Etua.fi

Etua.fi
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

EtuaEtua.fi kulutusluotot 500 – 35 000 €

Lainasta lyhyesti:

Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Luoton määrä: Minimi 500 euroa ja maksimi 35000 euroa Luoton takaisinmaksuaika: Sopimuksen mukaan 1-12 vuotta Valitse kulutusluotto, asuntolaina tai luottokorttia – useita eri tarjouksia!   [bigbutton-blu text=”Hae kulutusluottoa Etua.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Etua.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=etua”] TAI [bigbutton-blu text=”Hae asuntolainaa Etua.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Etua.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=etuaasuntolaina”]  

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 18-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Asunut Suomessa vähintään 2 vuotta

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 500 euroa ja maksimisumma 35000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika riippuu hakemastasi luottotyypistä ja summasta.

Milloin Etua.fi:n rahoituksen asiakaspalvelu on auki?

Etua.fi:n asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 -15 välisenä aikana.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun haen lainaa?

Toki ensimmäinen asia, johon huomiota kannattaa kiinnittää on lainan korko. Koron mukaan aina määräytyy suurin osa lainan kustannuksista. Korkoja on erilaisia ja osa suosii kiinteää korkoa, kun taas osa tarjoaa mahdollisuutta vaihtuvaan korkoon. Se aina vaihtelee paljon yrityksestä riippuen, joten vertailu kannattaa aina. Lainalla saattaa olla myös paljon muita kuluja, jotka on hyvä huomioida, kun katselee eri yritysten tarjouksia. Osa perii lainasta avauspalkkion tai niin kutsutun merkintäpalkkion. Osa laskuttaa tilinhoitomaksuja kuukausittain ja osa laskuttaa tilinhoitomaksun vuosittain. Jotkut perivät aina nostopalkkion jokaisesta nostosta, joka saattaa olla kiinteä summa tai sitten prosenttiosuus tehdystä nostosta. Myös muihin mahdollisiin kuluihin kannatta siis kiinnittää huomiota.

Voinko saada maksuvapaita kuukausia?

Se hieman vaihtelee eri yritysten välillä. Osa tarjoaa lyhennysvapaita kuukausia, jolloin varsinaista lyhennystä ei makseta, mutta korkokulut lisätään pääomaan. Saattaa olla myös mahdollista pitää kokonaan maksuvapaa kuukausi, jolloin edes korkoja ei lisätä lainan pääomaan. Muutama yritys tarjoaa myös mahdollisuutta siirtää laskun eräpäivää vaikka kuukaudella eteenpäin. Saattaa olla mahdollista myös vaihtaa laskun eräpäivää, jos vaikka itsellä palkkakausi muuttuu. Eli vaikka siirtää eräpäivä kuun 15 päivästä kuun viimeiseen päivään. Myös näiden etujen tarjoaminen vaihtelee, joten kannattaa aina ottaa huolella selvää asioista.

  Pikavippi luottotiedottomalle

Onko lainan hakeminen etua.fi palvelun kautta turvallista?

Kyllä on. Tietoturva otetaan aina vakavasti ja tiedot eivät päädy päädy ulkopuolisten käsiin. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Kerättyjä tietoja säilytetään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Yrityksessä niitä käsittelevät henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niihin pääsyn. Tiedot on myös aina suojattu salasanalla ja tietokoneet jossa tietoja silytetään ovat lukitussa tilassa, johon tarvitsee erityiset oikeudet, jotta sinne pääsee. Tiloissa on myös kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä.

Miksi kannattaa hakea lainaa netistä?

Netin kautta hakeminen on todella nopeaa ja helppoa. Lainaa voi hakea mihin aikaan tahansa, joten enää ei perinteisten pankkien rajalliset aukioloajat ole esteenä lainan hakemiselle. Osa yrityksistä myös käsittelee lainoja kello 08.00-22.00 välisenä aikana, joten palvelu on todella hyvää.

Yhteystiedot:

Puh. 09-2316 3611 asiakaspalvelu@etua.fi   Artikkelia päivitetty 6.elokuuta 2014 – päivitetty tietoja