Ota vippi 400 euroa heti tilillesi

Pikavippi 400 €
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Tarvitseko rahaa unelmien lomaasi, kodinkonehankintoihin tai vaikkapa remonttiin. 400 euron pikavippi voisi silloin olla hyvä vaihtoehto. Alla olevassa taulukossamme vertailemme eri pikavippipaikkoja jotta voit vaivattomasti valita sinulle sopivimman. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota.  

Credit24

Credit24Credit24 tarjoaa helposti käyttöösi 400 euron pikavipin. Täytä selkeä hakemus netin kautta ja saat rahoituspäätöksen nopeasti. Jos päätös on myönteinen, saat rahat tilillesi nopeasti. 400 euron summalle saat maksuaikaa jopa mukavat 10 kuukautta, joten Credit24 sopii hyvin keskipitkään rahantarpeeseen. Credit24 kuuluu kansainväliseen pörssinoteerattuun konserniin, voit siis nostaa oman pikavippisi turvallisin mielin. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon heti tänään. [button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kampanjatarjous kannattaa käyttää hyväksesi hei tänään, ennen kuin on liian myöhäistä. Trustbuddyltä saat pikavipin ilman kuluja ja korkoja kahdeksi viikoksi. Uskomatonta, mutta totta! Mikä parasta, tarjous on voimassa kaikille asiakkaille, ei pelkästään uusille asiakkaille. Trustbuddy on noteerattu NASDAQ OMX First North-pörssissä, liity siis turvallisesti Trustbuddyn asiakkaaksi vaikka samantien. [button-blu text=”Hae Trustbuddy palvelusta” title=”Hae lainaa Trustbuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Everyday

EverydayJos olet  21 vuotta täyttänyt ja omaat vakituiset tulot ja puhtaat luottotiedot, voit nostaa 400 euron pikavipin Everyday:ltä. 400 euron pikavipille saat maksuaikaa jopa 6 kuukautta, tällöin kuukausilyhennys on vain 92 euroa. Hakeminen onnistuu helposti kellon ympäri ja rahoituspäätöksen ja rahat tilillesi saat hyvinkin nopeasti. Myöhemmin voit nostaa rahaa myös tekstiviestillä. Kokeile jo tänään kuinka helppoa ja mukavaa pikavipin ottaminen on! [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Suunnittele huolella mihin vippiä tarvitset

Voit hakea vippiä asiaan joka sinulle on tärkeä tai välttämätön kuten vaikka remonttiin, kodinkoneiden hankintaan tai vaikka lomamatkaan. Mieti kuitenkin tarkkaan paljon tulet tarvitsemaan ja että olePikavippi 400 euroat tosissaan valmis sitoutumaan myös vipin takaisinmaksuun. Ole siis ehdottoman varma että tarvitset vippiä. Älä koskaan ota vippiä maksaaksesi pois vanhoja velkoja sillä tämä ei yleensä pääty hyvin vaan johtaa vain syvempään velkakierteesen. Kiinnitä huomiota miten eri pituinen vippiaika vaikuttaa kuluihin. Luonnollisesti mitä pidempi takaisinmaksuaika sitä korkeammat kulut, mutta silloin selviät helpommin kuukausimaksuista. Laske siis tarkkaan minkä verran olet valmis maksamaan lyhennyksiä ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Tässä auttaa kun suoritat mahdollisimman tarkan kotitaloutesi budjetoinnin. Tämä tarkoittaa että listaat kaikki normaalit kulut ja tulot jotta näet kuinka paljon voit kuukausittain maksaa vippiä pois niin ettei se aiheuta liiallista taloudellista painetta. Muista  jättää laskelmiisi aina hieman pelivaraa yllättäviä menoja varten. Kun tiedät mitä kaipaat täytä ilmainen hakemus ja saat rahat tilille heti hakemuksesi hyväksymisen jälkeen.

  Pikavippi ilman korkoa

Pikavippien vertailu kannattaa

Pikavippien lainaehdoissa ja –maksuissa on suurta vaihtelua, joten sinun kannattaa ehdottomasti vertailla ensin lainayhtiöiden tarjouksia, ennen kuin nostat vippiä. Laki rajoittaa nykyisin vippien korkoasettelua ja moni yhtiö onkin siirtynyt tarjoamaan pääasiassa jatkuvaa joustoluottoa edullisemmilla koroilla ja maksuehdoilla. Pikavippejä on edelleen reilusti tarjolla erilaisilla ehdoilla, mutta sinun kannattaa olla lainaa hakiessasi olla tarkkana, ettet maksa nostamastasi pienestä vipistä liikaa. Lakimuutokset hyödyttävät kuluttajaa, sillä saat nyt lainaa aiempaa edullisemmin ja joustavammin. Kilpailun kiristyttyä markkinoille on tullut todella loistavia ensilainatarjouksia, joiden ansiosta voit saada esimerkiksi 400 euron vipin heti tilillesi täysin ilman kuluja tai korkoja. Uutena asiakkaana sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää nämä loistavat tarjoukset, jolloin säästät rahaa muuhunkin elämiseen ja saat samalla rahoitettua äkillisen tai suunnitellun pienen menosi edullisesti. Lainojen vertailu vie aikaa ja vaivaa, sillä vaikka lakimuutoksen jälkeen useat lainayhtiöt lopettivat toimintansa, on markkinoilla edelleen kymmeniä yhtiöitä, jotka tarjoavat sekä pikavippi- että joustoluottolainaa erilaisilla luottorajoilla ja tarjouksilla. Haettuasi Googlen hakukoneesta lainaa esimerkiksi hakusanoilla ”vippi 400 euroa heti tilillesi” saat satoja vaihtoehtoja, joiden läpikäyminen on haastavaa silloin, kun haluat lainaa heti tilillesi. Olemme vertailleet puolestasi lainoja ja löytäneet edullisimmat lainavaihtoehdot 400 euron pikavipille. Tutustu alla oleviin yhtiöihin ja pohdi rauhassa, mikä lainavaihtoehto olisi sinulle paras ratkaisu:

Vivukselta ilmainen vippi 400 euroa heti tilillesi

Vivus tarjoaa nyt uusille asiakkailleen todella loistavaa ensilainaa: saat ensimmäisen pikavippisi täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun maksat sen takaisin 30 päivän sisällä lainan nostamisesta. Ilmainen laina on edullinen ja nopea rahoitusratkaisu, sillä saat sen tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Vivus on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joten voit luottaa siihen, ettet todellakaan maksa lainastasi muuta kuin nostamasi summan takaisin moitteettomasti ajallaan. Lainan ottaminen on riskitöntä, sillä et sitoudu jatkuviin lainoihin, vaan voit nostaa vain kerran ilmaista lainaa ja miettiä sen jälkeen, tarvitsetko uutta lainaa Vivukselta edullisilla lainakuluilla.

  Aktia Mastercard Gold

Euroloanilta edullinen ja nopea Express-vippi heti tilillesi

Euroloanilta saat 400 euroa heti tilillesi todella edullisella 4,9% nimellisellä korolla. Saat lainapäätöksen jopa alle 3 minuutissa hakemuksen jättämisestä, joten se on todella nopea tapa nostaa rahaa äkilliseen tarpeeseen. Euroloanin Express-laina on joustava lainaratkaisu kaikille 18 vuotta täyttäneille, sillä voit maksaa sen takaisin osissa ja nostaa uutta lainaa edellisen maksettuasi.

Kuka voi hakea 400 euron vippiä?

Yleensä alle 1000 euron pikalainaa voi hakea kuka tahansa, jolla on puhtaat luottotiedot, suomalainen pankkitili, osoite Suomessa ja puhelinliittymä. Sitä suurempaa lainaa varten on pystyttävä todistamaan maksukykyisyys joko säännöllisillä palkka- tai eläketuloilla. Lainaa ei yleensä tarjota lainkaan maksuhäiriöisille, joten jos olet aiemmin joutunut maksuvaikeuksiin tai lainakierteeseen, lainan saaminen voi olla mahdotonta. Hieman pienempää, noin 400 euron pikavippiä voit saada helposti myös epäsäännöllisillä tai pienillä tuloilla, kunhan varmistut siitä, että kykenet maksamaan lainan takaisin sovitussa takaisinmaksuajassa. Maksuaika riippuu yleensä lainantarjoajasta, joten 400 euron pikavipille voit saada vähintään muutaman viikon ja parhaimmillaan usean kuukauden tai jopa vuoden takaisinmaksuajan. Laina on kuitenkin järkevää maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, jolloin korot eivät pääse kasvamaan kovin suuriksi. Lainayhtiöt tarjoavat yleensä kulutusluottoa yli 21-vuotiaille maksukykyisille asiakkaille, mutta jo 18 vuotta täyttäneet voivat nostaa pientä pikalainaa monilta yhtiöiltä. Alle 18-vuotiaille ei ole lainkaan pikalainaa tarjolla, sillä alaikäiset eivät ole vielä oikeustoimikelpoisia ja eivätkä tulot yleensä riitä vielä lainan ottamiseen.

Voinko saada 400 euroa heti tililleni?

Useimpien lainayhtiöiden kautta voit saada lainaa todella nopeasti, lähes heti lainahakemuksen jätettyäsi. Pikalainan nostaminen on todella nopeaa, sillä et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia, eikä sinun tarvitse täyttää useita hakemuksia tai perustella lainantarvettasi. Yhden hakemuksen täyttäminen ja tunnustautuminen pankkitunnuksilla yleensä riittää, jos luottotiedot ovat kunnossa. Lainayhtiö käsittelee hakemuksesi yleensä palvelun aukioloaikoina, yleisemmin noin klo 8-22 välisenä aikana, joten palvelun ollessa auki voit saada parhaimmillaan 400 euroa heti tilille. Monet lainayhtiöt lupaavat käsitellä hakemuksesi 15 minuutin kuluessa, joten tarvittaessa lainaa on tarjolla nopeasti akuuttiin tarpeeseen.   Artikkelia päivitetty 1. heinäkuuta 2021

  Viikinkilaina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *