Pikavippi.fi kokemuksia

Pikavippi.fi
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Pikavippi.fiPikavippi.fi tarjoaa pikavippiä käyttöösi 100 – 300 euroa ilman vakuuksia!

Pikavipistä lyhyesti:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Luoton määrä: 100 – 300 euroa
  • Luoton takaisinmaksuaika: 6 kuukautta

[bigbutton-blu text=”Hae Pikavippi.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Pikavippi.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=pikavippifi”]

Luoton saamisen ehdot:

– Hakija vähintään 18-vuotias. – Ei maksuhäiriömerkintöjä. – Verkkopankkitunnukset tai mobillivarmenne. – Osoite ja kansalaisuus Suomessa.

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 100 euroa ja maksimisumma 300 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on kuusi kuukautta.

Milloin Pikavippi.fi asiakaspalvelu on auki?

Pikavippi.fi:n asiakaspalvelu on avoinna joka päivä  klo 8 -22 välisenä aikana. Puhelinasiakaspalvelu arkisin 8-20 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 200 euroa Maksuaika: 184 vuorokautta Kokonaiskulut: 50 euroa

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Se aina vaihtelee, koska jokainen tapaus on yksilöllinen. Hakijan taloudellinen tilanne aina määrittelee, että paljonko voi saada lainaa. Mikäli maksukyky on hyvä eli hakijalla on suuret tulot, niin silloin lainaa voi saada jopa tuhansia euroja. Myöskin yhteishakijan kanssa voi lainaksi saada suuriakin summia ja pitkällä maksuajalla.

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka hakee lainaa samalla hakemuksella. Yhteshakija tunnetaan myls nimellä rinnakkaishakija. Usein lainaa haetaan yhdessä puolison kanssa, mutta toki sukulainen voi myös toimia yhteishakijana. Osa yrityksistä on todella joustavia asian suhteen ja kuka tahansa normaalit lainanhakijan ehdot täyttävä henkilö voi toimia yhteishakijana eli toki myös ystävän kanssa voi hakea lainaa.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Yleensä kaikki myönnetyt pikavipit ja lainat voi saada ilman vakuuksia tai takaajia. Eli toisin kuin pankeissa, jotka usein vaativat takaajan tai perinteisissä panttikonttoreissa, joissa aina pitää luovuttaa arvokasta omaisuutta lainan vakuudeksi. Netissä toimivat yritykset eivät sellaisia lainanhakijoilta vaadi. Vain poikkeuksellisissa tapauksissa saatetaan edellyttää jotakin vakuutta tai takaajaa. Esimerkiksi, jos haettu laina on todella suuri tai haluttu maksuaika on todella pitkä. Nämä tapaukset ovat kuitenkin harvinaisia.

  Nordea Gold

Yhteystiedot:

OPR-vakuus Oy / Pikavippi Lautatarhankatu 8B 00580 Helsinki Puh. 020 – 741 2030 Fax: 020 – 741 2031 asiakaspalvelu@pikavippi.fi   Artikkelia päivitetty 19.elokuuta.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *