Vippiä 300 euroa – Hae pikalaina heti

Pikavippi 300 €
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

300 euron pikavippi voidaan ottaa monelta eri yritykseltä. Suoritimme siis kattavan pikavippivertailun ja listasimme kaikki eri pikavippipaikat alla olevaan taulukkoon. Tutki taulukosta kuinka paljon kuluja vippisi aiheuttaa riippuen mistä ja kuinka pitkällä maksuajalla sen otat. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota lainaehdoista.  

Everyday

Everyday300 euron pikavipin saat myös Everyday:ltä. Everyday on luotettava pikavippipaikka, heillä on yli 300 tuhatta asiakasta Suomessa ja ovat toimineet rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2005, joten voit ottaa pikavippiä heiltä huoletta. Maksuaikaa saat seuraavan kuun loppuun, eli jopa lähes kaksi kuukautta, maksamalla vain 15%:n nostoprovision. Halutessasi voit maksaa pikavipin takaisin osissakin maksamalla hinnaston osoittamat kulut. [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Vivus

VivusOletko ollut aiemmin Vivuksen asiakas ? Jos vastasit et, nyt on hyvä mahdollisuus testata heidän palveluitaan. Nimittäin Vivuksella on menossa hyvä kampanja, jossa voit saada 300 euron pikavipin täysin kuluitta. Kyllä, luit aivan oikein. Maksuaikaa saat 30 vuorokautta, eli tämä vaihtoehto sopii erittäin hyvin tilapäiseen rahan tarpeeseen. Pikavipin saat helposti haettua selkeän ja helppokäyttöisen nettihakemuksen avulla. Nosta oma kuluton pikavippisi heti tänään! [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Mistä vippi kannattaa hakea?

Kaikki sivustollamme listatut vippipaikat ovat ehdotonta alansa kärkeä ja ovatkin täysin luotettavia. Mikään näistä lainaajista ei piilottele kulujaan ja selkeästi ja rehdisti listaavat kuinka paljon vippisi tulee kokonaisuudessaan maksamaan. On kuitenkin muutamia vippipaikkoja jotka erottuvat edukseen. Ensimmäisenä voidaankin listata Vivus joka tarjoaa uskomattoman hyvää diiliä kaikille ensilainaajilleen. Saat 300 euron vippisi kuluitta jos maksat sen kuukaudessa takaisin! Tämä on todellakin poikkeuksellisen hyvä tarjous ja jos et ole aikaisemmin Vivukselta rahaa lainannut kannattaa tähän tarttua ja kiireesti. Pikavippi 300 euroaTrustBuddy on myös paikka joka ansaitsee erikoismaininnan. Heiltä saat täysin kuluttoman vipin kun maksat sen pois kahdessa viikossa. Jos siis suunnittelet maksavasi vippisi pois nopeasti mene ehdottomasti katsomaan millaisilla ehdoilla Trustbuddy voisi sinulle kuluttoman vipin myöntää. Huomaa että pikavippi tulee aina maksaa takaisin kuluineen. Jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, ota heti yhteyttä lainantarjoajaan ja neuvottele uusi maksuaikataulu. Laiminlyöty laina aiheuttaa aina kulujen nousun ja lopulta maksuhäiriömerkinnän. Pidä siis huoli että maksat aina lyhennyksesi ajallaan.

  Ege Kokemuksia

Mihin tarkoitukseen voin saada pikavipin?

Pikavipin voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Moni käyttää vippiä arjen yllättävien kulujen maksamiseen, mutta toki sen voi myös käyttää vaikka viikonlopun rientoihin. On aina lainaajan oma asia, että mitä haluaa pikavipillään tehdä. Usein ei lomakkeessa edes kysytä, että mihin tarkoitukseen haluaa vipin käyttää.

Kuka voi saada pikavipin?

Yritys tekee hakijasta aina riskiarvion, jonka perusteella päätökset tehdään. Kuitenkin muutama yleinen sääntö pätee aina. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, mutta joskus ikäraja saattaa olla korkeampikin. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, koska ulkomaille ei lainoja myönnetä. Hakijalta tulee myös löytyä verkkopankkitunnukset ja kännykkäliittymä. Myöskin hakijan maksuhistorian tulee olla kunnossa eli maksuhäiriömerkintää luottotietorekisteristä ei saa löytyä.

Koska vippi maksetaan takaisin?

Se aina riippuu tehdystä sopimuksesta. Usein kuitenkin pienehköt summat aina maksetaan lyhyen ajan sisällä. Eli muutamasta päivästä muutamaan viikkoon on tavallinen maksuaika. Toki jos on lainannut suuren summan, niin on mahdollista saada pitkäkin maksuaika. Pienet summat myös yleensä maksetaan kerralla korkoineen ja kuluineen, mutta suuret summat sen sijaan voi usein maksaa erissä.

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina pyrkiä suunnittelemaan tulot ja menot etukäteen. Jos on ottanut vippiä, niin sen lyhennyksestä johtuvat kulut on hyvä ottaa heti huomioon seuraavan kuukauden budjetissa, jotta osaa sitten varautua ja pysyy ajantasalla kaikista menoista. On myös hyvä pitää kirjaa päivittäisistä kuluista, koska silloin tietää aina tarkalleen, että mihin rahaa menee. Osa ihmisistä ei nimittäin aina hahmota, että mihin rahaa päivän aikana kuluu ja sitten ihmettelee, kun rahaa ei enää olekkaan jäljellä. Apuna voi käyttää vaikka tietokonetta, johon on helppo naputella kauppalaskujen summat tai vaikka kännykkää, koska se on kaikilla lähes aina mukana ja siihen on helppo kirjata muistiinpanoja.

  Sortter Kokemuksia

Mobiilisovelluksen kautta vippiä 300 euroa heti tilille

Netistä haettavan lainan lisäksi pikavippiä voi saada kätevästi myös mobiilisovelluksen avulla liikkeellä ollessa. Useat lainayhtiöt ovat siirtyneet tarjoamaan joustavia lainaratkaisuja, joiden kautta lainaa voi hakea jatkuvasti luottorajan puitteissa yhdellä ja samalla hakemuksella netin lisäksi myös esimerkiksi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta. Kertaluonteista pikavippiä on harvemmin tarjolla sovelluksen kautta, sillä yleisimmin puhelimen avulla voi nostaa lainaa joustoluoton kautta, joka toimii ikään kuin luottokortin tavoin jatkuvana lainanlähteenä. Joustoluotto sopii siten hyvin jatkuvaa lainaratkaisua hakeville, jotka haluavat esimerkiksi vain silloin tällöin nostaa vippiä 300 euroa. Joustoluoton avaaminen ei sinänsä vielä sido mihinkään, sillä et maksa siitä avaus- tai käyttömaksuja, vaan lyhennät vain nostamaasi lainaa, joten voit helposti nostaa sen kautta tarvittaessa pikavippiä luottorajasi puitteissa. Ensimmäisen lainan haettuasi saat aina uutta, esimerkiksi juuri 300 euron pikavippiä, heti tilillesi pelkän sovelluksen avulla. Sinun on kirjauduttava sovellukseen tunnuksillasi ja yhtiöltä saamallasi PIN-koodilla, minkä jälkeen napsautat vain muutamaa painiketta ja rahat napsahtavat lähes saman tien tilillesi palvelun aukioloaikoina. Sovelluksen kautta voit myös tarkastella saldoasi ja pitää kirjaa laskuistasi ja omista tiedoistasi, joten pystyt hallitsemaan talouttasi helposti pelkän puhelimen avulla. Mobiilisovelluksen kautta saatava vippi sopii siten erityisesti henkilöille, jotka haluavat nostaa lainaa joustavasti myös liikkeellä ollessaan tai rahantarpeen iskiessä nopeasti missä tahansa ovatkin.

Kuinka nopeasti voin saada 300 euron pikavipin tililleni?

Pikalainaa on tarjolla todella nopeasti, usein jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä lainaa tarjoavan yhtiön asiakaspalvelun ollessa auki. Pikavippilain kiellettyä vuonna 2013 pikavippien myöntämisen öiseen aikaan klo 23-7 välillä lainoja on saanut myöntää vain päiväsaikaan. Tästä syystä kertaluonteista pikavippiä voit saada yleensä vain klo 8-22 välillä. Nopeaa 300 euron pikalainaa etsivän kannattaa ehdottomasti hyödyntää ensin markkinoiden halvimmat lainatarjoukset Vivukselta ja Ferratumilta, joiden kautta lainaa voi saada paitsi edullisesti myös nopeasti. Ilmaista eli täysin kulutonta ja korotonta lainaa on tarjolla jopa 15 minuutin kuluessa, joten lainahakemuksen voi jättää muutamassa minuutissa ja rahat saada tilille lähes heti ja nopeasti käyttöön ilman erillisiä maksuja tai lukuisia hakemuksia. Artikkelia päivitetty 1.heinäkuuta 2016

  Luottoheti.fi Kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *