Vipit ja pikalainat 200 euroa

Pikavippi 200
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Alla olevasta taulukostamme näet helposti ja vaivattomasti eri vipintarjoajat sekä kulut joita vippi aiheuttaa. Tutki siis kaikessa rauhassa ja valitse juuri sinulle sopivin lainaaja. Klikkaa esittelyssä lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota.  

TrustBuddy

TrustbuddyHae ilmainen lainasi TrustBuddylta 14 päivän maksuajalla. Lainaa voit saada 100-600 euroa ja se on tosiaan kuluton kun maksetaan pois 14 päivässä. Muutenkin TrustBuddy tarjoaa todella kilpailukykyiset hinnat ja on yksi netin parhaista pikavippipaikoista.

  • Pikavippiä 100-600 euroa
  • Laina-aikaa maksimissaan vuosi
  • Ilmainen vippi kun se maksetaan pois kahdessa viikossa

[button-blu text=”Hae Trustbuddy palvelusta” title=”Hae lainaa Trustbuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Vivus

VivusEnsilainaaja saa Vivukselta täysin kuluttoman lainan 400 euroon asti 30 päivän maksujalla. Tähän todella hyvään tarjoukseen on syytä tarttua jos et ole koskaan Vivuksella asioinut. Myös muissa lainoissa hinnat ovat alhaiset joten vaikka ensilaina olisi tullut jo otettua ei Vivus ole huono paikka hakea vippiä useamminki.

  • Pikavippiä tarjolla 10-2010 euroa
  • Ensilainasi on ilmainen 100-400 euron summille
  • Laina-aikaa voit vipille saada 3-30 päivää

[button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Everyday

EverydayYksi netin ehdottomasti parhaista pikavippipaikoista on Everyday. Suuri määrä erittäin edullisia lainatuotteita joista varmasti löytyy sopiva kaikille. Voit myös hoitaa vippisi takaisinmaksun osamaksulla. Saat luottotilin josta voit nostaa käyttöösi tarvittavan määrän rahaa silloin kuin sitä tarvitset. Kuluja maksetaan ainoastaan käyttöös siirretyistä varoista.

  • Pikavippiä 20-2000 euroa
  • Nosta raha käyttöön silloin kun sitä tarvitset
  • Hyödynnä joustava osamaksu vaihtoehto

[button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Miksi pikavippejä haetaan?

Lainantarve saattaa tulla eteen erilaisista syistä. Toiset hakevat vippiä lomamatkaa varten, jotkut uusien kodinkoneiden hankitaan tai vaikkapa remonttiin. Voit myöskin hakea lainaa ihan vain tasapainottamaan hetkellisesti heikkoa taloudellista tilannettasi varten. Tälläisiä tilanteita syntyy, kun esimerkiksi työpaikka lähteekin yllättäen alta tai jos vaikkapa sairastut pahemmin. Pikavipit voivat tällöin vähentää taloudellista painetta ja auttaa lainaajaa pääsemään takaisin jaloilleen. Ethän kuitenkaan hae pikavippiä koskaan maksaaksesi vanhoja velkojasi pois. Tämä aiheuttaa vain vaikeamman velkakierteen. Muista että vippisi tulee maksaa kuluineen kokonaan pois sovitussa ajassa. Maksamatta jätetty vippi aiheuttaa lisäkuluja ja jopa maksuhäiriömerkinnän. Ota välittömästi yhteys pikavipintarjoajaan jos näyttää siltä ettet saa kuukausierääsi maksettua. Huolehdi siis aina että maksat lyhennyksesi ajoissa.

  Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Kuluttomia vippejäPikavippi 200 euroa

Trustbuddy ja Vivus ovat ottaneet käyttöönsä poikkeuksellisen markkinointitavan. Molemmat tarjoavat täysin kulutonta vippiä. Trustbuddyn vipit ovat ilmaisia jos maksat sen takaisin 14 vuorokaudessa kun taas Vivus tarjoaa ensilainaaja-tarjouksena 200 euron vipin kuluitta kuukauden takaisinmaksuajalla. Tämänkaltaisia mahdollisuuksia et muualta löydä. Molemmat lainaajat ovat ehdottoman luotettavia ja alansa kärkipäätä. Sekä Vivuksesta että Trustbuddysta löytyy sivuiltamme todella kattava arvostelu ja informaatiopaketti joka kannattaa käydä lukemassa.

Ilmaista pikalainaa 200 euroa Vivukselta ja Ferratumilta

Pientä 200 euron pikalainaa etsivän kannattaa ehdottomasti hyödyntää Vivuksen ja Ferratumin loistavat ensilainatarjoukset, jonka kautta voit nostaa uutena asiakkaana ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja tai korkoja. Saat lainan täysin ilmaiseksi, jos maksat sen moitteettomasti takaisin annetussa takaisinmaksuajassa: et maksa mitään muuta kuin nostamasi summan kerralla takaisin.  

