Arvostelussa Lainasto

Lainasto
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

LainastoLainastolta pikalainaa ilman vakuuksia heti 100-2000 €

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Luoton määrä: 200 – 2000 euroa
  • Pikavipin määrä: 100-1000 euroa
  • Luoton takaisinmaksuaika: Sovittavissa sekä tarjolla myös osamaksu mahdollisuus

[bigbutton-blu text=”Siirry lainahakemukseen tästä” title=”Hae Lainaston palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=lainasto”]  

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 18-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot

Paljonko lainaa Lainastolta voi saada?

Luoton minimisumma on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luottoosi voit sopia sinulle sopivan maksuaikataulun tai ottaa hyvän osamaksusopimuksen.

Milloin Lainaston asiakaspalvelu on auki?

Lainaston asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 9 – 17 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

  • Luottosumma: 1000 euroa
  • Nostoprovisio 150 euroa
  • Kokonaiskulut: 1150 euroa

Yleistä tietoa

Lainasto on Suomalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2011. Lainaston valikoimasta löytyy kaksi erilaista tuotetta. Eli löytyy perinteinen pikavippi tai toiselta nimeltään pikalaina ja myös joustoluotto. Pikalaina aina maksetaan kerralla kokonaisuudessaan asiakkaan tilille. Lainasto myöntää pikalainaan poikkeuksellisen pitkän maksuajan ja siihen on mahdollista saada jopa vuoden maksuaika, kun yleensä maksuaika pikavipeissä on muutamasta päivästä muutamaan viikoon. Joustoluotto sen sijaan on jatkuva luottosopimus ja luotolta voit kätevästi aina nostaa rahaa tarpeen vaatiessa. Voit saada luottoa jopa useita tuhansia euroja, mutta mikäli et tarvitse kuin muutaman satasen, niin voit sen helposti nostaa luotolta tilille tarpeen vaatiessa. Joustoluottoa lyhennetään myös aina kuukausittain maksettavissa erissä.

Mihin tarkoitukseen voin saada pikavippiä tai joustoluottoa?

Voit hakea lainaa aivan mihin tahansa tarkoitukseen. Usein niillä hoidetaan arjen pieniä yllättäviä kuluja, mutta toki voi vaikka hemmoitella itseään tai jotakin itselle tärkeää henkilöä, jos tuntuu siltä. Joustoluotolla moni maksaa vaikka lomamatkan, koska matkoja ja varsinkaan lentoja ei usein voi maksaa osissa. Luotolla voit kuitata koko reissun kulut ja sitten hiljalleen kuukausittain maksella sitä takaisin. Lainahakemuksessa ei edes lainan käyttökohdetta kysytä, joten on jokaisen oma asia, että mitä haluaa pikavipillään tai joustoluotollaan tehdä.

  Aktia Mastercard Gold

Onko lainan hakeminen Lainastolta turvallista?

Kyllä on. Lainasto on panostanut tietoturvaan ja tietoihin ei ulkopuolisilla ole pääsyä. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille ja niitä käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Asiakkailta ei myöskään kerätä arkaluontoisia tietoja, kuten poliittista tai seksuaalista suuntautumista , terveydentilaa tai uskonnolista vakaumusta koskevia tietoja. Ne ovat jokaisen henkilökohtaisia asioita ja niillä ei ole vaikutusta Lainaston kanssa asioimiseen.

Yhteystiedot:

Lainasto Oy Yliopistonkatu 26b 20100 Turku Puh. 0600 – 30 6000 (1,50€/min + pvm/mpm) asiakaspalvelu@lainasto.fi