Credit24 kokemuksia

Credit24
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Credit24Credit24 joustolimiitti 250-3000 €

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 19-vuotias
  • Luoton määrä: 250 – 3000 €
  • Luoton takaisinmaksuaika: 1-24 kuukautta

[bigbutton-blu text=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=credit24″]

Luoton saamisen ehdot:

  • Hakija vähintään 19-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot
  • Henkilökohtainen puhelinliittymä

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit hakea Credit24:n palvelusta 250 – 3000 euron väliltä.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on pisimmillään 2 vuotta ja vähintään kuukausi. Näin voit kätevästi säädellä kuukausierän suuruutta kulloisen taloustilanteen mukaan.

Milloin Credit24:n asiakaspalvelu on auki?

Credit24:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 9 -17 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 1000 euroa Maksuaika: 2 vuotta Kuukausierän suuruus: 69,67 euroa Kokonaiskulut: 672,08 Euroa

Miten lasku maksetaan?

Laskun saat kotiisi postitse tai halutessasi saat sen myös sähköpostiin. Lasku lähetetään aina väestörekisterikeskuksesta löytyvien tietojen mukaan, joten kannattaa aina pitää huoli siitä, että tiedot ovat ajantasalla.

Voinko saada monta lainaa samaan aikaan?

Se ei ole mahdollista, mutta riippuen lainasi saldosta saattaa olla mahdollista saada jo olemassa olevaan lainaan korotusta.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit saada lainaa 250-3000 euroa ja kyseessä on joustolimiitti eli toiselta nimeltään kulutusluotto. Se on jatkuva sopimus ja maksat aina vain nostopalkkiot ja muut kulut perustuvat avoinna olevaan lainaan. Mikäli lainaa ei ole avoinna, niin silloin ei ole mitään kulujakaan. Eli voit pitää joustolimiittiä vararahastona, koska sen pitäminen ei maksa mitään.

Mihin voin saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Voit maksaa lainalla vaikka akuutit pienet remontit kotona tai mökillä. Myös auton huollot tai vaikka uuden puhelimen hankkimiseen laina soveltuu mainiosti. Osa käyttää joustolimiittiä myös lomatkojen maksamiseen tai pitää sitä ylimääräisenä matkakassana varmuuden vuoksi. Toki on aina lainaajan oma valinta, että mitä haluaa rahoillaan tehdä. Lainan käyttökohdetta ei hakemuksessa edes tarkemmin eritellä. Kunhan muut ehdot täyttyvät, niin lainan voi siis käyttää aivan mihin tahansa. Sitä ei tarvitse kenellekkään sen enempää selitellä tai perustella.

  Eurovippi Kokemuksia

Yhteystiedot:

MCB Finance Finland Oy Malminkatu 28 00100 Helsinki Puh. 0800 – 144 344 asiakaspalvelu@credit24.fi   Päivitys 15.08.2014 klo 09:24 – Yleistiedot ajan tasalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *