Pikavippi 150 – Pikalaina 150e – Lainaa 150 euroa

Pikavippi 150 e
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Taulukostamme näet helposti sekä vipintarjoajan sekä vipin kulut riippuen mistä ja millä aikataululla vippisi haet. Kannattaakin siis vertailla huolella ja miettiä miten paljon voit maksaa joka kuukausi takaisin päin. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota.  

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy tarjoaa käyttöösi 150 euroa pikavippiä täysin kuluitta, jos maksat pikavipin takaisin kahden viikon kuluessa. Tämä huipputarjous kannattaa käyttää hyödyksi, jos rahan tarpeesi on lyhytaikainen. Huomaathan että tämä tarjous on voimassa kaikille, ei ainoastaan uusille asiakkaille. Trustbuddy on ainoa pörssissä noteerattu vertaislainoja myöntävä yhtiö, näin voit ottaa pikavippiä täsyin huoletta ja turvallisesti. Rahat saat tilillesi käyttöösi varttitunnissa allekirjoitettuasi pikavippisopimuksen. [button-blu text=”Hae Trustbuddy palvelusta” title=”Hae lainaa Trustbuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Vivus

VivusVivus on yksi Suomen suurimmista pikavippiyhtiöistä. Tällä hetkellä Vivuksella on menossa kesäkampanja, jossa uusi asiakas saa ensimmäisen pikavippinsä täysin kuluitta. Joten jos et ole aiemmin ollut Vivuksen asiakas, kannattaa nostaa pikavippi kuukaudeksi käyttöösi. Pikavippiä voit hakea helposti netin välityksellä ja hakeminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Rahat saat lähes heti käyttöösi asiakaspalvelun ollessa avoinna. Lainsäädännön mukaisesti rahoja maksetaan 7-23 välisenä aikana. [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Korotonta vippiä voi saada

Vivus ja Trustbuddy tarjoavat korottoman vipin hieman erilaisilla ehdoilla. Vivukselta voi ensilainaaja saada 150 euron suuruisen vipin täysin kuluitta 30-päivän maksuajalla. Suosittelemmekin tutustumaan Vivuksen palveluihin joista voit myös lukea lisää sivustoltamme. Trustbuddy taas tarjoaa Pikavippi 150 €todella hyvää koronta ja kulutonta vippiä aina kun maksat vippisi pois 14 vuorokaudessa. Jos olet siis hakemassa vippiä ja suunnittelemassa sen pikaista pois maksua, kannattaakin suunnata Trustbuddyn sivuille. Myös Trustbuddysta löydät kattavan informaatio-paketin sivuiltamme.

  Suomen Tililuotto

Mikä on sinulle sopiva laina-aika

150 euron vippiä voi hakea todella monesta paikkaa ja lainantakaisinmaksuajat vaihtelevat huomattavasti. Voit saada jopa 150 euron lainan jopa vuoden maksuajalla. Jos tiedät että lähitulevaisuudessasi raha tulee olemaan tiukassa ja takaisinmaksu vaikeaa, kannattaakin siis harkita pitkää maksuaikaa ettei vipin lyhennykset aiheuta liiallista stressiä ja taloudellisia vaikeuksia. Jos kuitenkin tiedät että takaisinmaksu ei tule tuottamaan ongelmia, on syytä ottaa lyhyempi laina-aika. Mitä nopeammin vippisi maksat pois, sitä pienemmät kulut siitä aina syntyy. Trustbuddylta 14-päivässä takaisinmaksettu vippi on jopa täysin kuluton.   Artikkelia päivitetty 7.heinäkuuta, 2014.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *