Mistä löytyy halvin pikavippi 50 euroa?

Pikavippi 50 €
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Taulukostamme on sinun helppoa löytää kaikki netin parhaat 50 euron pikavipin tarjoajat. Näin pienelle vipille ei ole kovin monia myöntäjiä, mutta kuitenkin sen verran että voit itse vaikuttaa siihen mistä lainasi haet. Tarkastele vippipaikkojen erilaiset ehdot kuten ikärajoitukset ja takaisinmaksuaika ja tee sinulle sopiva valinta. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota.

Vivus

VivusKatso ehdottomasti Vivuksen kuluton vippi tarjous jos et ole heiltä aikaisemmin vippiä hakenut. Saat jopa 30-päivän maksuajalla täysin kuluttoman 50 euron vipin. Tälläisiä tilaisuuksia ei eteen tule usein joten pidä kiirettä ja hae Vivuksen kuluton vippi heti tänään. Jos olet Vivuksen vanha asiakas, voit hakea 50 euron pikavipin 9 euron kuluilla. Hakeminen onnistuu helposti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Kokeile heti tänään ! [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Everyday

EverydayEveryday on toiminut jo vuodesta 2005 ja tarjonnut rahoitusratkaisuja jo yli 300000 suomalaiselle. Voit siis liittyä turvallisin mielin liittyä tyytyväisten asiakkaiden joukkoon painamalla Everydayn logoa. 50 euron pikavipin saat vaivaisella 7,50 euron kuluilla. Pikavippi tulee maksaa seuraavan kuun lopussa, näin saat vipille maksuaikaa jopa lähes kaksi kuukautta. [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Credit24

Credit24Credit24 tarjoaa 50 euron pikavippiä todella edullisesti. Kuukauden maksuajalla kulut ovat vain alle 3,50 euroa ja kahden kuukauden maksuajalla vain kymmenen euroa. Rahaa omalle tillillesi voit nostaa myöskin mobiililaitteen avulla. Credit24:n toiminnan takana on MCB Finance Finland, joka kuuluu pörssilistattuun konserniin. Pikavippi päätöksen saat välittömästi jätettyä hakemuksesi ja rahat saat nopeasti tilille, kun allekirjoitat sopimuksen sähköisesti. [button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Kenelle 50 euron vippiä myönnetään

Näin pienissä vippisummissa on lähes kenen tahansa mahdollista hakea vippiä. Osalla vippipaikoista on kuitenkin selkeät ehdot, kenet he hyväksyvät asiakkaikseen. Tutustu siis esimerkiksi ikärajoituksiin, joita on asetettu lainaajan toimesta. Osa vippiyrityksistä hyväksyy 18-vuotiaat, kun taas osalla on korkeampia ikärajoituksia aina 25-vuoteen saakka. Eri pituiset takaisinmaksuajat on myös syytä tarkistaa, ettei lainan pois maksaminen aiheuta Pikavippi 50 euroaturhan suurta stressiä. Muista että vippi, oli se sitten pieni tai suuri, tulee aina maksaa pois ajallaan. Huolimattomasti hoidettu vippi voi aiheuttaa isonkin kulujen nousun sekä lopulta jopa maksuhäiriömerkinnän. Harkitse aina tarkkaan, ennenkuin haet vippiä, että sinulla varmasti on tarve nopealle lainalle ja että olet tietoinen kaikista kustannuksista ja velvoitteista joita vippaaminen aiheuttaa.      

  Swedbank

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Se aina vaihtelee lainaajan taloudellisen tilanteen mukaan. Huomioon otetaan hakijan maksukyky ja luottohistoria. Toki tulot ja menot ovat aina suuressa osassa, kun summaa määritellään, koska vaikka hakijalla on suuret tulot, niin suuret kiinteät kuukausittaiset menot voivat estää suuren lainan saannin. Pieniä lainoja myönnetään lähes kenelle tahansa eli kunhan yleiset tiedot ovat kunnossa, niin 50 euron pikavipin voi saada lähes kuka tahansa.

Paljonko on lainan korko?

Se aina vaihtelee tehdyn lainatarjouksen mukaan. Joskus on mahdollista saada jopa täysin korotonta ja kulutonta lainaa, kun vain maksaa vippaamansa summan takaisin lyhyen ennalta sovitun ajan sisällä. Usein korotonta ja kulutonta lainaa voi saada jopa useita satoja euroja. Joillakin yrityksillä korottoman lainan voi saada vain uusi asiakas, mutta jotkut taas myöntävät niitä niin usein, kuin tarvetta on. Kunhan vain hakija maksaa aina lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Miten laina maksetaan takaisin?

Tavallisesti lasku lähetetään asiakkaalle postitse, mutta usein sen saa myös sähköpostiin. Osa yrityksistä suosii myös e-laskua, jossa laskun saa suoraan omaan verkkopankkiin. E-lasku on todella kätevä tapa maksaa, koska silloin ei pääse kirjeet hukkumaan postissa tai sähköpostilla lähetetty lasku ei vahingossa filtteröidy roskapostiksi ja joudu automaattisesti poistetuksi. Tavallisesti pienet pikavipit maksetaan kerralla korkoineen ja kuluineen lyhyen ajan sisällä. Suuremmat  pikalainat voi usein maksaa osissa ja niihin voi saada maksuaikaa useita kuukausia.

Mistä löytyy halvin pikavippi 50 euroa?

Kuten mainittu yllä, niin moni tarjoaa pieniä vippejä täysin ilman kuluja ja korkoja. Kannattaa siis huolellisesti vertailla eri yrityksiä toisiinsa, jotta saa sen itselle parhaan tarjouksen. Artikkelin tiedot päivitetty 3.kesäkuuta 2016, päivitetty pikavippikuluja.

  Nooa Säästöpankki

Mihin tarkoitukseen 50 euron pikavippiä kannattaa hakea?

Pieni pikavippi on kätevä apu silloin, kun yllättävä meno sotkee kuukausittaisen budjetin tai rahat alkavat olla ennen tilipäivää loppu, mutta arjen menot vaativat vielä muutaman ylimääräisen satasen. Ruokaa on saatava silloinkin, kun siihen varatut tulot menisivätkin hajonneen kodinkoneen korjaukseen. Rahapula voi yllättää kenet tahansa silloin, kun yllättävää kuluerää ei ole voinut ennakoida. Pikavippi voi tulla silloin avuksi, sillä esimerkiksi halvalla 50 euron pikavipillä saa jo ostettua riittävästi ruokaa seuraavan kuun tiliin asti. Lainayhtiö ei yleensä kysy sinulta, mihin tarkoitukseen haet luottoa, joten voit rauhassa käyttää rahat haluamallasi tavalla. On oma asiasi, mihin tarpeeseen lainaa haet, kunhan kykenet maksamaan sen takaisin rahoitusyhtiön asettamien lainaehtojen ja takaisinmaksuajan puitteissa. Pienelle ja halvalle 50 euron pikavipille saat yleensä melko lyhyen maksuajan, joten sinun on maksettava se usein jo seuraavan kuun tilistä takaisin. Toisaalta lainan kulut eivät kerkeä nousta korkeiksi, kun maksat sen nopeasti kerralla takaisin, joten se voi toimia nopeana ja edullisena ratkaisuna silloin, kun tarvitset hetkellisesti pientä lisärahoitusta arkeen.

Onko pikavipin hakeminen netin kautta turvallista?

Pikavipin hakeminen on aina turvallista ja suojattua, haitpa sitten 50 euron pikavippiä tai useiden tuhansien eurojen joustoluottoa. Hakemusta varten sinun on tunnustauduttava palveluun pankkitunnuksillasi, mutta tietojasi suojaamista varten palvelu käyttää SSL-salausta, jonka ansiosta tietosi pysyvät ehdottomasti salaisina ja suojattuina. Kukaan ulkopuolinen ei pääse tietoihisi käsiksi, eivätkä tietosi vuoda palvelun ulkopuolelle, joten voit huoletta luottaa palvelun turvallisuuteen. Pankkitunnuksilla tunnustautumisen avulla lainayhtiö voi varmistua siitä, että asiakkaalla on lainaa varten tarvittavat moitteettomat luottotiedot, jolloin lainan tarjoaminen on turvallista. Pankkitunnuksilla tunnustautuminen varmistaa myös sen, ettei kukaan voi väärinkäyttää tietojasi ja hakea tiedoillasi lainaa, joten tiukoista suojauksista on hyötyä niin sinulle kuin lainaa tarjoavalle yrityksellekin.

  Holvi

Kuinka voin saada 50 euron pikavipin tililleni?

Pienen pikavipin nostamista varten sinun ei tarvitse todistaa maksukykyäsi lähettämällä tositteita säännöllisistä tuloista, joten voit saada esimerkiksi juuri 50 euron pikavipin parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Lainayhtiö käsittelee hakemuksesi palvelun aukioloaikoina, yleensä noin klo 8-22 välisenä aikana, joten voit hyvin saada lainaa nopeasti aamusta iltaan. Useat yhtiöt käsittelevät hakemuksesi jopa 15 minuutin kuluessa, joten tarvittaessa rahat voivat olla tililläsi todella nopeasti rahantarpeen iskiessä. Yöaikaan et voi kertaluonteista vippiä nostaa, sillä vuoden 2013 lakimuutos kielsi pikavippien tarjoamisen öiseen aikaan klo 23-7 välillä. Lainahakemuksen voit toki jättää useimpien yhtiöiden sivuilla myös yöllä, mutta rahat saat tilillesi vasta aamulla palvelun käsiteltyä hakemuksesi. Lainan hakeminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee vain täyttää lainahakemus rahoitusyhtiön sivuilla ja odottaa hetken myönteistä päätöstä ennen kuin saat rahat tilillesi ja nopeasti käyttöösi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *