Mistä pikavippi 18-vuotiaalle?

Pikavippi 18v
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Pikavippiä 18-vuotiaana on edelleen mahdollista saada kouralliselta luotonmyöntäjistä. 2018 vuonna on edelleen yrityksiä jotka myöntävät pienempiä rahoituksia nuoremmalle väestölle, oli tarpeesi sitten mikä tahansa. Suurinosa yrityksistä tosin vaatii hieman suurempaa ikää jotta rahoitus saataisin järjestymään. Olemme listanneet yrityksiä joihin voit lähettää lainahakemuksesi, kaikki hakemukset ovat täysin ilmaisia täyttää ja ne käsitellään vielä samana päivänä. Kilpailuttaminen kannattaa aina, koska näin takaat itsellesi varmasti mahdollisimman parhaan tarjouksen pikavipeistä ja muista rahoitusmuodoista. Pidäthän mielessä pikavippiä hakiessasi taloutesi maksukyvyn, varsinkin nuorella iällä et halua todellakaan menettää luottotietojasi.

Paras pikavippi 18v

Yksinkertaisesti paras pikavippi 18v on sellainen, missä on pieni todellinen vuosikorko, sen saa nopeasti ja helposti netistä ja siinä on kuluttajaystävälliset lainaehdot sekä takaisinmaksu. Tällainen vippi 18v on kuitenkin vaikea löytää kymmenien lainapaikkojen joukosta. Me kuitenkin vertailimme kaikki lainat 18v ja listasimme sinulle parhaimmat vaihtoehdot, joista voit hakea lainaa 18-vuotiaana.

Pikavippi.fi 18-vuotta ikärajaPikavippi.fi

 • Pikavippiä saa 18-vuotias 100e, maksimilaina 300e
 • Maksuaikaa kuusi kuukautta (alemmat pikavippikulut mikäli maksat pikavipin takaisin kuukauden sisällä)
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä 8 -22

[button-blu text=”Hae Pikavippi.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Pikavippi.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/pikavippi-fi/”]

Etua.fi

 • Etua.fi tarjoaa lainaa 18-vuotiaallePikavippiä 1000 – 35000 euroa (saatavilla myös asuntolainoja)
 • Maksuaika ja korko sopimuksen mukaan
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 10 – 15

[button-blu text=”Hae Etua.fi palvelusta” title=”Hae lainaa Etua.fi palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/etua-fi/”]

Euroloan

Euroloan luotto on K18

 • Pikavippiä 100 – 5000 euroa
 • Maksuaika ja korko luottoprofiilin perusteella
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 8 – 18
 • Halpa vippi 18-vuotiaalle

[button-blu text=”Hae Euroloan palvelusta” title=”Hae lainaa Euroloan palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/euroloan/”]

Yleislaina

Yleislaina 18-vuotta täyttäneille

 • 2000 – 5000 euron pikavippi
 • 18-vuotta ikäraja
 • Maksuaika 6 – 24 kuukautta
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9 – 17

[button-blu text=”Hae Yleislaina palvelusta” title=”Hae lainaa Yleislaina palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/yleislaina/”]

Muut uudet pikavipit 18v ikäiselle

Uusia lainapaikkoja, jotka myöntävät lainaa 18v täyttäneelle on tullut muutamia ja listaamme yksinkertaisesti alla niistä edullisimmat.

Vippiä 18-vuotiaalle:

 1. Blue Finance
 2. Lainasto
 3. Zmarta

Hoida pikavipin takaisinmaksu aina ajallaan

  Pikavippi 18-vuotiaallePunnitse aina taloutesi maksukyky ennen pikavipin hakemista, jotta välttyisit vaikeuksilta maksaa takaisin saamaasi rahoitusta. Monet maksuhäiriöistä alkavat nuorella iällä kun otetaan ylivelkaa eikä pystytäkkään maksamaan niitä takaisin korkoineen päivineen. Kukaan ei tähän tilanteeseen tieten tahtoen halua, koska silloin tule aika varmasti menettämään luottotietosi ja tämä taas vaikeuttaa pikavipin tai lainan saamista tulevaisuudessa. Esimerkiksi pankit eivät myönnä mitään rahoituksia kun olet kerran menettänyt luottotietosi. Ylläolevasta listastamme voitkin tarkistaa kaikkien pikavippen todelliset vuosikorot ja katso minkä suuruinen kuukausimaksu sopii juuri sinulle, jotta voit sen kuitata kokonaisuudessaan maksetuksi. Pikavippi 18 vuotiaalle on mahdollista saada ainakin muutamilta mainituista yrityksiltä.

  Laatulaina.fi Kokemuksia

Yleistä

Tavallisesti moni yritys vaatii hakijalta hieman korkeampaa ikää, kuin 18 vuotta. Onneksi kuitenkin löytyy myös yrityksiä, joista 18-vuotias voi saada lainaa. Toisinaan summat saattavat olla hieman pienempiä, mutta se ei kuitenkaan aina päde. Onhan se mahdollista, että on onnistunut saamaan hyväpalkkaisen työn ja sen vuoksi maksukykyä löytyy, joten voi saada suuriakin lainoja.

Mistä löydän parhaat tarjoukset?

Kannattaa aina vertailla yrityksiä toisiinsa, jotta löytää sen itselle sopivimman tarjouksen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota maksuaikoihin, koska niissäkin on huomattavia eroja eri yritysten välillä. Osa tarjoaa todella pitkiäkin maksuaikoja, mutta osa taas edellyttää lainan maksamista muutaman päivän tai muutaman viikon sisällä.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun haen lainaa?

Toki tulee ottaa huomioon lainan korko, koska se lähes aina on se määrittävä tekijä, kun mietitään lainasta johtuvia kokonaiskustannuksia. Jos moni yritys tarjoaa lainaa samalla korolla, niin silloin toki kannattaa kiinnittää huomiota muihin asioihin. Eli maksuaika ja maksutavat kannattaa ottaa huomioon. Osa joustaa niissä paljon ja osa ei lainkaan. Osamaksulla ei aina nimittäin voi lainaansa lyhentää, vaan jotkut yritykset edellyttävät lainan maksamista kerralla kokonaan kuluineen ja korkoineen. Lisäetuja on myös hyvä tutkia, koska usein tarjolla saattaa olla maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia tai eräpäivää saattaa olla mahdollista siirtää vaikka kuukaudella eteenpäin. Eli kaikki lainaan liittyvät ehdot ja edut on hyvä tutkia tarkasti, koska toki lainaajilla on erilaisia tarpeita ja joku arvostaa jotakin tiettyä etua enemmän, kuin joku toinen.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lähes kaikki netissä toimivat yritykset myöntävät lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoastaan poikkeuksellisissa tapauksissa saatetaan vaatia hakijalta vakuutta tai takaajaa. Tällaisia tapauksia ovat usein ne, joissa haetun lainan määrä on suuri tai maksuaika on pitkä. Tosin mikäli mahdollista, niin kannattaa käyttää apuna yhteishakijaa.

  Reissuluotto Kokemuksia

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakijalla tai toiselta nimeltään rinnakkaishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka osallistuu lainan hakemiseen samalla hakemuksella. Usein yhteishakijana toimii avio- tai avopuoliso, mutta myös sukulaisen kanssa voi hakea yhteistä lainaa. Toki myös ystäväkin voi toimia yhteishakijana eli kunhan yleiset ehdot täyttyvät, niin hakijana voi toimia kuka tahansa oikeustoimikelpoinen  henkilö. Mikäli mahdollista, niin aina kannattaa hyödyntää yhteishakijaa. Silloin on usein mahdollista saada suurempia summia lainaksi ja paremmilla ehdoilla, koska lainaa myöntävän yrityksen riskit pienenevät huomattavasti, kun lainalla on kaksi maksajaa. Toki lainaa voi hakea yksinkin, mutta yhteishakijan avulla saattaa myös olla mahdollista saada pidempi maksuaika, jolloin kuukausittaiset lyhennykset ovat pienempiä.

Mihin tarkoitukseen 18-vuotias voi hakea pikavippiä?

Pikavippiyhtiöt eivät yleensä kysele, mihin tarkoitukseen asiakas hakee lainaa, joten vippiä voi nostaa hyvin monenlaisia tarkoituksia varten. Vasta 18 vuotta täyttäneet voivat kuitenkin saada pääasiassa melko pientä pikavippiä, joten yleisemmin sitä haetaan arjen pieniä ja äkillisiä menoja varten. Useimmat 18 vuotta täyttäneet lähtevät opiskelemaan tai hankkivat ensimmäisen oikean työpaikan täysi-ikäisiksi tultuaan, jolloin kulutkin kasvavat huomattavasti. Oma elämä vaatii välillä ylimääräistä rahaa, eikä aina viitsi pyytää sitä vanhemmilta tai lainata kavereilta. Pikavippi voi silloin olla väliaikainen ratkaisu, jonka avulla pärjää taas seuraavaan tilipäivään tai opintotukeen asti ilman suurempia talousvaikeuksia. Pikavippi voi auttaa esimerkiksi silloin, kun rahaa pitäisi saada nopeasti kasaan vuokra-asunnon takuuvuokraa varten, mutta tili näyttää sillä hetkellä miinusta. Jos tulot ovat vielä pienet tai epäsäännölliset, joskus pikavippiin on turvauduttava myös silloin, kun rahaa pitäisi saada ruokaan ennen seuraavan kuun tiliä tai opintotukea.

Pikavipin avulla autolainaa 18-vuotiaille

Ensimmäisen oman käytetyn auton ostaminenkin voi olla täysi-ikäisellä edessään, jolloin pikavippi voi täydentää säästöjä ja auttaa silloin, kun sopiva auto osuu kohdalle, vaikka rahat autoon eivät olekaan vielä koossa. Toisinaan ei ole aikaa odottaa, vaan rahat on saatava heti, jolloin pikavippi voi toimia nopeana apuna. Parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, joten auto voi vaihtaa omistajaa jo saman päivän aikana, eikä tarjous mene sinulta rahan puutteen vuoksi ohi. Laina on kuitenkin aina maksettava takaisin, joten erityisesti pienituloisen on tehtävä tarkkoja laskelmia siitä, missä ajassa lainan voi maksaa takaisin niin, että talous ei kärsi kohtuuttomasti tai velkakierre ei pääse syntymään.

  Pikavippi Osamaksulla

Miksi 18-vuotiaalle ei ole tarjolla kovin suurta pikavippiä?

Useimmat lainayhtiöt tarjoavat yli 1000 euron pikalainaa vain yli 20-vuotiaille, sillä vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneiden luottoluokitusta ei pidetä tarpeeksi korkeana lainan myöntämistä varten. Käytännössä siis 18-vuotiailla ei ole usein vielä säännöllisiä tuloja, joilla lainaa voisi hakea tai lainayhtiö voisi varmistua, että laina tulee maksetuksi takaisin ajallaan. Muutaman sadan vippiä on kuitenkin tarjolla hyvin myös 18 vuotta täyttäneille, sillä alle 1000 lainaa varten ei yleensä tarvitse todistaa maksukykyä. Lainayhtiö toki tarkistaa luottotietosi, sillä maksuhäiriöiselle lainaa ei yleensä myönnetä, mutta pikavippiä varten sinun ei tarvitse lähettää tositteita säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, kuten suurempaa luottoa varten. Jos tulosi ovat kuitenkin säännölliset ja tarvitset hieman suurempaa luottoa itsenäisen elämän aloittamiseen, muutaman lainayhtiön kautta voit nostaa myös suurempaa, jatkuvaa joustoluottoa jopa useita tuhansia euroja. Olemme esitelleet alla yhden luotettavan ja tunnetun vaihtoehdon, jonka kautta voit rahoittaa myös hieman suurempia projekteja myös 18-vuotiaana.

Lainastolta nyt jopa 3000 euron joustoluotto jo 18-vuotiaalle

Jos olet 18-vuotias ja sinulla on jo säännölliset tulot, voit saada Lainaston uuden NordicCredit-joustoluoton kautta lainaa jopa 3000 euroa kerralla. Lainaa varten sinulla on oltava 18 vuoden iän lisäksi vakituinen osoite Suomessa, luottotiedot kunnossa, vakituinen matkapuhelinliittymä ja kohtuulliset vakituiset tulot. Hakijan luottoluokituksesta riippuen lainaa voi saada joko 2000-3000 euroa, joten esimerkiksi 18 vuotta täyttänyt, pieniä tuloja nostava nuori voi hyvinkin saada jo 2000 euroa, vaikka ei yltäisikään vielä 3000 euron luottoluokitukseen. Joustoluotto on kätevä tapa nostaa jatkuvaa lainaa, sillä voit nostaa sitä luottorajasi puitteissa haluamasi summan ja maksaa nostamaasi lainaa takaisin, jolloin saat taas uutta luottoa käyttöösi. Voit maksaa lainan takaisin useiden kuukausien tai jopa vuosien aikana, joten saat lainan sovitettua hyvin omaan arkeesi.