Kaikki pikavipit

Kaikki pikavipit
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Alla olevaan esittelyyn olemme listanneet kaikki netin parhaat pikavippipaikat. Tutki siis esittelyjä ja mieti mistä sinä haluaisit vippisi ottaa.  

Credit24

Credit24Yksi netin ehdottomasti parhaista pikavippi paikoista josta voit luottotililtä nostaa pikavippiä käyttöösi vaivattomasti joko netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella joka on kehitetty juuri tätä varten. Suosittelemme että tutustut Credit24 palveluihin olitpa minkäkokoista pikavippiä tahansa hakemassa.

 • Pikavippiä voit luottotililtä nostaa käyttöön juuri sen verran kuin haluat. Luottotiliä 250-3000 euroa
 • Maksuaikaa voit vippiisi saada 1-24 kuukautta
 • Voit nostaa pikavippiä käyttöösi mobiilisovelluksella, netissä tai tekstiviestillä

[button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Vivus

VivusTodella edullista pikavippiä 10-2010 euroa ja ensilainaajalle ilmaista pikavippiä jopa 400 euroa 30 päivän maksuajalla. Tähän tarjoukseen kannattaa todellakin käydä tutustumassa ja käyttää hyväkseen jos vain mahdollista.

 • Ilmainen ensilaina
 • Edullisia lainatuotteita 10-2010 euroa
 • Maksuaikaa pikavippiisi 3-30 päivää

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Halenslaina

HalenslainaErinomainen paikka pikavipin ottoon. Kulut ovat todella helppo laskea koska ainoa kustannus on korko luottotililtä nostamastasi summasta. Lainahakemus on ilmainen ja todella helppo täyttää. Hakemus ei vielä sido sinua lainaamiseen.

 • Pikavippiä ilman takaajia 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa maksimissaan 6000 euroa
 • Vippiisi voit valita maksuaikaa 1-5 vuotta
 • Todella selkeä kulurakenne jossa maksetaan ainoastaan korkoa

[button-blu text=”Hae Halenslaina palvelusta” title=”Hae lainaa Halenslaina palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/halino/”] Lainasummat sekä takaisinmaksu ajat vaihtelevat suuresti eri lainaajilla kuten myöskin kokonaiskulut. Pikavipit alkavatkin 20 eurosta ja jatkuvat aina 30000 euroon. Haetpa siis minkätahansa suuruista vippiä löydät takuu varmasti taulukostamme luotettavan lainapaikan. Takaisinmaksu ajoissakin on isoja eroja. Yleensä vipit jotka maksetaan takaisin kuukaudessa ovat edullisimpia. Tosin varsinkin suurempien vippien kohdalla joudut ottamaan pidemmän takaisinmaksuaikataulun löydät sen kauttamme. Listassamme on lainaajia jotka hyväksyvät jopa vuosien maksuajat.   Vippipaikkaa harkitessa kannattaa ottaa huomioon myös ehdot joita lainaajalle on asetettu. Yleensä nämä ovat:

 • ikäraja
 • säännölliset, riittävät tulot pikavipin takaisin maksuunKaikki pikavipit
 • vakituinen työpaikka, ei koeajalla
 • nuhteeton lainojen maksutausta
  Ainalaina

Osa vipeistä voi tulla jopa ilman korkoja ja kuluja jos olet ensilainaaja. Myös laina-ajoissa ja kuluissa on huomattaviakin eroja ja erittäin huolellinen arviointi on syytä suorittaa.

Mitä minun tulisi tehdä ensin kun haluan pikavippiä

Lähtökohtana on tehdä perusteellinen kotitaloutesi budjetointi jossa otat huomioon säännölliset menot ja tulot sekä pieni hätävara yllättäviä kuluja varten. Kun tiedät paljon voit maksaa takaisin on helppoa katsoa minkä pituisen vipin tarvitset. Varsinkin kun lainasumma suurenee kannattaa uhrata aikaa ja vaivaa siihen kuinka paljon olet valmis maksamaan kuukaudessa takaisin. Huolellinen suunnittelu auttaa sinua pitämään kiinni sopimuksestasi jolloin lisäkustannuksia vippiisi ei pääse syntymään. Liiallinen taloudellinen paine jonka yliarvioitu maksukyky aiheuttaa saattaa tuottaa myös aiheuttaa luottotietojen menetyksen ja muuta päänvaivaa.

Yleistä asiaa pikavipeistä

Pikavippejä tai toiselta nimeltään pikalainoja on Suomessa myönnetty hieman yli kymmenen vuotta. Markkinat avautuivat uusille toimijoille vuonna 2005. Parhaimmillaan markkinoilla toimi noin sata vippejä myöntävää yritystä, mutta nyt määrä on asettunut noin 50 yrityksen tienoille.  Pikavipit ovat usein kooltaan muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon, mutta osa yrityksistä tarjoaa jopa tuhansien eurojen pikavippejä.

Mihin tarkoitukseen voin saada pikavippiä?

Pikavippiä voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Yleensä sillä hoidetaan pieniä arjen yllättäviä kuluja. Toki vippiä voi käyttää myös vaikka päivittäisten ruokaostosten tekemiseen, mikäli tilin saldo alkaa olla lähellä nollaa ja tilipäivään on vielä aikaa. Osa myös saattaa vipeillä tehdä pakollisia pieniä hankintoja tai käyttää sitä pienen viikonloppuloman maksamiseen. Toki on aina lainaajaan oma asia, että mitä haluaa rahoillansa tehdä ja sitä ei usein edes hakemuksessa tarkemmin kysytä, että mikä on lainan käyttökohde.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Se aina hieman vaihtelee yrityksen sääntöjen mukaan, mutta muutama sääntö pätee kaikkiin hakijoihin. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, mutta yleensä ikäraja saattaa olla korkeampi ja vakituisesti Suomessa asuva oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan, koska se johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Kännykkäliittymä ja verkkopankkitunnukset tulee myös hakijalta löytyä.

  Tuohi Mastercard

Voiko saada monta pikavippiä samaan aikaan?

Se aina vaihtelee yrityksen käytännön mukaan. Usein on kuitenkin mahdollista saada vain yksi pikavippi samalta yritykseltä, mutta joskus saattaa olla mahdollista korottaa pikavipin määrää. Siinä tulee kuitenkin ottaa huomioon, että lainan alkuperäiset ehdot eivät muutu, joten korotettu summa tulee maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Jotkut yritykset myöntävät hakijalle uusia pikavippejä, vaikka niitä hakijalla olisi jo ennestään. Yleensä tärkein ehto on, että hakijalla on riittävät tulot, jotta useamman pikavipin maksu ei tuota ongelmia. Tietenkin edellisten vippien lyhennykset on myös hakijan tullut maksaa ajallaan, jotta maksuhistoria on myös moitteeton. Ei kuitenkaan koskaan kannata maksaa luottoa luotolla, koska se lähes aina johtaa maksuongelmiin ja alati pahenevaan velkakierteeseen, jota on usein todella vaikea pysäyttää.

Kannattaako minun nostaa kertaluonteista pikavippiä vai jatkuvaa joustoluottoa?

Markkinoilla on tarjolla nykyisin hyvin erilaisia rahoitusratkaisuja asiakkaan lainantarpeesta riippuen. Perinteinen pikavippi on edelleen kätevä ratkaisu arjen pieniin menoihin, sillä sitä voit nostaa nopeasti ja helposti yhdellä hakemuksella ja nostaa rahat käyttöösi parhaimmillaan jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Pikavippi on kuitenkin yleensä vain kertaluonteinen, nopea ratkaisu akuuttiin rahapulaan tai kätevä lisä kuukausittaiseen budjettiin silloin, kun pienelle lisärahalle on tarvetta. Jatkuvampaan rahantarpeeseen on järkevämpää avata jousto- eli tililuotto, jonka kautta lainaa voi nostaa joustavasti ja jatkuvasti luottorajan puitteissa. Joustoluoton kautta voi nostaa tarvittaessa vain pientä pikavippiä, esimerkiksi muutaman satasen kerrallaan luottorajan puitteissa. Siten se itsessään jo sisältää kaikki pikavipit, joita pikavippiyhtiöillä on tarjolla erilaisia summia. Maksamalla edellistä lainaa takaisin voit vapauttaa uutta luottoa käyttöösi, joten voit käyttää sitä myös jatkuvampaan lainantarpeeseen. Joustoluotto voi toimia myös kätevänä vararahastona, sillä saat uutta pikavippiä sen kautta aina helposti yhdellä ja samalla hakemuksella, joten sinun ei tarvitse täytellä useita hakemuksia, toisin kuin silloin, kun haet jokaista pikavippiä aina erikseen. Voit itse päättää, kuinka paljon ja milloin lainaa nostat, sillä et maksa joustoluoton käytöstä erikseen mitään avaus- tai käyttökuluja, vaan lyhennät vain lainaa takaisin korkoineen kuten pikavippiäkin nostettaessa. Artikkelia päivitetty 1. Heinäkuuta 2016

  Pikavippi Ilman Luottotietoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *