LHV

LHV
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

LHVLHV tarjoaa luottoa käyttöösi jopa 6000 euroa ilman takaajia!

 

Lainasta lyhyesti:

Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Luoton määrä: 1000 – 6000 euroa. Luoton takaisinmaksuaika: 1 – 3 vuotta.

Luoton saamisen ehdot:

– Hakija vähintään 18-vuotias. – Ei maksuhäiriömerkintöjä. – Säännölliset tulot. – Osoite ja pankkitili Suomessa.

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 1000 euroa ja maksimisumma 6000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on vähintään 1 vuosi ja pisimmillään 3 vuotta.

Milloin LHV:n asiakaspalvelu on auki?

LHV:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 8 – 18 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 3500 euroa Maksuaika: 2 vuotta Kuukausierä: 199 euroa Kokonaiskulut: 1276 euroa

LHV

LHV on Virolainen pankki, minkä kautta myös suomalaiset voivat saada esimerkiksi kulutusluottoa. Pankki lupaa vastata lainahakemukseen muutaman minuutin kuluessa. Poikkeuksellista pankissa on se, että korko lasketaan aina jäljellä olevan lainan määrään, mikä tarkoittaa, että korkokulut vähenevät joka kuukausi, kun lainan määrä pienenee. LHV tarjoaa myös ilmaista lainan ennakkomaksua, mikä on kätevää, mikäli saat lainanmaksuun tarvittavan rahasumman kokoon ennen viimeistä lainaerää. Näin voit välttyä merkittäviltä korkokustannuksilta. LHV on yksi Viron suurimmista pankeista ja sen toiminta on ehdottoman luotettavaa. Lainan ottaminen LHV:sta on siis täysin riskitöntä, eikä käytännöissä ole juuri eroja suomessa toimiviin rahoitusyhtiöihin.

LHV lainan määrä ja korot

LHV:ltä saat kulutusluottoa jopa 10 000 euroon asti ja korko on alkaen 15,9% jäljellä olevasta lainasta. Pisin mahdollinen laina-aika on 60 kuukautta eli 5 vuotta. Jos otat maksimin, eli 10000 euroa viideksi vuodeksi, on kuukausierä kohtuullinen 264€. Lyhin mahdollinen laina-aika tosin on 6 kuukautta, mikä tekee pienempien lainojen takaisinmaksusta hieman hankalaa. Kannattaa kuitenkin muistaa että lainan voi maksaa takaisin ilmaiseksi milloin tahansa. Pienin mahdollinen lainattava summa LHV:lla on 200€. Korkokustannukset pienessä 200€ lainassa säilyvät erittäin kohtuullisina ja kuuden kuukauden maksuajalla kokonaissummaksi muodostuu vain 212€.

  Finnair Plus Diners Club

LHV kulutusluoton ottaminen

Valitettavasti LHV:n kotisivuja ei saa suomenkielellä, joten asioiminen täytyy hoitaa joko englanniksi, eestiksi tai venäjäksi. Englanninkielinen sivu on kuitenkin erittäin yksinkertainen ja toimii samoilla periaatteilla kuin suomalaiset rahoitusyhtiöiden sivut. Sinun tarvitsee yksinkertaisesti vain etsiä Financing-osiosta LHV consumer loan ja syöttää haluamasi lainasumma ja laina-aika. Sen jälkeen lähetät hakemuksen ja täytät tarvittavat kohdat.

LHV yrityslainat

Suomalaisten yritysten piirissä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi siirtä yritys Viroon kirjoille. LHV tarjoaa edullista yrityslainaa yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa kasvaakseen. Maksimissaan lainaa voi ottaa 25 000€ asti ja korot alkavat 6% + euriborit päälle. Lainan ottaminen on ei vaadi vakuuksia ja sen hakeminen on erittäin helppoa. Lainan hakemisen yhteydessä sinun tulee toimittaa myös yrityksesi vuosikertomus, tiedot yrityksen kassavirroista sekä liiketoimintasuunnitelma. Päätös lainan hyväksymisestä luvataan viiden työpäivän kuluessa, ja mikäli hakemus on hyväksytty, lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kätevästi digitaalisesti.

Yhteystiedot:

LHV Pank Mannerheimintie 40 00100 Helsinki Puh. 010 – 802 252 Fax: 09 – 2522 5101 asiakaspalvelu@lhv.fi   Artikkelia päivitetty 10.kesäkuuta 2016