy tarjoavatkin ainoina korottoman pikavipin ensiasiakkailleen. Tämä todella harvinainen käytäntö on luonnollisesti todella tervetullut pikavippi markkinoille ja voimme vain toivoa että muutkin vippipaikat ottavat mallia tästä toimintatavasta. Koroton pikavippi onkin loistava tapa kokeilla nettilainaamista ensimmäistä kertaa. Jos rahalle on tarvetta 400 euroa tai vähemmän käy tekemässä ilmainen lainahakemus joko Vivukselle tai Trustbuddylle.

Miksi joku tarjoaisi ilmaista vippiä?

Syy on tietty se että he saavat uusia asiakkaita kokeilemaan palveluaan ja huomattuaan sen toimivaksi jatkavat asiointia näiden lainantarjoajien kanssa. Kilpailun ollessa todella kiivas kuten pikavipeissä ei ole ihme että otetaan kaikki mahdollisest markkinointikonstit käyttöön. Koroton pikavippi onkin mahdollisesti toimivin uusien asiakkaiden hankkimiskeino koska kuka tahansa meistä lainaa etsiessään ei tietenkään kieltäydy ilmaisesta lainasta. Hakemukset kun kaikilla ovat jo ilmaisia ovat vippifirmat ajautuneet miettimään uusia keinoja houkutella vipin etsijän asioimaan kanssaan. Muista kuitenkin että myös korottomaan vippiin tulee lisäkustannuksia jos lainaa ei makseta ajoissa takaisin. Maksimilaina onkin korottomalle lainalle riippuen summasta maksimissaan 30-päivää. Pikavippi ilman korkoja Jos et lainaa maksa sovitussa ajassa takaisin vippiisi tulee sivukuluja maksumuistutuksista ja viivästyskorosta joten onkin parempi vaihtoehto ottaa yhteyttä lainantarjoajaan ja sopia uusi maksuaikataulu vaikkakin tämän jälkeen vippiisi lisätään pieni korko. Koron jälkeen vippi on kuitenkin halvempi kuin asioiden hoitamatta jättäminen. Liian pitkään hoitamaton korotonkin laina voi aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Pidä siis huoli että lyhennyksen ja lainantakaisinmaksu on aina huolella suoritettu eräpäivään mennessä.

  Skrill

Pikavippi ilman korkoa

Pikavippiyhtiöiden määrä on vähentynyt vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen, sillä muutoksen myötäpienlainojen myöntäminen on merkittävästi tiukentunut. Muutoksesta on kuitenkin ollut hyötyä asiakkaille, sillä pikavippiä ei saa enää käytännössä tarjota yli 51% todellisella vuosikorolla, koska alle 2000 euron luottojen korkokatto saa olla maksimissaan korkolain mukainen viitekorko + 50 prosenttiyksikköä. Tämän ansiosta voit saada lainaa nyt aiempaa edullisemmin, luotettavilta ja pitkään alalla toimineilta yrityksiltä. Lakimuutoksen jälkeen pikavippitarjoajien kilpailu on kiristynyt ja muutamat yhtiöt tarjoavatkin nyt täysin korotonta ja kulutonta ensilainaa uusille asiakkailleen. Jos etsit halpaa ja nopeaa pikavippiä, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää Vivuksen ja Ferratumin loistavat lainatarjoukset, jotka olemme esitelleet alla.

Jopa 400 euron pikavippi ilman korkoa Vivukselta

Vivukselta saat uutena asiakkaana nyt pikavippiä täysin ilman korkoja tai kuluja maksaessasi sen takaisin 30 päivän sisällä. Voit nostaa ensilainaa joustavasti 10-400 euroa omien tarpeidesi mukaan ja maksaa sen takaisin vaivattomasti seuraavan kuun tilistäsi. Lainan hakeminen on erittäin nopeaa, sillä saat sen tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Vivus on tunnettu ja luotettava lainantarjoaja, jolta saat edullista pikalainaa lyhyellä maksuajalla. Voit huoletta kokeilla yhtiön palveluja ilmaisen ensilainan avulla, sillä kertaluonteisen kuluttoman ja korottoman pikavipin nostaminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit itse päättää, nostatko sen jälkeen uutta edullista, korollista lainaa.

Ferratumilta ilmaista pikavippiä jopa 300 euroa

Ferratumilta voit saada ensilainaa ilman korkoa tai kuluja 50 eurosta jopa 300 euroon asti, joten se sopii Vivuksen lailla hyvin arjen pienten tarpeiden rahoittajaksi. Uutena asiakkaana saat ilmaiselle lainallesi 7-30 päivää maksuaikaa lainasummasta riippuen. Ferratumin ensilaina on erittäin nopea tapa saada pientä pikavippiä, sillä saat sen tilillesi lähes heti – ympäri vuorokauden!

  Supreme Card

Mihin tarkoitukseen kannattaa nostaa pikavippi ilman korkoa?

Ilmainen pikavippi sopii kertaluonteiseksi rahoitusratkaisuksi silloin, kun tarvetta on alle 400 euron pikalainalle. Ilmainen pikavippi on edullinen apu silloin, kun arjen äkilliset menot yllättävät, eikä kuukauden budjetti anna enää myöten ja tilipäivään on vielä hieman aikaa. Muutaman sadan euron kuluttomalla ja korottomalla pikalainalla voi rahoittaa helposti esimerkiksi äkillisesti hajonneen kodinkoneen, yksityislääkärikäynnin tai kuun keskivälin ruokaostokset. Laina sopii myös silloin kun vain tarvitset hieman lisää rahaa arjen menoihin tai esimerkiksi viikonlopun rientoihin. Koroton pikavippi on kätevä lainaratkaisu silloin, kun lainaa tarvitaan todella nopeasti kertaluonteiseen rahantarpeeseen. Saat lainan Vivukselta ja Ferratumilta jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, joten voit ottaa rahat käyttöösi lähes heti tarpeen vaatiessa. Jatkuvaan lainantarpeeseen ilmaista lainaa ei voi käyttää, sillä saat sitä vain kerran, mutta juuri nopeaan tarpeeseen et voi lainaa halvemmalla nostaa.

Korotonta pikavippiä vain uusille asiakkaille

Ilmaista pikavippiä on yleensä tarjolla vain uusille asiakkaille, joten jos et ole koskaan nostanut lainaa Vivukselta tai Ferratumilta, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää yhtiöiden tarjoama loistava ensilainatarjous. Tarvittaessa voit nostaa pikavippiä molemmilta yhtiöiltä ja vertailla samalla molempien toimintaa, jos etsit myös pysyvämpää lainaratkaisua. Ilmainen laina on suhteellisen riskitön kertaluonteinen rahoitusratkaisu, sillä et sitoudu sitä nostaessasi vielä mihinkään kuin lainan maksamiseen takaisin. Halutessasi voit ottaa yhtiön kautta uutta lainaa, jota saat kohtuullisen edullisilla kuluilla, mutta et ensilainan jälkeen enää ilmaiseksi. Voit kuitenkin hyvin ottaa vain kerran korotonta lainaa ja jättää sen siihen, vaikka lainayhtiö toki toivoo sinun nostavan jatkossakin lainaa heidän kauttaan. Joudut kuitenkin maksamaan jo korottomasta lainasta kuluja, jos et maksa lainaa sovitussa, noin 30 päivän takaisinmaksuajassa, joten sinun on pidettävä maksuajasta tarkkaa huolta. Ilmaista lainaa ei kannata ottaa harkitsemattomasti, vaikka lainaa onkin tarjolla nopeasti ja vaivattomasti.

  Evli Pankki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *