Laina.fi

Laina.fi
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Laina.fiLaina.fi tarjoaa luottoa käyttöösi 50 – 2500 euroa ilman vakuuksia!

Lainasta lyhyesti:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
  • Luoton määrä: 50 – 2500 euroa.
  • Luoton takaisinmaksuaika: 1 – 13 kuukautta

[bigbutton-blu text=”Siirry lainahakemukseen” title=”Hae lainaa Laina.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=lainafi”]

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 20-vuotias, maksimi-ikä 75 vuotta
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 50 euroa ja maksimisumma 2500 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika riippuu haetun luoton määrästä. Minimikuukausierä on 15% kokonaisvelan määrästä,  kuitenkin vähintään 200 euroa.

Milloin Laina.fi:n asiakaspalvelu on auki?

Laina.fi:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 7 -22 välisenä aikana. Viikonlopppuisin asiakaspalvelu on avoinna 9-21 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 1000 euroa Maksuaika: 6 kuukautta Kuukausierän suuruus: 200 euroa (minimi) Kokonaiskulut: 173 euroa

Yleistä tietoa

Laina.fi tarjoaa muutamaa erilaista lainatuotetta. On se kaikille tuttu kerralla nostettava pikavippi, jota laina.fi kutsuu nimellä kertalaina. Kertalainaa voi saada 600 ja 3500 euron väliltä.  Siihen on tosin mahdollista saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta, joten siinä mielessä se poikkeaa tavallisista pikavipeistä. Kertalainaa lyhennetään aina kuukausittaisilla tasaerillä. Usein vipit pitää nimittäin maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä, joka vaihtelee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Moni yritys vaatii vippien maksamista myös yhdessä erässä korkoineen ja kuluineen. Käyttölaina sen sijaan sijaan on jatkuva lainajärjestely, jonka moni tuntee nimellä kulutusluotto. Siinä lainapäätös tehdään aina 2100 euron summalle, joka on sitten asiakkaan käytettävissä. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarve vaatii, kunhan luottoraja ei ylety. Osa käyttää sitä ikäänkuin vararahastona pahan päivän varalle. Joskus nimittäin saattaa tulla yllättäviä äkillisiä pakollisia menoja ja niiden hoitamiseen käyttölaina sopii mainiosti. Kustannukset syntyvät avoimen pääoman lyhennyksistä, koroista ja nostopalkkioista. Eli jos ei ole avointa lainaa, niin ei myöskään ole mitään kuluja. Kolmas tuote, jota Laina.fi tarjoaa on Prepaid Mastercard- luottokortti. Eli kyseessä on tavallinen luottokortti, jonka luottoraja on 500 euroa. Kortissa ei myöskään ole avausmaksua tai vuosimaksua. Kulut syntyvät lainan nimelliskorosta ja nostopalkkiosta. Kortti toimii myös ulkomailla ja on siitä syystä varsin kätevä.

  Pikavippi Matkailuautoon

Kuka voi hakea lainaa Laina.fi palvelusta?

Lainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalta tulee myös löytyä verkkopankkitunnukset. Hakijalta edellytetään hyvin hoidettuja raha-asioita ja maksuhäiriötä ei saa hakijan luottotiedoista löytyä. Lainaa ei myöskään myönnetä ulkomaille, joten hakijalta tulee löytyä vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Hakijalta tulee löytyä myös kännykkäliittymä, mutta prepaid-liittymä kelpaa. Salainen numero ei myöskään estä lainan hakemista. Myös säännölliset tulot ovat edellytys lainan saamiselle, koska siten voidaan varmistaa hakijan maksukyky. Toki vastuullisuus lainatessa on tärkeää ja sen vuoksi maksukyvyttömälle ei lainoja voida myöntää.  

Yhteystiedot:

DFC Nordic Oy Yliopistonkatu 29 b A 20100 Turku Puh. 0200 – 30033 (pvm/mpm) Fax: 020- 764 1442 asiakaspalvelu@laina.fi  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *