Everyday joustolimiitti

Everyday
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

EverydayHae heti luottoa jopa 20-2000 euroa käyttöösi Everydayn kautta

Lainasta lyhyesti:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias, maksimissaan 75-vuotias
  • Luoton määrä: 20-2000 euroa
  • Luoton takaisinmaksuaika: keskimäärin 45 vuorokautta – joustava!

   

Pikavipin saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 21-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Henkilökohtainen puhelinliittymä

Paljonko luottoa voi saada ja kuinka nopeasti se on tilillä?

Lainaa voit hakea 20-2000 euroa ja rahat saat heti tilillesi.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on keskimäärin 45 vuorokautta . Voit kuitenkin halutessasi maksaa luoton osissa kertamaksun sijaan.

Milloin Everydayn asiakaspalvelu on auki?

Everydayn asiakaspalvelu sähköpostin kautta on avoinna joka päivä  klo 8 -22 välisenä aikana. Puhelimitse tavoitat asiakaspalvelun 8 – 20 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 1200 euroa Maksuaika: keskimäärin 45 päivää Kokonaiskulut: 180 euroa

Everydayn joustolimiitillä lainaa jopa 2000 euroa

Everydayn joustolimiitti on jatkuva lainarahoitusmuoto, jonka kautta voit nostaa kerralla jopa 2000 euroa lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Voit nostaa lainaa luottorajasi puitteissa haluamasi summan yhden euron tarkkuudella 20-2000 euron välillä, joten joustolimiitti sopii niin pieneen satunnaiseen rahantarpeeseen kuin jatkuviinkin arjen menoihin tai äkilliseen rahantarpeeseen. Saat joustolimiittiluottoa joustavasti ja nopeasti 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina klo 8-22. Joustoluotto on tarkoitettu 21-75-vuotiaille suomalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja suomalainen pankkitili ja puhelinliittymä. Sinun täytyy todistaa maksukykysi joko eläke- tai palkkatositteella, jotta palvelu voi varmistua kyvystäsi maksaa laina takaisin moitteettomasti ajallaan. Saat lainallesi keskimäärin 45 päivää maksuaikaa, joten kovin joustavasti et voi maksaa lainaa takaisin osissa, mutta toisaalta lainakulut eivät nouse kohtuuttoman suuriksi, sillä maksat lainan takaisin nopeasti. Maksat lainastasi 15% nostoprovision ja 5% kuukausikoron, eikä lainaasi kuulu muita piilokuluja tai ylimääräisiä maksuja, joten Everydayn joustolimiitti on edullinen arjen rahoitusratkaisu.  

  Business Eurocard

Joustoluottoa myös mobiilisovelluksen avulla

Voit nostaa Everydayn joustoluottoa helposti myös mobiilisovelluksen avulla liikkeellä ollessasi, joten saat rahat tilillesi nopeasti missä ja milloin tahansa liikutkin. Palvelu toimii niin Applen kuin Androidinkin puhelimissa ja tableteissa ja kulkee siten mukanasi, missä menetkin. Nostojen lisäksi voit hallita sovelluksen avulla tietojasi ja tarkastella saldoasi ja laskutustietojasi. Kirjaudut palveluun omilla tunnuksillasi, joten sinun ei tarvitse pelätä, että tietosi joutuvat vääriin käsiin, vaikka hukkaisitkin puhelimesi. Nostat rahaa luottorajasi puitteissa todella helposti muutamalla napautuksella, joten voit rahoittaa arkeasi todella kätevästi.  

Joustolimiitillä voit maksaa myös verkko-ostoksiasi

Everydayn joustoluotto käy maksuvälineenä myös verkko-ostoksiasi tehdessäsi, kun valitset laskutavaksesi Everyday-laskun.Joustoluoton käyttö verkko-ostoksien hoitoon on ilmaista, joten voit käyttää sitä helposti ja edullisesti verkkokaupoissa asioidessasi. Everyday-lasku toimii yli 6000 verkkokaupassa, joten sen käyttö on erittäin joustavaa. Maksat vain laskusi takaisin 45 päivän sisällä, joten esimerkiksi maksaessasi nyt verkkokauppaostoksiasi maksat ne helposti takaisin ensi kuun lopussa. Yhteystiedot: OPR-Vakuus Oy / Everyday Lautatarhankatu 8B 00580 Helsinki Puh. 020-741 2030 Fax: 020- 741 2031 asiakaspalvelu@everyday.fi   Artikkelia päivitetty 3. kesäkuuta 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *