Pikavipin lasku sähköpostiin

Pikavippiohjeet
(Last Updated On: huhtikuu 27, 2021)

Suurin osa pikavipin tarjoajista hyväksyy sähköposti laskutuksen. Etuna tässä on se että saat laskut nopeasti ja vaikka olisit esimerkiksi lomamatkalla saat tiedot laskustasi ja voit maksaa sen helposti netissä. Sähköposti on myös ekologisempi vaihtoehto kuin perinteinen paperinen lasku. Jos haluat vippisi laskun sähköpostiin niin kannattaa tutkia lähemmin seuraavia lainapaikkoja.  

Credit24

Credit24Netin parhaita pikavipin tarjoajia on Credit24. Voit avata luottotilin jolta sitten nostaa vippinä juuri sen summan jonka tarvitset. Rahat siirtyvät todella nopeasti ja voit nostosi tehdä joko mobiilisovelluksella, tekstiviestillä tai netissä.

  • Rahoitusta 250-3000 euroa
  • Maksuaikaa pikavipillesi voit saada 1-24 kuukautta
  • Rahan siirto todella vaivatonta ja nopeaa

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusUskomattoman laajasta lainatuotevalikoimasta voit hakea juuri sellaisen pikavipin kuin sinä haluat. Lainaaminen on tehty todella helpoksi tarjoamalla maksutonta henkilökohtaista lainaneuvoja palvelua. Näin helppoa ei ole pikavipin hakeminen missään muualla.

  • Netin laajin lainatuotevalikoima
  • Pikavippiä luottotilin kautta 500-30000 euroa
  • Maksuaikaa voit ottaa sopimuksen mukaan 1-12 vuotta

Ostosraha

OstosrahaVoit avata luottotilin josta sitten kätevästi nostaa pikavippiä käyttöösi juuri silloin kun sitä tarvitset. Rahat siirtyvät tilillesi todella nopeasti, yleensä vartissa. Suuremmassakaan vipissä et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Luottotili 400-3000 euron summalle josta kätevä nostaa pikavippiä
  • Maksuaikaa voit saada 12-60 kuukautta

    Jos lainaaja ei lähetä laskua sähköpostitse voit kuitenkin saada laskusi sähköisesti Netposti palvelun kautta. Netpostiin saat sähköisesti saman laskun jonka muuten saisit paperisena. Näin ollen laskusi säilyy tallessa ja voit avata ja katsoa sen olitpa missä tahansa. Kun uusi kirje saapu Netpostilaatikkoosi saat siitä tiedon sähköpostitse ja voit käydä lataamassa laskusi PDF-muodossa missä tahansa.

  Trustbuddy

Pikavipin lasku sähköpostiinHaluan ehdottomasti laskuni sähköpostiin

Parhaita lainapaikkoja jotka lähettävät niin halutessasi laskusi sähköpostissa ovat Vivus ja Credit24. Myös Ostosraha, Everyday, Vippi24, Ainalaina ja Pikavippi.fi tarjoavat sähköposti laskutuksen. Jos olet valinnut sähköposti laskutuksen kannattaa varmistaa että tietokoneesi palomuurit ja virustentorjunta on ajantasalla ettei kukaan pääse käsiksi laskuihisi. Huomaa myös ettei laskut mene roskapostien seassa poistoon. Tämä aiheuttaa vaaran että unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku aiheuttaa luonnollisesti lisäkuluja sekä maksumuistutuksen sekä viivästyskoron muodossa. Monet sanovatkin että sähköposti lasku on paljon perinteistä paperilaskua helpompi unohtaa hoitaa.  

Published by Toimitus

Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *