Aasa kokemuksia

Aasa
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

AasaAasa tarjoaa luottoa käyttöösi 2000 – 5000 euroa ilman vakuuksia!

Lainasta lyhyesti:

Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Luoton määrä: 2000 – 5000 euroa Luoton takaisinmaksuaika: 6 – 24 kuukautta [bigbutton-blu text=”Siirry lainahakemukseen” title=”Hae lainaa Aasan palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/lainahakemus.php?m=aasa”]  

Luoton saamisen ehdot:

– Hakija vähintään 20-vuotias. – Ei maksuhäiriömerkintöjä. – Säännölliset tulot. – Vakituinen osoite Suomessa .

Paljonko luottoa voi saada?

Luoton minimisumma on 2000 euroa ja maksimisumma 5000 euroa.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Luoton takaisinmaksuaika on vähintään 6 kuukautta ja pisimmillään 2 vuotta. Näin voit kätevästi säädellä kuukausierän suuruutta kulloisen taloustilanteen mukaan.

Milloin Aasan asiakaspalvelu on auki?

Aasan asiakaspalvelu on avoinna arkisin  klo 9 -17 välisenä aikana.

Esimerkki luotosta:

Luottosumma: 2000 euroa Maksuaika: 2 vuotta Kuukausierän suuruus: 140 euroa Kokonaiskulut: 1360 euroa

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Usein moni käyttää lainaa arjen yllättävien menojen hoitamiseen. Toki sillä voi myös hoitaa arjesta koituvia säännöllisiä kuluja ja tehdä vaikka ruokaostoksia, jos tilin saldo alkaa lähestyä nollaa ja palkkapäivään on vielä aikaa. Ei kuitenkaan kannata rakentaa omaa  taloudenpitoa lainojen varaan, koska se ei ole kestävää pitkällä aikavälillä. Osa tosin maksaa lainalla myös vaikka lomamatkan, koska niitä ei usein voi maksaa osissa. Lainaa voi sitten kaikessa rauhassa lyhentää kuukausittain maksettavissa erissä. On kuitenkin aivan täysin lainanhakijan oma asia, että mitä haluaa rahoillaan tehdä. Sitä ei lainanhakulomakkeessa edes erikseen kysytä.

Miten voin välttyä maksuvaikeuksilta?

On hyvä aina suunnitella mahdollisimman tarkasti tulonsa ja menonsa, jotta osaa sitten varautua oikealla tavalla. Mikäli on ottanut lainaa, niin kannattaa sen lyhentämisestä johtuvat kulut myös heti lisätä tulevan kuukauden menoihin, jotta tietää tarkalleen, että paljonko laskuihin on syytä varata rahaa. Kannattaa myös välttää osamaksulla tehtäviä hankintoja, koska niissä lähes poikkeuksetta on myös korko, joka nostaa hankinnan hintaa, joskus jopa aikas reilusti. Omista päivittäisistä menoista on myös hyvä pitää kirjaa, niin tietää tarkalleen, että mihin rahaa kuluu. Siinä saattaa jopa löytää hyviä kohteita, joista voi säästää.

  Zmarta Kokemuksia

Yhteystiedot:

Aasa Oy Konalantie 6-8B 00370 Helsinki Puh. 0600 – 04045 (0,96€/min + pvm/mpm) Fax: 09 – 8565 7366 asiakaspalvelu@aasa.fi     Artikkelia päivitetty 3.Kesäkuuta 2016