Pikavippi 500 euroa heti tilille

Pikavippi 500 €
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

500 euron pikavippiä on tarjolla joka lähtöön eri maksuajoin ja lainaehdoin useamman eri luotonmyöntäjän toimesta. Löydät alapuolella olevan taulukon kautta takuuvarmasti sopivan 500 euron pikalainan. Tutustu lainatarjontaan ja nappaa oma vippisi juuri sinulle sopivilla lainaehdoilla.  

Everyday

EverydayEverdayltä saat nostettua 500 euron pikavippisi helposti netin välityksellä. Pikavippisi voit maksaa takaisin joustavasti, nimittäin valittavanasi on kaksi eri vaihtoehtoa. Voit joko maksaa koko summan takaisin joko kerralla seuraavan kuukauden lopussa pikavipin nostamisesta, tässä vaihtoehdossa maksat pikavippipääoman lisäksi vain 15%:n nostoprovision. Toinen vaihtoehto on maksaa takaisin kuukausilyhennyksillä, 500 euron pikavipin kuukausilyhennys on tällä hetkellä vain 115 euroa. [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Ostosraha

OstosrahaOstosraha tarjoaa pikavipille mukavan pitkää maksuaikaa, saat 500 euron pikavipille jopa 2 vuotta maksuaikaa. Rahat saat tilillesi nopeasti, jopa alle 15 minuutissa! Täytä vain helppo hakemus netissä ja saat pikavippiä käyttöösi. Pikavipin saamisen ehtona ovat 20-75 vuoden ikä ja nuhteettomat luottotiedot sekä riittävät säännölliset tulot pikavipin takaisinmaksuun. Ostosrahan takana on OPR-vakuus Oy, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2005. Voit siis hakea pikavippisi ilman huolen häivää. [button-blu text=”Hae Ostosraha.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Ostosraha.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/ostosraha/”]

Trustbuddy

Trustbuddy500 euron korottoman pikavipin lyhyeen pikavippitarpeeseen voit nostaa näppärästi Trustbuddyltä. Trustbuddyn voimassa oleva kampanja nimittäin mahdollistaa 500 euron pikavipin nostamisen 14 vuorokaudeksi aivan kuluitta. Mikäli parasta, tämä huipputarjous on voimassa kaikille asiakkaille, ei pelkästään uusille Trustbuddy-asiakkaille. Muistathan kuitenkin maksaa pikavippisi takaisin kahden viikon aikana, jotta pikavippi olisi täysin kuluton. Halutessasi voit jatkaa laina-aikaa maksamalla hinnaston mukaiset kulut. [button-blu text=”Hae Trustbuddy palvelusta” title=”Hae lainaa Trustbuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Muista lainata harkiten

Pikavippi on oivallinen apu tasapainottamaan talouttasi ja on edullinen jopa maksuton. Trustbuddy myöntääkin kulutonta vippiä jos maksat sen takaisin 14 päivässä. Tutustu rauhassa taulukkomme kaikkiin 500 euron pikavippipaikkaan, lue ehdot ja katso millaisia kuluja vippisi tulisi aiheuttamaan. Kaikissa vippipaikoissa voit hakea lainaa ilmaisella hakemuksella joten voit jättää hakemuksen vaikka kaikille tarjoajille.Pikavippi 500 € Kun olet löytänyt sinulle sopivan paikan ja saanut vippisi muista että se on saatu tiettyä sopimusta vastaan. Eli olet sitoutunut maksamaan vippisi kuluineen takaisin. Noudata eräpäiviä ja muita ehtoja niin vippisi säilyy edullisena. Huolimattomasti hoidettu vippi voi aiheuttaa erilaisia ongelmia. Kokonaiskustannukset nousevat välittömästi jos et hoida maksuasi eräpäivään mennessä. Viivästyskorko ja maksumuistutukset voivat lisätä vippisi kokonaiskustannuksia huomattavasti. Maksamaton lasku menee ennen pitkää myös perintään joka tulee kalliiksi lainaajalle. Lopulta hoitamaton vippi aiheuttaa maksuhäiriön josta taas seuraa muita ongelmia kuten luottokorttien ja muiden lainojen saanti vaikeutuu huomattavasti.

  Euro24 Kokemuksia

Euroloanilta Express-pikavippi 500 euroa heti tilille

Euroloanilta voit saada 500 euron pikavipin tilillesi alle kolmessa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Express-luotto on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja puhelinliittymä ja puhtaat luottotiedot. Pikavipin saat todella nopeasti, sillä sinun ei sitä hakiessasi tarvitse käydä luottoluokitusta läpi, eikä todistaa maksukykyäsi, vaan saat lainan nopeasti ja vaivattomasti täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Express-luoton nostaminen on muihin pikavippeihin verrattuna edullista, sillä saat sitä 4,9% nimellisellä korolla ja 50,5% todellisella vuosikorolla. Useimpien pikavippien todelliset vuosikorot nousevat jopa satoihin prosentteihin, joten Express-luotto on todella pikavippiä edullisempi ratkaisu saada 500 euroa heti tilille. Luottoa varten sinun on avattava luottotili, mutta se ei sido sinua vielä mihinkään, sillä et maksa tilin käytöstä avaus- tai kuukausimaksuja, vaan maksat vain nostamastasi pikavipistä. Voit päättää itse, tarvitsetko vain nopeaa kertalainaa vai jatkuvampaa joustoluottoa, jota saat joustotilisi kautta milloin tahansa 500 euron luottorajan puitteissa. Sinun ei tarvitse täyttää uutta lainaa varten monimutkaisia tai aikaa vieviä hakemuksia, vaan voit nostaa aina rahaa yhdellä ja samalla hakemuksella.  

Pikavippi 500 euroa heti tilille joustoluoton avulla

Etsitkö jatkuvaa pientä pikavippilainaa? Kalliiden kertaluonteisten pikavippien sijaan sinun kannattaa silloin avata joustoluottotili, jonka avulla voit nostaa jatkuvaa lainaa haluamasi summan luottorajasi puitteissa. Tuolloin saat esimerkiksi 500 euroa heti tilille nopeasti ja vaivattomasti samalla hakemuksellasi, joten et kuluta turhaan aikaa hakemusten täyttelyyn rahantarpeen iskiessä äkillisesti. Et maksa joustoluotosta muuta kuin nostamaasi lainaa takaisin korkoineen, joten voit avata sen myös ennen kuin tarvitset lainaa. Se toimii vararahastonasi, josta voit aina tarvittaessa nostaa hieman rahaa, esimerkiksi juuri 500 euroa. Joustoluotossa on yleensä pikavippejä edullisemmat lainakorot, joten säästät myös rahaa, kun et maksa korkeita korkoja useille lainayhtiöille. Joustoluottoa haetaan samoin kuin pikavippiäkin, täyttämällä hakemus lainayhtiön sivuilla ja kirjautumalla TUPAS-pankkitunnuksilla palveluun, jotta palvelu voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Usein saat lainapäätöksen todella nopeasti, jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä, joten joustoluotto on yhtä nopea ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen kuin pikavippikin. Joustoluottoa varten sinun on todistettava maksukykysi joko palkka- tai eläketositteilla, joten jos tulosi ovat epäsäännölliset, sinun on parempi hakea kertaluonteista pikavippiä, jota saat helposti pelkillä puhtailla luottotiedoilla. Artikkelia päivitetty 3.heinäkuuta 2016, lisätty suositellut pikavippipaikat.

  Business Eurocard

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä on tarjolla kaikille täysi-ikäisille ja oikeustoimikelpoisille Suomen kansalaisille ja Suomessa asuville henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite ja puhelinliittymä Suomessa. Useimmiten pikavipeille on 21- tai jopa 22-vuoden ikäraja korkeamman luottoluokituksen vuoksi, mutta jotkut lainayhtiöt tarjoavat pikavippiä myös 18 vuotta täyttäneille. Lainaa varten hakijalla on myös oltava suomalainen pankkitili, jonne laina maksetaan ja jonka avulla palveluun tunnustaudutaan. Maksuhäiriöisille ei yleensä ole lainaa tarjolla, sillä Suomen laki kieltää lainan tarjoamisen henkilöille, joilla on merkintöjä luottotiedoissaan. Yleensä kertaluonteista pikavippiä varten ei tarvitse lähettää tositteita säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, joten lainaa voi saada silloinkin, kun tulot ovat pienet tai epäsäännölliset, kunhan pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa maksuajassa. Jos tulosi ovat epäsäännölliset, sinun kannattaa ensin tehdä tarkkoja laskelmia omasta maksukyvystäsi, vaikka nostaisit vain kohtuullisen pientä 500 euron lainaa, sillä lainojen erääntyessä saat lopulta maksuhäiriömerkinnän, joka vaikeuttaa uuden lainan saamista ja esimerkiksi vuokra-asunnon hankkimista.

Voiko pikavippiä hakea 24h vuorokaudessa?

Pikavippiä voi hakea joustavasti ympäri vuorokauden, mutta rahat saat tilillesi vain palvelun aukioloaikoina, yleensä noin klo 8-22 välisenä aikana. Vuonna 2013 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen lainaa ei voi enää nostaa tilille öiseen aikaan, mutta lainan hakeminen on edelleen mahdollista 24h vuorokaudessa. Joustoluoton kautta voi edelleen hakea pikavippiä 500 euroa kellon ympäri, sillä joustoluoton käyttö rinnastetaan luottokortin käyttöön, jonka käyttöä ei ole lailla ajallisesti rajoitettu.

Vertailemalla löydät parhaan lainaratkaisun

Kohtuullisen suuren, 500 euron pikavipin voit saada myös edullisesti, jos jaksat vertailla eri lainantarjoajia ja –tarjouksia. Aikaa säästääksesi olemme listanneet sinulle edullisimpia lainantarjoajia, joiden kautta saat 500 euron pikavipin heti tilille edullisesti ja vaivattomasti. Omiin tarpeisiisi sopivimman lainan saat tekemällä laskelmia omasta maksukyvystäsi ja talouteesi sopivasta takaisinmaksuajasta. Eri lainayhtiöt tarjoavat lainaa hyvin erilaisilla kuluilla ja takaisinmaksuajoilla. Muutaman sadan euron pikavipille saat useimmiten vain lyhyen, muutaman viikon tai kuukauden maksuajan, mutta 500 euron pikavipille voit saada jo jopa usean kuukauden tai tarvittaessa vuodenkin maksuajan.

  St1 Mastercard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *