Mistä halvin pikavippi?

Halvin pikavippi
(Last Updated On: 26 kesäkuun, 2023)

Pikavippejä on saatavilla erittäin pienillä kuluilla, jopa kokonaan ilman kuluja.

Perusvippi

Pitkään Suomessa toiminut Perusvippi.fi on yksi halvimmista pikavipeistä, mitä tarjolla on. Ikäraja palvelussa on 18v ja lainaa voi hakea kaikki raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt jopa 50000 euroa.

 • Halvimmat lainat jopa 0% korolla
 • Lainasummat 100€ alkaen aina 50.000 euroon asti
 • Pikavippiä 18v täyttäneelle
 • Laina-aika joustava, jopa 15-vuotta

Credit24

Credit24

Yksi netin parhaista vippipaikoista josta voit hakea luottotilin jonka kautta on todella nopeaa nostaa pikavippiä käyttöön joko netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Suosittelemme lämpimästi Credit24 lainapalveluita!

 • Edullista pikavippiä 250-3000 euroa
 • Rahansiirto käyttöön on todella vaivatonta ja onnistuu monella eritavalla
 • Maksuaikaa vippiisi tarjotaan 1-24 kuukauden verran

[button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Vivus

Vivus

Netin kovinta tarjousta voit hakea Vivukselta eli täysin kulutonta pikavippiä 400 euroon saakka kuukauden maksuajalla. Muita vastaavia tarjouksia et netistä löydä ja kannattaakin tarttua tähän jos se vain on mahdollista. Vivuksella on myös muissa lainatuotteissa todella kilpailukykyiset hinnat.

 • Pikavippiä 10-2010 euroa
 • Maksuaikaa vippiisi 3-30 päivää
 • Ensilaina on kuluton aina 400 euroon saakka

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Halenslaina

Halenslaina

Todella helpoksi tehty palvelu jossa pikavipissäsi ei ole muita kuluja kuin korko. Hakemus on ilmainen ja se on todella helppo jättää netissä. Halenslaina tarjoaa vakuudetonta luottotiliä jolta voit sitten oman mielihalusi mukaan nostaa pikavippiä juuri silloin kun sitä tarvitset.

 • Pikavippiä ilman takaajia tai vakuuksia 100-3000 euroa
 • Yhteishakijan kanssa lainaa jopa 6000 euroa
 • Todella selkeä kulurakenne

[button-blu text=”Hae Halenslaina palvelusta” title=”Hae lainaa Halenslaina palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/halino/”] Jos olet lainaamassa ensimmäistä kertaa voit saada pikavippisi ilman kuluja. Myöskin jos olet valmis maksamaan vippisi takaisin nopealla aikataululla, yleensä 14 vuorokaudessa, voit saada maksuttoman vipin. Ensilainaajalle suosittelemmekin vippipaikaksi Vivusta josta saat ensilainan jopa 400 euroon saakka ilmaiseksi 30 päivän maksuajalla. Trustbuddy tarjoaa vippiä ilman minkäänlaisia kuluja kunhan maksat sen pois 14 päivässä. Myös Credit24 tarjoaa todella pienikuluista vippiä jos takaisinmaksu tapahtuu nopeasti, 1-3 kuukaudessa.

  Fellow Finance Kokemuksia

Kulut nousevat kun laina-aika nousee

five-hundred-euros

Laske siis huolella kuinka nopeasti voit vippisi maksaa pois ja säästät rahaa. Sivustomme pikavippivertailu on paras apukeino katsoa ja vertailla kuluja joita vippisi tulee aiheuttamaan. Tällätavoin voitkin valita sopivimman ja halvimman vipin juuri sinulle. Jotta saat sopivan kokoisen vipin mahdollisimman pienillä kuluilla suosittelemme aina ensin tekemään tarkan laskelman omista ja perheesi tuloista ja menoista. Kun tiedät mihin rahaa kuluu, kuinka paljon ja paljonko sitä tulee voit valita sopivan kuukausimaksuerän sekä laina-ajan. Huomaa kuitenkin jättää kulupuolelle hieman varaa yllättäviä menoja varten, ettei lainan takaisinmaksu aiheuta liiallista taloudellista painetta. Joskus halvin vippi ei ole saatavillasi lainaajan asettamien ehtojen takia. Tälläisiä ehtoja asetetaan varsinkin suuremmille vippisummille. Ehtoja voi olla vakituinen työpaikka, säännöllinen palkka, maksuhäiriötön tausta sekä ikä. Löydät kaikki erilaiset vaatimukset joita vippipaikat noudattavat sivuiltamme Pikalainat osiosta jossa olemme keränneet kattavan informaatio paketin kaikista palveluista.

Edullinen laina joustoluoton muodossa

Jos tavoitteena on saada edullinen laina, ei kannata unohtaa Joustoluottoja. Joustoluotot ovat halpoja jatkuvia luottotilejä, joissa lainaat juuri sen verran kuin haluat. Ensin täytät hakemuksen, jonka jälkeen sinulle myönnetään tililuotto, jossa raja on yleensä 2000-3000 euroa. Tältä luottotililtä voit nostaa juuri sen verran kuin haluat – koska tahansa haluatkaan.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun vertailee pikavippejä?

Toki tärkein asia on lainan korko. Sen mukaan lähes poikkeuksetta määräytyy lainan kulut. Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota on mahdolliset muut kulut. Osa yrityksistä, nimittäin saattaa periä avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita kuluja. Joskus muut kulut saattavat muodostaa huomattavankin suuren ylimääräisen laskun, joten vertailussa tulee olla huolellinen. Seuraava asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota on maksuaika. Joskus voi saada jopa täysin kuluttoman ja korottoman pikavipin, kun vain maksaa sen takaisin lyhyen ajan sisällä. Usein korottomille jo kuluttomille pikavipeille saa maksuaikaa kahdesta viikosta kuukauteen. Kannattaa siis tarkkaan harkita, että minkälainen pikavippi sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Tarjolla saattaa olla myös muita etuja. Osa yrityksistä tarjoaa mahdollisuuden siirtää eräpäivää tai maksaa lasku useassa pienessä erässä. Jotkut eivät nimittäin osamaksumahdollisuutta tarjoa, vaan edellyttävät laskun maksamista kerralla kuluineen ja korkoineen. Yhä omat tarpeet ovat se ratkaiseva asia, jonka mukaan kannattaa valita pikavippejä myöntävä yritys.

  Blue Finance Kokemuksia

Mihin tarkoitukseen voin saada pikavipin?

Pikavipin voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Tavallisesti lomakkeessa ei edes kysytä, että mitä aikoo rahoillaan tehdä. Moni käyttää vipin pieniin yllättäviin menoihin, mutta tokihan sen voi käyttää vaikka viikonlopun rientoihin tai mihin tahansa, johon sattuu rahaa tarvitsemaan. Suuremmilla pikavipeillä voi myös maksaa vaikka lomamatkan, koska osa yrityksistä myöntää vippejä jopa useita satoja tai useita tuhansia euroja. Osa myös tarjoaa todella pitkää maksuaikaa, joten kuukausittainen lyhennettävä erä jää varsin kohtuulliseksi.

Ilmainen pikalaina on markkinoiden halvin pikavippi

Vivukselta saatava täysin kuluton ja koroton pikalaina on Ferratumin tarjoaman ilmaisen pikavipin lisäksi tällä hetkellä markkinoiden edullisin laina. Pikavippiyhtiöiden välinen kilpailu on vuoden 2013 pikavippilakimuutoksen jälkeen kiristynyt huomattavasti, joten tarjolle on tullut myös todella halpoja pikalainoja. Ilmaisesta lainasta et maksa mitään muita kuluja kuin nostamasi 10-400 euron pikavipin takaisin sovitussa maksuajassa yhtiöstä riippuen. Vivuksen ilmaiselle pikavipille saat jopa 30 päivän maksuajan, joten voit hyvin maksaa nostamasi lainan takaisin seuraavan kuun tilistä niin, että rahaa jää muuhunkin käyttöön ja talous pysyy edelleen tasapainossa. Ilmaista lainaa tarjoavat yhtiöt pyrkivät toki houkuttelemaan loistavilla ensilainatarjouksillaan uusia asiakkaita, jotka nostavat yhtiön kautta lainaa myös ensimmäisen lainan jälkeen. Lainan hakeminen ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään, vaan tarvittaessa voit nostaa vain ilmaisen ensilainan ja käyttää sen haluamallasi tavalla ilman, että sitoudut uusiin lainoihin. Ilmaisen pikavipin nostaminen on myös hyvä tapa kokeilla suhteellisen riskittömästi pikavippiyhtiön palveluita ennen kuin sitoudut suurempaan tai jatkuvampaan lainaan. Myös ilmaista lainaa on toki nostettava harkiten, koska laina on edullisuudesta huolimatta maksettava sovitussa maksuajassa takaisin tai sille kertyy nopeasti kuluja, joita tavoiteajassa maksetusta ilmaisesta lainasta ei vaadita.

  Hae lainaa 2000 euroa heti ilman vakuuksia

Pikavippiä turvallisesti pankkitunnuksilla

Pikavippiä nostaessa sinun tulee tunnustautua palveluun omilla pankkitunnuksillasi, jotta yhtiö voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Tunnustautumista ja lainan nostamista varten sinulla täytyy siten olla suomalainen pankkitili, jonne rahat voidaan laittaa. Pankkitunnuksilla kirjautuminen suojaa myös tietojasi väärinkäytökseltä, jotta kukaan ei pääse ottamaan lainaa nimissäsi. Tietoliikenne sinun ja lainayhtiön välillä on SSL-salauksella suojattu, joten tietosi pysyvät varmasti turvassa, eikä kukaan ulkopuolinen pääse pankkitietoihisi käsiksi. Pikavipin nostaminen on siten taatusti turvallista ja suojattua myös netin kautta nostettuna. Lainahakemuksessa mainitsemasi tiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti, eikä lainasi käsittelijä koskaan paljasta tietojasi sivullisille, joten voit huoletta nostaa pikavippiä nopeasti ja vaivattomasti netin kautta jätettävän hakemuksen avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *