Hae lainaa 2000 euroa heti ilman vakuuksia

Pikavippi 2000e
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Kaikki suurimmat ja luotettavimmat  pikavippipaikat löytyvät oheisesta taulukostamme. Jos  olet hakemassa 2000 euron pikavippiä, suosittelemme että tutustut huolella suorittamaamme pikavippivertailuun. Taulukosta on helposti havaittavissa, kuinka kulut vaihtelevat eri laina-aikojen ja lainapaikkojen mukaan. Klikkaa esittelyssä lainantarjoajan logoa ja saat lisää informaatiota ko. rahoitusyhtiön lainaehdoista.  

Credit24

Credit24Netin parhaita pikavippipaikkoja edullisien hintojen sekä todella toimivan lainanhakuprosessin takia. Lainapäätöksen saat aina nopeasti ja rahaa voit siirtää kivuttomasti käyttöösi tekstiviestillä, netissä tai mobiilisovelluksella. Jos olet etsimässä suurempaa pikavippiä niin suosittelemme tutkimaan Credit24 palvelua tarkemmin.

  • Pikavippiä 250-3000 euroa luottotilin kautta
  • Maksuaikaa 1-24 kuukautta
  • Yksi netin parhaista rahoitusyhtiöistä

[button-blu text=”Hae Credit24 palvelusta” title=”Hae lainaa Credit24 palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/credit24/”]

Euroloan

EuroloanEuroloanilta saat luottotilin ja sieltä voit ilman rajoituksia nostaa pikavippiä käyttöösi silloin kun siihen on tarvetta. Kuluja maksat aina ainoastaan käyttöön nostamasi summan mukaan. Voit luottotililtä nostaa rahaa vuorokauden ympäri. Euroloan on jo vuosia rahoitusmarkkinoilla toiminut kokenut vippipaikka ja olet aina hyvissä käsissä asioidessasi täällä.

  • Luottotili 100-5000 euroa
  • Kuluja maksetaan ainoastaan käyttöön otetusta summasta
  • Voit tehdä nostoja 24 tuntia vuorokaudessa

[button-blu text=”Hae Euroloan palvelusta” title=”Hae lainaa Euroloan palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/euroloan/”]

Everyday

EverydayEdullista pikavippiä joustavalla maksusuunnitelmalla tai vaikkapa osamaksulla saa Everydayn kautta. Everyday on osa todella suurta OPR-Vakuus konsernia ja täten täysin luotettava sekä todella pätevä rahoitusyhtiö. Rahat siirtyvä käyttöösi aina nopeasti ja kulut ovat matalat.

  • Pikavippiä luottotilimuodossa 20-2000 euroa
  • Kokenut ja luotettava rahoitusyhtiö
  • Voit maksaa vippisi pois myös osamaksulla

[button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]  

Tutustu vippipaikan lainaehtoihin aina huolella ja ajan kanssa

Kun pikavipin summa kasvaa, alkaa lainantarjoajan edot muuttua vaativammaksi. Erityisesti lainanantajat kiinnittävät huomiota lainanhakijan takaisinmaksukykyyn. Ennen kuin haet pikavippisi, tee laskelma jossa listaat kuukauden vakituiset tulot ja menot. Kannattaa  myös jättää pieni varaus kulupuolelle yllättäviä menoeriä varten kuten esim. yllättävää sairastumista. Kun tiedät paljonko pystyt helposti kuukaudessa lainaasi lyhentämään, on laina-aika huomattavasti helpompi laskea niin ettei lyhennykset aiheuta liiallista taloudellista painetta. Kuitenkin kannattaa varoa ottamasta pikavippiä liian pitkällä maksuajalla, tällöin lainan kokonaiskulut nousevat helposti turhan suuriksi.Pikavippi 2000€ Maksamatta jääneet vipit aiheuttavat nopeasti lisäkustannuksia mm. perintäkulujen ja viivästyskoronmuodossa. Mikäli pikavippi on yli 60 päivää myöhässä, saa lainan ottaja maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä häiritsee merkittävästi normaalia elämää, vaikeuttamalla muunmuassa luottokorttien ja uusien lainojen saamista. Merkintä voi  jopa mutkistaa vuokra-asunnon tai työpaikan saantia. Pidä siis huoli, että maksusi on aina maksettu eräpäivään mennessä. Jos et pysty lyhennystäsi hoitamaan, ota välittömästi yhteys vipin myöntäjään ja neuvottele heidän kanssaan uusi maksuaikataulu, jotta et ajaudu pahempaan tilanteeseen. Muista että lainan ottaminen vanhan velan maksuun ei koskaan kannata.

  Bondora Kokemuksia

Lainaa netistä helposti ja nopeasti ilman vakuuksia

Lainan nostaminen netistä on erittäin nopeaa ja helppoa, sillä et tarvitse lainallesi takaajia tai vakuuksia, vaan voit nostaa kerralla jopa 2000-50 000 euroa pelkillä puhtailla luottotiedoilla ja säännöllisillä palkka- tai eläketuloilla. Tuhatta euroa suurempaa lainaa saadaksesi sinun on yleensä todistettava maksukykysi, jotta lainayhtiö voi vakuuttua siitä, että maksat lainan takaisin ajallaan. Lainan hakeminen hoituu nopeasti netin välityksellä, eikä sinun tarvitse käydä rahoitusyhtiön kanssa neuvotteluja lainastasi tai kertoa, mihin sitä haet, vaan yhden hakemuksen täyttäminen yleensä riittää. Lainapalveluun kirjaudut TUPAS-pankkitunnuksillasi ja varmistat palveluun rekisteröitymisen puhelimeesi lähetetyllä koodilla. Hakemuksen täyttämiseen ei mene montaa minuuttia ja useimmilta yhtiöiltä saat lainapäätöksen saman päivän aikana, usein jopa 15 minuutin sisällä!

Lainayhtiöitä, joilta saat lainaa 2000 euroa heti ilman vakuuksia

Lainojen vertailu kannattaa, sillä voit saada lainaa eri yhtiöiltä hyvin erilaisilla ehdoilla ja maksuajoilla. Lainaa hakiessa sinun kannattaa ensin miettiä, mihin tarkoitukseen haet sitä ja tarvitsetko vain kertalainaa vai onko lainantarpeesi jatkuvaa. Esimerkiksi 2000 euron lainaa voit saada sekä kertaluonteisena kulutusluottona että jatkuvana joustoluottona. Joustoluotto eroaa kulutusluotosta siten, että voit nostaa sitä jatkuvasti luottorajasi puitteissa helposti yhdellä ja samalla hakemuksella. Saat sille myös yleensä paremmat ehdot kuin kertaluontoiselle kulutusluotolle, sillä maksat lainaa takaisin kuukausittain kertaerinä joustavilla lainaehdoilla. Joustoluoton luottoraja on useimmiten noin 2000 euroa ja monet yhtiöt tarjoavat samaa summaa myös ilman sitoutumista jatkuvaan luottoon, joten vertailemalla löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tässä muutamia luotettavia ja edullisia vaihtoehtoja:

Credit24

Credit24:n kautta voit nostaa 2000 euroa heti ilman vakuuksia viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden, joten saat sitä todella nopeasti ja joustavasti. Joustoluotolle saat jopa 3000 euron luottorajan, joten voit tarvittaessa nostaa 2000 euron jälkeen suurempaakin lainaa. Vapautat aina uutta lainaa käyttöösi edellisen maksettuasi. Credit24:n lainalle saat jopa 36 kuukauden takaisinmaksuajan, joten voit hyvin sovittaa lainan kuukausittaiseen budjettiin ilman, että joudut maksuvaikeuksiin. Credit24 on erittäin suosittu lainantarjoaja ja antaakin nyt uusille asiakkailleen 30 päivän tyytyväisyystakuun, joten saat lainasta maksamasi kulut takaisin 30 päivän sisällä, jos et ole palveluun tai luottoon tyytyväinen.

  Tuohi Mastercard

Lainasto

Lainaston kautta voit hakea lainaa 2000 euroa heti tilillesi ilman vakuuksia ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, missä tahansa liikutkin. Lainaston limiittiluotto on joustava tililuotto, jota tarjotaan kaikille yli 21-vuotiaille maksukykyisille suomalaisille ja sen käyttö on edullista, sillä maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Mihin tarkoitukseen kannattaa hakea 2000 euron lainaa?

Lainayhtiö ei kysele sinulta, mihin tarkoitukseen haet lainaa, vaan voit itse päättää, mihin rahat käytät. Ennen lainan hakemista on kuitenkin hyvä harkita tarkkaan, mihin lainarahasi laitat. Useimmiten pientä, muutaman sadan pikavippiä nostetaan nopeasti akuuttiin rahantarpeeseen tai yllättävään äkilliseen menoon silloin, kun rahaa on vaikea saada muualta lyhyellä varoitusajalla. Suurempaa, 2000 euron lainaa harvemmin kannattaa nostaa hetken päähänpistosta, sillä sen kulut ovat toki myös pientä pikalainaa suuremmat. Muutaman tuhannen euron laina kannattaa käyttää harkitun ja suunnitellun projektin rahoittamiseen, kuten kodin tai kesämökin remonttiin tai uuden auton hankintaan. Kertaluonteisen 2000 euron lainan tai jatkuvan joustoluoton kautta hankitun luoton voi sijoittaa myös unelmien lomamatkaan tai veneeseen silloin, kun muutama tuhat euroa puuttuu budjetista. Tällöinkin laina on toki maksettava takaisin ajallaan, mutta voit saada sille joustavamman ja pidemmän laina-ajan kuin pienelle pikavipille, joten voit sovittaa lainan helpommin omaan talouteesi sopivaksi ja päästä vihdoin kauan haaveilemallesi lomalle.

Joustoluoton kautta lainaa 2000 euroa heti joustavasti ilman vakuuksia

Jos haluat nostaa 2000 euroa heti edullisesti tai joustavammin osissa, sinun kannattaa tutustua useimpien lainayhtiöiden tarjoamaan joustoluottolainaan. Joustoluoton avulla saat 2000 euroa edullisemmin kuin kertaluonteisena kulutusluottona nostettuna, sillä joustoluotoissa on yleensä matalammat korot ja joustavammat takaisinmaksuajat. Useimmat joustoluottoa tarjoavat yhtiöt tarjoavat luotolleen juuri noin 2000 euron luottorajan, jonka puitteissa lainaa voi nostaa vapaasti ja vapauttaa uutta lainaa käyttöön, kun edellinen on moitteettomasti maksettu takaisin. Joustoluoton avaaminen on helppoa, sillä se on täysin ilmaista, etkä tarvitse lainaa saadaksesi vakuuksia tai takaajia, vaan vain puhtaat luottotiedot ja riittävä maksukyky riittävät. Joustoluottoa ei luonnollisesti ole tarjolla henkilöille, joilla on epäsäännölliset tulot, sillä lainayhtiö haluaa varmistaa, että saat lainan maksettua ajallaan. Se on myös sinun etusi, sillä näin vältytään maksuvaikeuksilta ja mahdollisen velkakierteen aiheuttamilta maksuhäiriömerkinnöiltä.

  Credit24 kokemuksia

Joustoa lainan takaisinmaksuaikaan

Useimmille kertaluonteisille kulutusluotoille saat vain lyhyen maksuajan, mutta joustoluottoa voit lyhentää rauhassa kuukausittain maksettavalla osamaksusopimuksella, jolloin rahaa jää muuhunkin käyttöön, eivätkä lainamaksut kaada taloutta. Parhaimmillaan voit itse päättää, millaisella summalla haluat lainaasi lyhentää, joten voit tehdä huolellisia laskelmia siitä, minkälainen lainaratkaisu on omaan talouteesi sopivin ratkaisu. Joustoluottoa voit saada myös kertaluonteista pikalainaa nopeammin, sillä sinun ei tarvitse täytellä uusia hakemuksia lainaa hakiessasi, vaan sitä aina nopeasti yhdellä ja samalla alkuperäisellä hakemuksella. Toisin kuin pikavippejä, laki ei myöskään rajoita joustoluoton myöntämistä öiseen aikaan, joten voit saada rahat heti tilillesi ympäri vuorokauden, jos lainayhtiösi palvelee myös öisin. Saat siten talouteesi joustoa helposti.