Pikavipit 20 euroa

Pikavippi 20 €
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

20 euron pikavippiä voi hakea vain parista eri paikasta. Vertaile taulukostamme vipintarjoajia ja valitse itsellesi miellyttävin vaihtoehto. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota lainaehdoista.  

Vivus

VivusJos et ole ollut aiemmin Vivuksen asiakas, saat heiltä nyt 20 euron pikavipin täysin kuluitta kuukauden maksuajalla! Kyllä, luit aivan oikein. Kannattaakin käyttää oheinen tarjous hyväksesi, ennen kuin tämä huippukampanja loppuu. Vivus kuuluu kansainväliseen konserniin, jolla on toimintaa yli kymmenessä muussa maassa. Voitkin ottaa pikavippiä Vivukselta turvallisin mielin. Kokeile kuinka mukavaa ja helppoa pikavipin hakeminen netin kautta on. [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Everyday

Everyday20 euron pikavipin saat myöskin helposti Everydayltä. Everyday tarjoaa pikavippiä vaivaisilla kolmen euron kuluilla. Saat maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta. Everyday on toiminut jo vuodesta 2005 ja tarjonnut yli miljoona rahoitusratkaisua suomalaisille. Logoa painamalla saat lisää tietoa yleisistä pikavippiehdoista, jotka Sinun tulee täyttää saadaksesi pikavippiä. Hakemuksen jätettyäsi saat rahat käyttöösi tilille nopeastikin. [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]   Huomaa kuitenkin että huolimatta vipin pienuudesta tulee se maksaa kuluineen aina takaisin. Pienissä vipeissä helposti kokonaiskulut ovat prosentuaalisesti korkeat, vaikkakin euroissa se ei paljoa olekkaan. Jos et ole ennen hakenut vippiä voit saada 20 euron pikavipin ensiasiakkaana jopa ilman kuluja. Trustbuddy ja Vivus tarjoavat todella erikoisen hyvää vippiä ilman kuluja. Trustbuddyn vippi on maksuton jos maksat sen takaisin 14 vuorokaudessa kun taas Vivus tarjoaa ensilainaajalle 30 päivän maksuajalla korottoman ja kuluttoman lainan. Suosittelemme käyttämään hyväksesi tälläiset erittäin edulliset diilit.

Pienen vipin takia ei kannata ottaa maksuhäiriömerkintää

Pikavippi 20 eMikään ei voisi olla turhempaa kuin saada 20 euron suuruisesta pikavipistä hankittua itselleen maksuhäiriömerkinnän. Se kuitenkin on mahdollista ihan samallalailla kuin suuremmissakin lainoissa. Jos ei vippiä hoida pois, aiheuttaa se ongelmia ja jo 20 euron pois maksaminen saattaa jättää useamman vuoden merkinnän luottotietoihisi. Myöskin kokonaiskulut voivat kohota korkeiksikin jopa näin pienessä vipissä jos ei sitä pois maksa eräpäivään mennessä. Älä siis missään nimessä anna pienen pikavipin hankaloittaa mahdollisia luottokortti- tai lainahakemuksia.   Artikkelin tiedot päivitetty 3.heinäkuuta 2014, lisätty suositellut lainapaikat.    

  Pikavippi 90000e

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *