Pikavippi 100 euroa heti tilille

Pikavippi 100 e
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Olet löytänyt oikean paikan jos haluat löytää parhaimman mahdollisen 100 euron pikavipin. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota lainaehdoissa.  

Vivus

VivusVivuksella on tällä hetkellä menossa huippukampanja. Uudet asiakkaat saavat jopa 30-päivän maksuajalla täysin kuluttoman 100 euron vipin. Tämä huipputarjous kannattaa käyttää hyväksi ennen kuin kampanja loppuu. Pikavipin hakeminen kestää vain muutaman minuutin ja päätöksen pikavipistä saat saman tien. Allekirjoita pikavippisopimus sähköisesti pankkitunnuksien avulla ja saat kuluttoman vipin tilillesi heti. Muista että Sinun täytyy maksaa pikavippi takaisin eräpäivään mennessä, jotta pikavippi olisi täysin kuluton. [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Trustbuddy

TrustbuddyJos pikavipin tarpeesi on lyhytaikainen, Trustbuddy tarjoaa myös pikavippiä ilman kuluja. Vivukseen verrattuna Trustbuddyllä on kaksi eroa. Toinen on maksuaika, joka kuluttomalle pikavipille on 14 vuorokautta ja toinen ero on se että tarjous on voimassa kaikille, ei pelkästään uusille asiakkaille. Joten jos olet jo aiemmin ottanut pikavippiä Trustbuddyltä, voit silti käyttää tämän huipputarjouksen hyväksesi. Hakemuksen täytät nopeasti netissä ja rahat kolahtvat tilillesi käyttöösi nopeasti. [button-blu text=”Hae Trustbuddy palvelusta” title=”Hae lainaa Trustbuddy palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/trustbuddy/”]

Kaikki lainat tulee aina maksaa takaisin kuluineen

Jopa pienikin pikavippi voi aiheuttaa isoa vahinkoa jos laiminlyöt takaisinmaksusi. Aluksi vippisi kulut tulevat kasvamaan huomattavasti viivästyskoron ja maksumuistuksien vuoksi. Tämän jälkeen maksamattoman vipin kustannuksia nostaa mm. perintäkulut ja käräjäoikeuden velkomuspäätös. Jos vippi on jätetty maksamatta 2 kuukauden ajaksi, aiheuttaa se maksuhäiriömerkinnän joka hankaloittaa normaalia elämää monella eri tavalla.

  • Luottokorttien saanti on vaikeaa
  • Uusien vippien tai lainojen saanti on liki mahdotonta
  • Puhelinliittymän avaaminen hankaloituuPikavippi 100 euroa
  • Vuokra-asunnon saanti rajoittuu
  • Jopa työpaikan saanti voi estyä

Hae kulutonta vippiä

Jos et ole ennen hakenut vippiä voit saada 100 euron pikavipin ensiasiakkaana jopa ilman kuluja Vivukselta. Trustbuddy on toinen paikka joka tarjoaa kuluttoman 100 euron vipin. Trustbuddylla vippisi on ilmainen jos maksat sen takaisin 14 päivässä. Sinun ei tarvitse edes olla ensilainaaja kuten Vivuksella. Tämä saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta mutta nämä kaksi vippipaikkaa todellakin myöntävät vippiä ilman kuluja. Kannattaa siis ottaa kaikki hyöty tästä tilaisuudesta irti, jos olet aikeissa hakea 100 euron vippiä. Huomioi kuitenkin että vippisi on kuluton vain, jos huolehdit että maksat sen ajallaan pois. Kuluton vippi muuttuu maksulliseksi heti jos et maksa sitä pois eräpäivään mennessä.

  Pop Visa

Mihin tarkoitukseen voin saada pikavipin?

Pikavipin voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Sen käyttötarkoitusta ei hakulomakkeessa edes kysytä. Pientä 100 euron pikavippiä yleensä käytetään johonkin akuuttiin tarpeeseen, kuten vaikka ruokaostoksiin, jos tilin saldo alkaa lähestyä nollaa ja palkkapäivään on vielä muutama päivä. On toki jokaisen oma asia, että mitä haluaa pikavipillään tehdä.

Kuka voi hakea?

Pikavippiä voi hakea, jos on vähintään täysi-ikäinen. Jotkut yritykset edellyttävät korkeampaa ikää, mutta alaikäisille ei pikavippejä myönnetä. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissään. Vippejä ei myöskään myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Hakemukset tehdään netissä, joten verkkopankkitunnukset tulee myös hakijalta löytyä. Kännykkäliittymä on myös edellytys pikavipin saamiselle, mutta prepaid-liittymä kelpaa mainiosti. Pieniin pikavippeihin ei aina edes edellytetä säännöllisiä tuloja.

Onko vipin hakeminen netissä turvallista?

Kyllä on. Lainoja myöntävät yritykset käyttävät palvelussaan todella tehokasta SSL-salausta, joka on sama järjestelmä, jota suurin osa pankeista, vakuutusyhtiöistä ja nettikaupoista käyttää. Tietoliikenne on siis kunnolla salattua ja siihen ei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Kerättyjä tietoja hallinoidaan henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Niitä käsittelee yrityksissä henkilöt, joilla työnsä puolesta tulee olla pääsy kyseisiin tietoihin. Tiedot ovat aina turvattu salasanalla ja tietojen käsittely tapahtuu paikassa, johon tarvitsee erilliset kulkuoikeudet.

Koska saan rahat tililleni?

Se aina riippuu yrityksestä, mutta tavallisesti toiminta on todella nopeaa. Osa käsittelee hakemukset jopa 15 minuutissa. Usein hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat saa tilille välittömästi. Moni yritys käsittelee hakemuksia 08.00-22.00 välisenä aikana. Lain mukaan rahat voidaan siirtää tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei voi rahoja tililleen saada. Kannattaa myös ottaa huomioon, että hakijan pankista riippuen rahojen siirtoon saattaa kulua pari pankkipäivää. Viikonloput ja arkipyhät saattavat hieman aiheuttaa viivettä rahojen siirrossa.

  Joustoluottoja.fi Kokemuksia

Voinko saada pikavippiä 24h vuorokaudessa?

Perinteistä pikavippiä ei ole enää tarjolla öiseen aikaan klo 23-7 välillä, sillä vuonna 2013 voimaan astunut lakimuutos kielsi pikavippien myöntämisen yöllä väärinkäytösten vuoksi. Pikavippiä on kuitenkin edelleen mahdollista hakea ympäri vuorokauden, vaikka rahat tulisivatkin tilille vasta päivällä palvelun aukioloaikaan klo 8-22 välillä. Lakimuutos rajoittaa lainan nostamista esimerkiksi yöllä liikkeellä ollessa, sillä aiemmin pikavippiä sai helposti yöllä esimerkiksi tekstiviestillä, jos tarvitsi hieman ylimääräistä ulkona oltaessa. Lakimuutoksen jälkeen tilanne on muuttunut, mikä on toisaalta vähentänyt väärinkäytöksiä, mutta vaikeuttanut moitteettomasti lainansa maksavien mahdollisuuksia nostaa pientä pikavippiä joustavasti yöaikaan. Nykyisin kannattaakin harkita lainaa jo hyvissä ajoin, jotta sen saa nostettua nopeasti päiväsaikaan, kun lainapalvelu on auki. Toki aina ennen lainaa on hyvä tehdä huolellisia laskelmia omasta maksukyvystä, eikä lainaa pitäisi koskaan ottaa kevyin perustein tai suin päin, mutta toisinaan rahantarve voi iskeä hyvin nopeastikin, jolloin pikavippi tulisi saada heti tilille.

Joustoluoton kautta voit kuitenkin saada vielä pikavippiä heti tilille kellon ympäri

Joustoluoton kautta pikavippiä on edelleen mahdollista nostaa myös öiseen aikaan, sillä sen käyttö rinnastetaan luottokorttiin. Joustoluoton avannut voi siten nostaa luottorajan puitteissa esimerkiksi 100 euroa heti tilille 24h vuorokaudessa, jos palvelu tarjoaa ympärivuorokautista lainaa. Joustoluoton avaaminen on ilmaista, eikä sido vielä mihinkään, joten voit käyttää sitä myös vararahastona, jonka kautta voit tarpeen vaatiessa nostaa muutaman satasen helposti samalla hakemuksella, joten säästät aikaa ja rahaa, kun et maksa kuluja monelle yhtiöille tai joudu täyttämään useita erillisiä hakemuksia.

Pikavippiä helposti pankkitunnuksilla

Sadan euron pikavipin hakeminen on erittäin helppoa, sillä riittää, että täytät hakemuksen lainayhtiön nettisivuilla ja kirjaudut palveluun pankkitunnuksillasi. Pankkitunnuksilla kirjautuminen vaaditaan, sillä sen avulla yhtiö varmistuu henkilöllisyydestäsi, eikä siten kukaan voi ottaa nimissäsi lainaa. Pankkitunnuksilla kirjautuessasi tunnistat itsesi palveluun, jonka jälkeen sinun ei enää tarvitse tunnustautua uudelleen uutta lainaa hakiessasi. Palvelu myös varmistuu luottoluokituksestasi, kun kirjaudut palveluun tunnuksillasi ja annat palvelulle luvan varmistua siitä, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinulle on siten turvallista ja Suomen lain mukaan sallittua myöntää lainaa. Pankkitunnusten avulla nostettu laina suojelee siten sekä lainayhtiötä että sinua väärinkäytöksiltä ja varmistaa mahdollisimman turvallisen ja luotettavan lainannoston. Lainan hakeminen on myös turvallista, sillä SSL-salausjärjestelmä varmistaa sen, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi tietoihisi tai käyttämään niitä väärin. Pientä, 100 euron pikavippiä varten sinun ei tarvitse todistaa maksukykyäsi muuten kuin puhtailla luottotiedoilla, joten saat yleensä myönteisen lainapäätöksen todella nopeasti, usein jopa 15 minuutin kuluessa lainapäätöksen jättämisestä. Suurempaa lainaa varten tarvitaan jo todistus säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, mutta 100 euron pikavipin voi lähes kuka tahansa maksuhäiriötön täysi-ikäinen nostaa tililleen nopeasti ja vaivattomasti.

  Mistä halvin pikavippi?

Saanko 100 euron pikavippiä kaikkien pankkien tunnuksilla?

Yleensä lainayhtiöt tarjoavat pikavippiä kaikkien Suomessa toimivien pankkien tileille. Yleisimpien pankkien kohdalla lainan hakeminen on todella helppoa, sillä pikavippi sujahtaa tilillesi parhaimmillaan muutamassa minuutissa, mutta hieman pienempien pankkien kohdalla lainan saamisessa voi mennä pisimmillään jopa muutamia päiviä. Sinun kannattaa aina lainaa hakiessasi varmistaa, kuinka nopeasti sinun on mahdollista saada lainaa omalle pankkitilillesi eri pankkien välisten käytäntöerojen vuoksi. Jos olet yleisimpien pankkien, kuten Osuuspankin tai Nordean asiakas, saat lähes poikkeuksetta lainaa kaikista rahoitusyhtiöistä ja yleensä myös todella nopeasti. Artikkeliä päivitetty 1. heinäkuuta 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *