Euroloan

Euroloan
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

EuroloanEuroloanilta saat luottoa 100-5000 € edullisesti netistä

 

Lainasta lyhyesti:

Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, maksimi-ikä on 70 vuotta Luoton määrä: 100 – 5000 euroa Luoton takaisinmaksuaika: Kuukaudesta ylöspäin [bigbutton-blu text=”Siirry lainahakemukseen” title=”Hae lainaa Euroloanin palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=euroloan”]  

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 18-vuotias, maksimi-ikä on 70 vuotta
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Verkkopankkitunnukset
  • Suomalainen henkilötunnus
  • Riittävät, säännölliset tulot

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 100 euroa ja maksimisumma 5000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on vähintään 1 kuukausi.

Milloin Euroloanin asiakaspalvelu on auki?

Euroloanin asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 8 -18 välisenä aikana.

Euroloan

Euroloan on laadukas lainojen ja pikaluottojen tarjoaja. Lisäksi valikoimaan kuuluu kätevä luottotili minne voit saada vakuudetonta käyttöluottoa jopa 10000 euroon asti.

Euroloan pikaluotto ja Euroloan Express

Euroloan pikaluotto

Pikaluotto on kätevä ja nopea tapa saada luottoa tilille juuri silloin kun sinulle sopii. Luottopäätös luvataan alle kolmessa minuutissa ja voit nostaa tarvitsemasi summan heti. Maksimi luotto on kuitenkin rajattu 500 euroon. Sekä luoton hakeminen, että tilin avaaminen on täysin ilmaista.

Euroloan Express

Euroloan Express on kätevä tapa saada akuuttiin rahantarpeeseen helpotusta. Luottopäätös alta kolmen minuutin ja lisäksi sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla. Express-luottoa voi perinteisen pikaluoton tapaan nostaa 500 euroon asti. Lisäksi Express-luottoa voi nostaa mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja sillä on erittäin alhainen todellinen vuosikorko. Express-palvelussa ohitat myös laajemman luottokartoituksen, mikä nopeuttaa luoton myöntämistä.

Luottotili

Euroloan luottotili on kätevä tapa luoton ottamiseen. Käyttöluottoa voit saada jopa 10 000 euroon asti ja nostot voi tehdä kaikkialla missä on internet käytössä, ja suomessa nyt myös tekstiviestillä. Luottotilin avaamiseen et tarvitse vakuuksia ja se toimii voit nostaa juuri haluamasin summan. Aina kun maksat lainaasi takaisin, avautuu sinulle lisää luottoa käyttöösi. Luottotilin avaaminen onnistuu kätevästi ilman avausmaksua ja päätöksen luoton saamisesta saat heti. Korko ja luottoraja määräytyvät asiakkaan mukaan, eli jos sinulla on säännöllisiä tuloja ja luottotietosi ovat kunnossa, saat helposti isoimman mahdollisen luottorajan. Luottotili on ilmainen ensimmäiseen nostoon asti ja siitä muodostuu kuluja vain silloin kun sinulla on luottoa käytössäsi. Luoton voit maksaa takaisin käyttäen joko kiinteää kuukausisummaa tai sitten voit maksaa koko luoton yhdellä kertaa ilman lisäkuluja. Huomioitavaa on että luottotiliä voi hakea jo 18 vuotiaat asiakkaat.

  Pikavippi Puhelimella

Euroloan laina

Euroloan laina on kätevä ja helppo vaihtoehto akuuttiin, hieman suurempaan rahantarpeeseen, tai vaikka pienen remontin toteuttamiseen. Pienin mahdollinen laina on 1000 euroa enimmillään Euroloan lainaa 5000€. Euroloan lainat ovat täysin vakuudettomia ja saat lainapäätöksen miltei välittömästi. Lainan koroksi luvataan minimaalista 8%.  Lainaa ei tarvitse nostaa kerralla koko määrää. Lainoissa takaisinmaksuajat ovat joko 12 kuukautta tai 24 kuukautta lainan koosta riippuen; mitä isompi laina, sitä pidempi maksuaika. Kuukausittaiset maksuerät ovat kiinteitä ja lainan voi tilaisuuden tullen maksaa vaikka kerralla pois. Eräpäivänkin vaihto onnistuu ennen kuin olet tehnyt ensimmäisen nostosi.

Yhteystiedot:

Euroloan Consumer Finance Oyj Energiakuja 3 00180 Helsinki Puh. 010 – 2171 011 asiakaspalvelu@euroloan.fi   Artikkelia päivitetty:

  • 10.6.2016- peruspäivitys
  • 26.08.2014 – Peruspäivitys
  • 03.09.2014 – Yleistiedot ajan tasalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *