Ostosraha

Ostosraha
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

OstosrahaOstosraha lainaa 400-3000 euroa ilman vakuuksia

 

Lainasta lyhyesti:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
  • Pikalainoja tarjolla: 400 – 3000 euroa
  • Pikalainan takaisinmaksuaika: 12-60 kuukautta

[bigbutton-blu text=”Hae lainaa Ostosrahalta tästä” title=”Hae lainaa Ostosrahan palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=ostosraha”]  

Lainan saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 20-vuotias, maksimi-ikä 75 vuotta
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Asunut Suomessa vähintään 2 vuotta

Paljonko lainaa voi saada?

Lainan minimisumma on 400 euroa ja maksimisumma 3000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on vähintään 1 vuosi ja pisimmillään 5 vuotta. Näin voit kätevästi säädellä kuukausierän suuruutta kulloisen taloustilanteen mukaan.

Milloin Ostosrahan asiakaspalvelu on auki?

Ostosrahan asiakaspalvelu on avoinna joka päivä  klo 8 -22 välisenä aikana. Puhelinasiakaspalvelu arkisin 8-20 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 1000 euroa Maksuaika: 2 vuotta Kuukausierän suuruus: 60,94 euroa Kokonaiskulut: 462,51 euroa

Ostosrahalta lainaa jopa 5000 euroa

Ostosrahan kulutusluotto on erinomainen lainaratkaisu silloin, kun etsit suurta kertaluonteista pikalainaa. Voit saada yhtiöltä kerralla jopa 5000 euroa lainaa 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä ja maksaa sen takaisin joustavasti osissa kuukausittain 12-72 kuukauden aikana. Ostosraha on todella joustava ratkaisu äkilliseen pieneen rahantarpeeseen tai suunniteltuihin suuriin menoihin, sillä voit nostaa sitä halutessasi esimerkiksi vain 400 euroa varsin kohtuullisella vuoden maksuajalla tai esimerkiksi 3000 euroa jopa 72 kuukauden maksuajalla ja voit halutessasi korottaa lainasummaasi tarvittaessa jopa 5000 euroon. Kulutusluottoa on tarjolla kaikille 20-75-vuotiaille suomalaisille, joilla on suomalainen pankkitili, puhelinliittymä ja puhtaat luottotiedot. Korkeamman riskiluokituksen vuoksi 20-vuotiaat voivat saada vain 400 euron pikavipin, mutta yli 21-vuotiaat voivat saada jopa 5000 euroa, joten sinun kannattaa ensin käydä lainaehdot tarkasti läpi ennen kuin lasket, millaiseen lainaan sinulla on mahdollisuuksia ja varaa sen hetkisillä tuloillasi ja ikäsi puolesta. Kulutusluotto on edullinen lainaratkaisu, sillä kiinteä korko 24,9% pysyy samana koko laina-ajan ja lainan todellinen vuosikorkokin on vain todella edullinen 29,50%. Pitkien laina-aikojen ansiosta se on siten helppo sovittaa kuukausittaiseen budjettiin ilman, että taloutesi kärsii liikaa tai riski joutua maksuvaikeuksiin kasvaa liian suureksi. Suosittelemme toki, että maksat lainan takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä summa kasvaa sitä mukaa kuin laina-aika pitenee.  

  LHV

Ostosrahalta lainaa nopeasti

Ostosrahan kulutusluottoa saat todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina klo 8-22 välillä. Siten se sopii hyvin, jos etsit lainaa nopeasti jo saman päivän aikana esimerkiksi silloin, kun äkillinen rahantarve iskee ja tilipäivä on vielä kaukana. Kertaluonteisella kulutusluotolla paikkaat helposti akuuttia budjettivajettasi, mutta varsinaiseksi jatkuvaksi lainarahoitusratkaisuksi siitä ei ole. Vaikka lainan nostaminen on todella nopeaa ja helppoa, sinun kannattaa kuitenkin pohtia lainan nostamista tarkkaan ennen kuin nostat esimerkiksi korkeaa 3000-5000 euron lainaa. Keskustele aina ennen lainan nostamista perheenjäsentesi tai puolisosi kanssa ennen kuin teet lainapäätöksen. Varsinaisesti lainahakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit vielä pohtia ratkaisuasi, mutta lainaa ei kannata koskaan ottaa ennen huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi ja sinulle parhaiten sopivasta maksuaikataulusta. Näin vältyt maksuvaikeuksilta tai velkavankeudelta ja saat pidettyä taloutesi tasapainossa.

Yhteystiedot:

OPR-vakuus Oy / Ostosraha Lautatarhankatu 8B 00580 Helsinki Puh. 020 – 741 2030 Fax: 020- 741 2031 asiakaspalvelu@ostosraha.fi   23.6.2014 klo 04:56 – Päivitystä artikkeliin: yleistiedot päivitetty