Fixura

Fixura
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

FixuraYleistiedot Fixurasta:

Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias Luoton määrä: 2000 – 10000 euroa Luoton takaisinmaksuaika: 2- 5 vuotta Koska kyseessä on ns. vertaislaina, koron määrä perustuu lainanottajan ja lainanantajan väliseen sopimukseen. [bigbutton-blu text=”Siirry Fixuran lainahakemukseen” title=”Hae lainaa Fixuran palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=fixura”]

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 21-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Asuu pysyvästi Suomessa
  • Suomen kansalaisuus ja henkilötunnus

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 2000 euroa ja maksimisumma 10000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on 2-5 vuotta.  Näin voit kätevästi säädellä kuukausierän suuruutta kulloisen taloustilanteen mukaan.

Milloin Fixuran asiakaspalvelu on auki?

Fixuran asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 9 – 16 välisenä aikana.

Fixuralta vertaislainaa yksityisiltä lainantarjoajilta

Fixuran kautta voit nostaa lainaa joustavasti toisilta yksityishenkilöiltä: lähetät vain palveluun tietosi ja lainatoiveesi ja yhtiö etsii sinulle sopivan yksityisen rahoittajan. Palvelu lähettää sinulle lainapäätöksen, johon voit rauhassa tutustua ennen päätöksen tekemistä, joten se ei vielä sido sinua mihinkään. Saat lainaa itsellesi sopivan summan omaan talouteesi sopivalla kuukausittaisella korolla helposti ilman useita välikäsiä. Voit itse päättää, millä korolla haluat lainaa nostaa koron asettuessa 6-27% välille, joten voit saada vertaislainaa tavallista lainaa halvemmalla. Korkoon vaikuttaa oma luottoluokituksesi, joten jos luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on kohtuulliset säännölliset tulot, voit saada lainaa todella halvalla.   Fixuran laina sopii sinulle, jos haluat joustavaa ja juuri sinulle räätälöityä lainaa, etkä halua lyhentää lainaasi pankille. Netistä nostettava vertaislaina on verrattain uusi rahoitusmuoto, mutta todellisuudessa vertaislaina on erittäin vanha tapa nostaa lainaa. Ennen virallisen pankkilaitoksen muodostumista yksittäiset ihmiset lainasivat toisilleen rahaa pienellä korolla, joten nykyaikainenkin vertaislaina perustuu tähän yksinkertaiseen periaatteeseen.   Fixuran vertaislainapalvelu on osa kasvavaa ja kansainvälistä taloussektoria, joka perustuu jakamistalouteen. Jakamistalous ei perustu pankkien toiminnalle, vaan se toimii perinteisten rahoituslaitosten ohella välittäen vain olemassa olevaa, yksityisten henkilöiden omistamaa rahaa. Se on siten osana rakentamassa vakaampaa ja turvallisempaa kansantaloutta, joka ei perustu riistoon tai heilahteleviin maailmanmarkkinoihin, vaan ihmisten väliseen rahoitustoimintaan.

  Euro24 Kokemuksia

Vertaislainaa haaveidesi lomaan tai kotisi remonttiin

Voit saada vertaislainaa jopa 10 000 euroa, jolla voit rahoittaa helposti esimerkiksi kotisi tai kesämökkisi remontin tai lähteä perheesi kanssa unelmiesi lomalle. Joustavan vertaislainan ansiosta voit maksaa lainaa takaisin jopa usean vuoden ajan, joten löydät varmasti omaan talouteesi sopivan lainaratkaisun, jolla voit rahoittaa vihdoin unelmasi.  

Yhdistä kalliit lainasi yhdeksi vertaislainaksi Fixuran avulla

Fixuran vertaislainalla voit yhdistää useasta paikasta nostamasi kalliit pikavippilainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Säästät rahaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa lainakuluja useisiin eri paikkoihin, vaan maksat vain yhdistelmälainaa takaisin haluamallasi korolla ja takaisinmaksuajalla. Kalliita pikavippejä nostellessa saatat päätyä velkakierteeseen, sillä lainojen todelliset vuosikorot nousevat nopeasti jopa satoihin prosentteihin.Fixuran lainaa nostaessasi korot pysyvät kohtuullisina, sillä lainaan ei kuulu avausmaksuja tai muita piilokuluja.

Yhteystiedot:

Fixura Oy Kauppapuistikko 15 65100 Vaasa Puh. 020 – 7344 530 (0,0835€/puhelu + 0,1717€/min) info@fixura.fi   Artikkelia päivitetty 24. Lokakuuta 2014