Vivukselta kuluton ja koroton pikalaina 200 euroa

Vivuksen ilmaiselle 200 euron ensilainalle saat 30 päivän maksuajan, joten voit maksaa nostamasi summan helposti takaisin seuraavan kuun tilistäsi. Ensilaina on kätevä tapa tutustua Vivuksen palveluihin riskittä, sillä et lainaa nostaessasi vielä sitoudu mihinkään, vaan voit itse päättää, nostatko seuraavan lainasiVivuksen kautta edullisilla ehdoilla.  

Ferratumilta ilmainen vippi 200 euroa

Ferratumilta saat puolestasi 200 euron ensilainalle 15 päivän maksuajan, joten esimerkiksi kuun alussa se voi pelastaa taloutesi ennen kuun puolivälin tilipäivää. Maksat vain summan takaisin seuraavan kuun palkastasi, eikä sinulle koidu luotosta muita kuluja. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen lähes heti, joten saat rahat käyttöösi todella nopeasti.  

Hyödynnä ilmainen lainatarjous

Jos et ole aiemmin hyödyntänyt ilmaista lainatarjousta, älä turhaan maksa 200 euron pikalainasta turhia kuluja, kun voit saada sen täysin ilmaiseksikin! Pikalaina 200 euroa varten on kätevä arjen pelastaja silloin, kun palkkapäivään on vielä aikaa ja äkilliset arjen menot ylittävät budjetin tai kun tarvitset vain hieman ylimääräistä rahaa.

  Osuuspankki

Kenelle 200 euron pikavippiä on tarjolla?

Parin sadan euron pikavippiä on tarjolla kaikille Suomen kansalaisille ja Suomessa asuville henkilöille, joilla on vakituinen osoite ja puhelinliittymä Suomessa. Pientä vippiä varten riittävät yleensä puhtaat luottotiedot, eikä muita todisteita maksukyvystä tarvita, joten lainaa voi saada todella nopeasti. Sinun on varmistettava hakemuksesi puhelimeen saatavalla koodilla, joten tarvitset lainan hakemiseen puhelinliittymää. Lainaa haettaessa palveluun on kirjauduttava pankkitunnuksilla, jotta yhtiö voi varmistua henkilötiedoistasi, puhtaista luottotiedoistasi ja maksaa rahat tilillesi, joten hakijalla on oltava suomalainen pankkitili. Maksuhäiriöiselle ei

Pikavippiä helposti ilman vakuuksia tai takaajia

Netistä haettavaa pikavippiä saa todella vaivattomasti ja nopeasti, sillä lainayhtiö ei pyydä sinulta vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus lainayhtiön sivuilla ja tunnustautua palveluun pankkitunnuksillasi, jonka jälkeen odotat lainaa tarjoavilta yhtiöltä hyväksyvää päätöstä hakemuksellesi. Parhaimmillaan voit saada pikavippiä 200 euroa lähes heti, sillä palvelun aukioloaikoina useimmat lainayhtiöt käsittelevät hakemuksesi saman päivän aikana ja parhaimmillaan jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainaa saat tarvittaessa siis todella nopeasti myös akuuttiin rahantarpeeseen. Aina ennen lainan nostamista on kuitenkin harkittava huolellisesti, minkälainen lainasumma ja takaisinmaksuaika sopivat omaan talouteesi, jotta et joudu maksuvaikeuksiin maksamattomien lainojen vuoksi. Kohtuullisen pienelle 200 euron pikalainalla saat yleensä melko lyhyen, muutaman viikon tai kuukauden takaisinmaksuajan, joten joudut yleensä maksamaan lainan takaisin jo seuraavan kuun tilistäsi. Jos haluat lainallesi hieman joustavammat lainaehdot, tarjolla on myös hieman pidemmän takaisinmaksuajan tarjoavia yhtiöitä, joiden kautta voit saada myös kertaluonteiselle pikalainalle jopa vuoden maksuajan tarvittaessa. Joustoluoton kautta voit nostaa lainaa vielä joustavammin luottorajan puitteissa ja maksaa sitä hitaasti takaisin, joten jos etsit joustavaa ja jatkuvaa pikavippiä, joustoluoton avaaminen kannattaa ehdottomasti.

  Suomen Tililuotto

Pikalainan hakeminen on turvallista

Pikalainan hakeminen netistä on täysin turvallista, sillä lainayhtiöt suojaavat tietosi SSL-salauksella, jonka ansiosta kaikki tietoliikenne palvelun ja sinun välilläsi on suojattua. SSL-salaus varmistaa sen, että kolmas osapuoli ei pääse käsiksi tietoihisi, joten sinun ei tarvitse pelätä, että kukaan kaappaisi pankkitunnuksesi tai väärinkäyttäisi tietojasi. Lainayhtiöt eivät myöskään käytä tietojasi väärin, joten voit nostaa lainaa huoletta. Artikkelia päivitetty 1. heinäkuuta  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *