Mistä pikavippi 20-vuotiaalle?

Pikavippi 20v
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

20-vuotias voi hakea lainaa monesta eri vippipaikasta ja tämä laina-artikkeli on listannut niistä parhaimmat. Lainavertailussa on käytetty vipin todellisia kaikki kulut huomioivia kokonaiskustannuksia sekä todellista vuosikorkoa. Lisäksi vertailussa on arvioitu lainapalvelun luotettavuutta ja yleistä toimivuutta. Meiltä saat siis kaikki halvimmat K20 pikavipit mitä pikalainamarkkinoilla on tarjota. Pikavipillä, tai pikalainalla, tarkoitetaan vakuudettomien kulutusluottojen joukkoa, johon kuuluvat myös joustoluotto kuten myös käyttöluotto. Näille vakuudettomille kulutusluotoille on ominaista niiden helposti täytettävät lainahakemukset, nopeasti annettavat lainapäätökset ja nopeasti tilillesi maksettavat lainasummat. Ominaista näille pikalainoille on niiden varsin lyhyt takaisinmaksuaika ja ettei näihin lainoihin tarvitse vakuuksia tai takaajia. Myös 20-vuotiaalle näiden luottojen hakeminen on mahdollista – tutustu siis pikavippivertailuumme, jossa esittelemme parhaat lainapaikat! Alapuolelle olemme listanneet suositeltuja pikavippipaikkoja pienen esittelyn kera, jotka myöntävät pikavippejä 20-vuotiaille.

Credigo

Credigo tarjoaa lainaa myös 20-vuotiaalle nuorelle. Valittavanaan tällä nuorella 20-vuotiaalla pikavippiä etsivällä on lainasummat 100 eurosta aina 2500 euroon. Laina-ajat Credigon lainoille vaihtelevat yhdestä vuodesta viiteen vuoteen. Credigon luotoilla on reilut lainaehdot sekä joustava takaisinmaksuaika. Myös Credigo on liittynyt lainantarjoajien joukkoon, jotka tarjoavat lainaa 20-vuotiaalle. Credigo pikavippipalvelu lyhyesti:

 • Ikäraja: 20v
 • Lainamuodot: Pikavippi, jatkuva kulutusluotto ja pikalaina
 • Lainasumma: 100e – 2500e
 • Takaisinmaksuaika: 12kk – 60kk
 • Takaaja: Ei tarvita takaajia
 • Vakuuksia: Ei tarvita vakuuksia

 

Risicum

Risicum on pikavippi-alan vanhimpia lainayhtiöitä, jolta saa pikalainaa moneen tarkoitukseen. Lainasummat alkavat 100 eurosta ja päättyvät 5000 euroon. Risicum tarjoaa myös uusille asiakkaille korotonta ja kulutonta ensilainaa pikavippinä, joka on nimensämukaisesti lainanhakijalle ilmainen – siis täysin ilman kuluja ja korkoa! Risicumilta saa myö suurempia lainoja jopa 5000 euroon asti. Eräpäivän Risicumin lainoihin voi valita – joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Risicum tarjoaa pikavippejä myös 20-vuotiaalle. Risicum pikavippipalvelu lyhyesti:

 • Ikäraja: 20v
 • Lainamuodot: Pikavippi, ensimmäinen laina ilmaiseksi
 • Lainasumma: 100e – 5000e
 • Takaisinmaksuaika: 3-30pv
 • Takaaja: Ei tarvita takaajia
 • Vakuuksia: Ei tarvita vakuuksia
  Säästöpankki

 

Vivus

Vivus on toiminut jo pitkään pikavippialalla ja on yksi laina-alan vanhimmista toimijoista. Vivuksen suosittu laina-kampanja on vielä voimassa ja saatkin ensiasiakkaana ensimmäisen pikavippisi täysin kuluitta ja koroitta (Max. 400 euroa) kuukaudeksi. Tätä pikalainaa tai -vippiä kutsutaan kuluttomaksi ja korottomaksi ensilainaksi. Tämä huipputarjous kannattaa käyttää hyödyksi, ennen kuin on liian myöhäistä. Vanhat laina-asiakkaat voivat nostaa pikavippinsä maksamalla hinnaston mukaisen 15 prosentin lainannostopalkkion. Pikavipin hakeminen Vivukselta tapahtuu helposti ja nopeasti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Ikäraja Vivuksen lainoihin vippipalvelussa on 20 vuotta – eli myös Vivus tarjoaa pikavippiä 20-vuotiaalle. Vivus pikavippipalvelu lyhyesti:

 • Ikäraja: 20v
 • Lainamuodot: Pikavippi ja ilmainen ensilaina
 • Lainasumma: 10-2010 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 3-30pv
 • Takaaja: Ei tarvita takaajia
 • Vakuuksia: Ei tarvita vakuuksia

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitukselta  20-vuotias saa luottoa jopa massiiviset 30000 euroa. Lainasummat Freedom Rahoituksella alkavat 500 eurosta ylöspäin. Maksuaika lainoille on lainasopimuksen mukaan yhden ja kahdentoista vuoden välillä. Kun jätät oman pikavippihakemuksesi, saat käyttöösi täysin kuluitta oman lainaneuvojan, joka etsii Sinulle parhaat lainavaihtoehdot. Saat yleensä useamman pikavippitarjouksen, joiden joukosta voit valita parhaat lainavaihtoehdot. Mikäli haet suurempaa lainasummaa, kannattaa hakea pikavippiä yhteishakijan kanssa – näin lainamahdollisuudet ovat paremmat ja saat lainaa alhaisemmalla korolla. Freedom Rahoitus -pikavippipalvelu lyhyesti:

 • Ikäraja: 20v
 • Lainamuodot: Pikavippi, jatkuva kulutusluotto
 • Lainasumma: 500-30000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 12kk-144kk
 • Takaaja: Ei tarvita takaajia
 • Vakuuksia: Ei tarvita vakuuksia

  Euroloan Euroloanilla täytät vippihakemuksen nopeasti ja saat pikavippipäätöksen heti, ja rahaa voit nostaa tilillesi kellon ympäri luottolimiittisi puitteissa. Pikavippiä saat tarvittaessa 100-5000 euroa – kaikki nämä lainasummat ovat ulottuvillasi mikäli ikää on kertynyt 20 vuotta. Pikavipin kuukausierä on 5 prosenttia lainasummasta. Pikavipin korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Oman korkoprosenttisi lainoille saat selville jättämällä ilmaisen pikavippihakemuksen. Voit nostaa rahaa tilillesi nopeasti saatuasi positiivisen pikavippipäätöksen. Euroloan pikavippipalvelu lyhyesti:

 • Ikäraja: 20v
 • Lainamuodot: Pikavippi, luottolimiitti ja kulutusluotto
 • Lainasumma: 100e – 5000e
 • Takaisinmaksuaika: 4kk – 24kk
 • Takaaja: Ei tarvita takaajia
 • Vakuuksia: Ei tarvita vakuuksia
  Bank Norwegian Kokemuksia

 

Mistä lainaa 20 vuotiaalle mahdollisimman helposti?

Jos olet 20-vuotias, voit saada rahoitusta, eli lainaa, suhteellisen monesta eri lainapaikasta. Lainaa 20v ikärajoilla varustettuna onkin tarjolla yli 40 luotonmyöntäjän toimesta eli ongelmia ei pitäisi olla ainakaan mukiinmenevän vipin löytämisessä. Jokainen meistä törmää yleensä varhaisaikuisuudessa siihen tilanteeseen, että lainaa on saatava ja vieläpä nopeasti. Parinkympin rajapyykin ylitettyäsi, siihen ei ole mitään esteitä ja pikavippi K20 odottaa ottajaansa kellon ympäri verkossa. Parasta tässä on myös se, että muutamalla klikkauksella voit jo saada mojovan lainasumman kahisevaa käyttöösi, satoi tai paistoi.

Eräpäivän siirto sekä takaisinmaksu

Voit maksaa lainasi takaisin ajallaan, jollain ylimääräisiä kuluja ei lainalle kerry. Jos kuitenkin olet maksuvaikeuksissa luoton kanssa 20-vuotiaana, voit harkita lainan takaisinmaksua-aikataulun muuttamista. Tällöin eräpäivän siirto on hyvä idea, mihin useat lainapalvelut nykyään suostuvat – tärkeintä heille on, että maksat lainaa takaisin jossain kohtaa.

Mistä 20-vuotias voi saada lainaa heti 2000 euroa tilille?

Yläpuolella mainitut vippifirmat ovat hyvä lähtökohta, mutta myös muitakin paikkoja löytyy, jos on tarve saada suurempaa lainaa, esimerkiksi yli 1000 euroa. Nuoren lainaajan mahdollisuudet saada isompia, usean tuhanne euron lainaa eivät ole kauhean hyvät, sillä sillon pitäisi olla suuret tulot ja hyvä työpaikka. Tässäkin auttaa luoton vertailu, lainaehdot sekä yleiseen käytäntöön tutustuminen.

Kaikki pikavipit 20-vuotiaille, joilta ei löydy puhelinta, pankkitunnuksia tai omistavat prepaid-liittymän

Jos tilanne on tämä ja omistat jonkin edellä mainituista, on vippaaminen astetta vaikeampaa, mutta se ei myöskään ole mahdotonta, kaikki on yhä mahdollista 2017 vuoden vippimarkkinoilla. Vuoden 2017 lainamarkkinat tulevat olemaan satuisat myös 20-vuotiaille lainaa etsiville! Pikalainan tai -vipin saaminen tälläisissä erikoistapauksissa onnistuu siis, kunhan vain valitset oikean lainayhtiön. Se ei ole mistään muusta kiinni, tämä vaatii luotonhakijalta hieman tarkkaavaisuutta pikalainojen suhteen ja ripauksen kärsivällisyyttä, sillä lainaehtoihin täytyy aina kurkistaa, jotta tarvittava informaatio saadaan ahmittua. Suurin osa vähänkään tunnetuimmista luotonmyöntäjistä ja lainantarjoajista on panostanut lainaehtojen selkeyteen, eli pikalaina 20v on kerrassaan jouheasti lainattavissa.

 • Valikoi lainapaikkasi tarkasti ja vertaile lainayhtiöitä (kaikki eivät myönnä pikalainaa tai -vippiä kriteereilläsi)
 • Vipatessa tai lainatessa kannattaa malttaa mielensä, eikä tyytyä heti ensimmäiseen lainaratkaisuun (näin säästät rahaa!)
 • Tarkista, onko pikavippiä saatavilla salaisella numeroilla/prepaidillä tai vaatimillasi erikoismenetelmillä
 • Kun käypä lainayhtiö on löytynyt, pistä pikavippi 20v pikavippihakemus eteenpäin, juo kuppi kahvia ja odottele lainapäätöstä
  Vipit ja pikalainat 200 euroa

Esimerkiksi pikavippi ilman puhelinta 20v onnistuu, mutta hakemiseen vaaditaan alati joko verkkopankkitunnukset tai matkapuhelinliittymä. Tässä ei ole tehty enää poikkeuksia sitten vuoden 2009, jolloin tämä vielä onnistui muutaman vippifirman toimesta. Nyt on vuosi 2017 ja toivottavasti tämä pikavippivertailu vastasi kysymykseen, että mistä lainapaikasta saada edullisin pikavippi 20v -ikärajalla!