Halvin laina 1000 euroa heti tilille

Hae pikavippi 1000 euroa
(Last Updated On: 27 huhtikuun, 2021)

Kaikki suuremmat pikavippipaikat löytyy alapuolella olevasta taulukostamme. Jos siis olet hakemassa 1000 euron lainaa, suosittelemme että tutustut huolella suorittamaamme pikavippivertailuun. Siitä on helposti huomattavissa kuinka kulut vaihtelevat eri laina-aikojen ja lainapaikkojen mukaan. Katso ja vertaa ja löydä sinulle sopivin pikavippipaikka. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota lainaehdoista.  

Vivus

Vivus tarjoaa myös 1000 € pikavipitVivus tarjoaa 1000 euron pikavippiä edullisesti asiakkailleen 30 vuorokaudeksi. Pikavipin kustannus on vain 150 euroa 1000 euron pikavipistä. Pikavipin hakemiseen tarvitset ainoastaan nettiyhteyden ja nettipankkitunnukset sähköistä allekirjoitusta varten. Sähköisellä allekirjoituksella tarkoitetaan sitä että allekirjoitat pikavippisopimuksen pankkitunnusten avulla perinteisen paperiversion postitse lähettelemisen sijaan. Tämä nopeuttaa huomattavasti rahojen saamista. Vivukselle voit jättää pikavippihakemuksen kellon ympäri, hakemuksia käsitellään päivittäin klo 7 – 23 välisenä aikana. Vivuksen takana oleva 4Finance on toiminut pitkään rahoitusmarkkinoilla ja on yksi Suomen suurimmista pikavippipaikoista. [button-blu text=”Hae Vivus palvelusta” title=”Hae lainaa Vivus palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/vivus/”]

Euroloan

Euroloan on loistava valinta jos on tarvetta saada pikalainaa 1000eEuroloanilta voit nostaa pikavippiä edullisesti, nimelliskorko on ainoastaan 8%. Pikavipin kokonaiskorko määräytyy asiakkaan luottoprofiilin perusteella. Oman kokonaiskorkosi näet saamastasi pikavippitarjouksesta, muistathan että pikavippitarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista ja ei sido Sinua mihinkään. Kannattaakin pyytää oma henkilökohtainen pikavippitarjous heti tänään. Hakemuksen voit jättää kellon ympäri ja pikavippipäätöksen ja rahat tilillesi saat nopeasti asiakaspalvelun ollessa avoinna. [button-blu text=”Hae Euroloan palvelusta” title=”Hae lainaa Euroloan palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/euroloan/”]

Everyday

Everyday on kuin 1000 euron luottoEveryday on yhden Suomen suurimmista pikavippiyhtiöistä, eli OPR-Vakuuden palvelu. Everyday tarjoaa tuhannen euron pikavipille jopa kuusi kuukautta maksuaikaa halutessasi, jos rahoitustarpeesi on kuitenkin lyhytaikainen, voit maksaa pikavippisi takaisin pikavipin nostosta seuraavan kuun lopussa. Näin maksat pikavipistäsi vain 15 prosentin nostopalkkion, eli kokonaiskustannuksesi on 150 euroa. Pikavipin hakeminen on helppoa ilmaisen nettihakemuksen avulla. [button-blu text=”Hae Everyday palvelusta” title=”Hae lainaa Everyday palvelusta” url=”https://pikavippikone.fi/everyday/”]

Tutki vippipaikan lainaehdot aina huolellisesti

Näin isoissa pikavipeissä alkaa olemaan enemmän ehtoja lainantarjoajan puolelta. Esimerkiksi yleensä pikavippi ilman luottotietoja ei enää onnistu kun mennään tuhanteen euroon. Myöskin suurinosa lainaajista vaatii mm. pankkitunnukset sekä puhelinliittymän. Tarkemmat ehdot liittyvät tietenkin lainattavan summan kokoon ja mahdollisiin takaisinmaksuvaikeuksiin. Ennen kuin haet vippisi, tee siis tarkka kotitaloutesi budjetointi jossa listaat kuukauden vakituiset tulot ja menot. Suosittelemme myös jättämään pienen varauksen kulupuolelle yllättäviä menoja varten.Hae pikavippi 1000 euroa Kun tiedät paljonko pystyt helposti kuukaudessa lainaasi lyhentämään on laina-aika huomattavasti helpompi laskea niin ettei lyhennykset aiheuta liiallista taloudellista painetta. Maksamatta jääneet vipit aiheuttavat nopeasti lisäkustannuksia ja mahdollisesti jopa maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä voi häiritä merkittävästi normaalia elämää vaikeuttamalla muunmuassa luottokorttien ja uusien lainojen saamista. Se saattaa jopa mutkistaa vuokra-asunnon tai työpaikan saantia. Pidä siis huoli että maksusi on aina maksettu eräpäivään mennessä ja jos näyttää siltä että et pysty lyhennystäsi hoitamaan ota välittömästi yhteys vipin myöntäjään ja neuvottele heidän kanssaan uusi maksuaikataulu jotta et ajaudu pahempaan tilanteeseen. Muista että lainan ottaminen vanhan velan maksuun ei koskaan kannata.

  Osuuspankki

Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Yleensä lainalla maksetaan arjen kuluja tai mikäli jotakin yllättäviä menoja ilmenee, niin siihen laina sopii myös loistavasti. Osa maksaa lomamatkansa lainalla, koska sitä on sitten helppo lyhennellä takaisin pienissä erissä hiljalleen. Usein esimerkiksi lentoja ei voi maksaa osissa, joten on helpompaa maksaa ne ensin kerralla pois ja sitten hiljalleen maksaa lainaa takasin sopivan pienissä kuukausittaisissa erissä. Lainahakemuksessa ei tosin usein edes kysytä, että mihin laina on tarkoitettu. Onhan se kuitenkin kaikkien oma asia, että mitä haluaa rahoillaan tehdä.

Kuka voi hakea?

Se aina hieman vaihtelee, mutta muutama yleinen sääntö pätee kaikkiin yrityksiin. Lainaajan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja vähintään 18-vuotias. Alaikäisille ei lainoja myönnetä. Lainaajalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, koska ulkomaille ei ole mahdollista lainaa saada. Hakeminen tapahtuu netissä, joten verkkopankkitunnukset tulee hakijalta löytyä. Myöskin kännykkäliittymä tulee hakijalla olla, tosin prepaid-liittymä kelpaa hyvin.

Voinko saada useita lainoja samaan aikaan?

Normaalisti yksi yritys myöntää vain yhden lainan kerrallaan. Joskus saattaa olla mahdollista saada alkuperäiseen lainaan korotusta, mutta se aina vaihtelee yrityksestä. Kannattaa siis tutustua ehtoihin huolella, kun hakee lainaa. Tulee myös ottaa huomioon, että mikäli saa lainaan korotusta, niin muut ehdot eivät usein muutu. Eli eräpäivä pysyy samana, vaikka maksettava summa onkin suurempi. Jotkut yritykset saattavat myöntää uusia lainoja, vaikka hakijalla olisikin jo avoimia lainoja ennestään. Tärkeintä on, että kaikki lyhennykset ja maksut on aina hoidettu ajallaan. Toki hakijalla pitää myös olla riittävät tulot, jotta selviää useammasta lainan lyhennyksestä. Onhan monella nykyään esimerkiksi asuntolainaa, autolainaa ja saattaa olla vielä myös kulutusluottoa, joten on mahdollista saada uusi laina eri yritykseltä. Aina voi kokeilla. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, vanhan luoton maksaminen uudella luotolla ei ole kannattavaa. Se aina johtaa jossakin vaiheessa maksuvaikeuksiin ja saatta jopa johtaa hankalaan velkakierteeseen, jota on vaikea katkaista.

  Fixura

Miten voin välttyä maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina pyrkiä suunnittelemaan menonsa mahdollisimman tarkasti, jotta osaa varautua. Mikäli on ottanut lainaa, niin on hyvä heti lisätä lainan lyhentämisestä aiheutuvat kulut seuraavan kuukauden menoihin, jotta pysyy ajantasalla raha-asioissaan.

Lainojen vertailu kannattaa, kun haussa on 1000 euroa heti tilille

Tuhannen euron lainaa on tarjolla todella erilaisilla lainaehdoilla ja -kuluilla, joten lainayhtiöiden tarjousten vertailu kannattaa ehdottomasti ennen uuden lainan nostamista. Lainaa haettaessa kannattaa myös pohtia ensin tarkkaan, minkälaiselle rahoitusratkaisulle on tarvetta. Tarvitsetko vain kertaluonteisen 1000 euron lainan heti akuuttiin rahantarpeeseen vai haluaisitko mieluummin nostaa joustavasti ja jatkuvasti lainaa joustoluoton kautta? Lainatarpeen kartoituksen jälkeen voi lähteä vertailemaan omaan talouteen parhaiten sopivaa lainantarjoajaa. Yleensä halvin 1000 euron laina on tarjolla joustoluoton kautta, sillä saat jatkuvalle lainalle matalamman koron ja joustavamman maksuajan kuin kertaluonteiselle kulutusluotolle. Voit myös usein itse päättää, minkälaisella aikataululla haluat lainaasi lyhentää, sillä useat yhtiöt tarjoavat jopa muutaman vuoden maksuajaa jo 1000 euronkin lainalle.

Onko lainan nostaminen netistä turvallista?

Lainan nostaminen netistä on aina turvallista, nostitpa lainaa muutaman satasen tai 1000 euroa kerralla. Sinun kannattaa valita lainayhtiöksesi tunnettu ja luotettava yhtiö, joita olemme listanneet yllä. Voit vertailla myös muita sivuillamme kuvattuja yhtiöitä löytääksesi itsellesi parhaan ja luotettavimman lainaratkaisun helposti ja nopeasti ja nostaaksesi 1000 euron lainan heti tilille ilman huolta palvelun luotettavuudesta. Oman koneesi ja lainapalvelun välinen yhteys on aina suojattu SSL-salauksella, joten tietosi pysyvät suojattuina, eivätkä vuoda sivullisille. Lainan ottaminen on turvattu myös tunnustautumisella, joka sinun on tehtävä pankkitunnuksillasi kirjautumalla. Näin varmistutaan siitä, että kukaan ei ota lainaa sinun nimelläsi ja että lainayhtiö voi samalla varmistua henkilöllisyydestäsi ja luottotietojesi moitteettomuudesta.

  Vipit 350e - Löydä paras vaihtoehto

Voinko saada lainaa 1000 euroa, jos minulla ei ole säännöllisiä tuloja?

Yleensä yli 1000 euron kulutusluottoa ja jatkuvaa joustoluottoa on tarjolla vain henkilöille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot, joten lainan löytäminen voi olla vaikeaa, jos tulot ovat epäsäännölliset. Pienempää, muutaman sadan euron pikavippiä voi saada helposti myös silloin, kun tulot eivät ole säännölliset, mutta suurempiin vaaditaan yleensä tositteita, josta selviää asiakkaan maksukyky. Lainayhtiön on varmistuttava, että asiakas kykenee varmasti maksamaan lainan takaisin moitteettomasti, joten lainan ehdot kiristyvät sitä myöten, mitä suuremmasta summasta on kyse. Pikavippejä ei kannata nostaa usealta eri yhtiöltä silloin, kun oma makukyky epäilyttää. Jos tarvitset esimerkiksi 1000 euron lainan, mutta joudut ottamaan sen pieninä pikavippeinä useilta yhtiöiltä makukykyä todistavien tositteiden puuttuessa, päädyt maksamaan kuluja ja korkoja useista lainoista. Lainamaksut voivat tuolloin nousta nopeasti melko suuriksi.

Yhdistelmälainalla pääset eroon ylimääräisistä lainakuluista

Jos olet nostanut pikavippiä useilta eri yhtiöiltä ja maksat lainoistasi kuluja useaan paikkaan, sinun kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Yhdistelmälaina tarkoittaa käytännössä sitä, että otat uuden lainan, jolla maksat heti entiset lainasi pois ja lyhennät sen jälkeen vain uutta lainaasi, jolloin säästät lainakuluissa. Yhdistelmälaina on hyvä ratkaisu erityisesti silloin, kun et ole maksuvaikeuksissa, mutta haluat päästä eroon useista eri lainoista ja turhista ylimääräisistä kuluista. Näin vapautat lisää rahaa kuukausittaiseen budjettiisi, etkä ota uutta lainaa esimerkiksi paikkaamaan kertyneitä kuluja maksamattomista lainoista. Yhdistelmälainan avulla voit saada esimerkiksi 1000 euroa heti tilille, jonka voit käyttää lyhentämään kerralla kaikki edelliset lainamaksusi. Sinun ei tarvitse kertoa edellisille lainayhtiöillesi, että maksat lainasi uudella lainalla, vaan riittää vain, että maksut tulevat maksetuiksi ja pääset kuluista eroon helposti ja nopeasti. Artikkelia päivitetty 1.heinäkuuta 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *